İğneli Epilasyon Mucizeyi iğneli epilasyonda buldum! Umutsuz olmayın!

Sizin adınıza sevindim
Büyük cesaret sizinkisi
Bir evde iğneli yaptırmak...

Katılıyorum size yagmurun elleri...

Bende bir yer ararken bu sitenin forumlarini okudum. Bir cok yer ve deneyimi okurken sizin yorumlarinizi gordum flowersoup... Bir müşteri gibi yorumlariniz okurken bahsettiginiz ve kacak olarak bir evde yapilan bu islemi belki yuzlerce kisiye fanatik bir sekilde onermissiniz. ilk okuduklariminda yardimci omaya calistiginizi hissettim. Ama simdi anladimki bahsedilen yer sizin eviniz... Yani yasak olan reklaminizi burda gayet basarili, fakat etik olmiyan bir sekilde yapmissiniz. Kisileri kandirarak gerceklestiriyorsunuz...

Bir sorumluluk sahibi vatandaş olarak diyebilirimki: isini resmi ve yasal bir sekilde yapan, sorumluluklari ve vergi mukellifiyeti olan kurumlara büyük haksızlık... Bu haksizligin neticeside kacinilmaz olarak yaptiran ve yapan icin HÜSRAN OLACAKTIR...

Bu kadar alenen buralarda bu işi yapmaniz ulke icin uzucu...

Ama hic merak etmeyin sizi XXXXXXXXXXXXXXX de yakinda basarlar...

Diger herkese saglikli gunler...

Bir cok yer ve deneyimi okurken sizin yorumlarinizi gordum flowersoup... Bir müşteri gibi yorumlariniz okurken bahsettiginiz ve kacak olarak bir evde yapilan bu islemi belki yuzlerce kisiye fanatik bir sekilde onermissiniz. ilk okuduklariminda yardimci omaya calistiginizi hissettim. Ama simdi anladimki bahsedilen yer sizin eviniz... Yani yasak olan reklaminizi burda gayet basarili, fakat etik olmiyan bir sekilde yapmissiniz. Kisileri kandirarak gerceklestiriyorsunuz...

Bu yazdığınıza karşı söylebileceğim tek şey: SAÇMALIK:KK33: Alev Hanım'la da Konu sahibi Bade'yle de ayrı ayrı yüzyüze tanıştım. İnsanları bu şekilde yargılayamazsınız hiçbir şey bilmeden. flowersoup'un bu kadar şiddetle tavsiye etmesinin sebebi lazer epilasyon faciasında sonra yana yakıla ve çökmüş bir psikolojiyle çözüm ararken doktor yönlendirmesiyle Alev Hanım'la tanışmış ve her şeyin çözülmüş olması.

Ben 3 seans gittim Alev Hanım'a gitmeye de devam edeceğim. Yaptığı yerlerden 2 aydır tekrar kıl çıkmadı ve iz de kalmadı. Enfeksiyon problemi filan zaten olmadı. Çok temiz bir çalışma ortamı var ve Alev Hanım da her şeyle ilgili çok temiz davranıyor.

Siz güvenmiyorsanız gitmezsiniz o kadar basit. Ama böyle yargılama yapmaya hakkınız yok. Bu başlık sayesinde Alev Hanım'ı tanımış olmam benim için büyük nimet, böyle dil uzatmanıza izin veremem :KK19::KK45:

AYRICA, insanların anne ve babasıyla birlikte oturduğu özel bir ev adresini burada açıkça verip hedef gösteremezsiniz. Yaptığınız şey terbiye ve görgü kurallarına aykırı. Adresi araştırıp bulduğunuza göre gidip görüşseydiniz şartları ve ortamı kendiniz görseydiniz daha iyi olurdu belki?

Son düzenleme:
moderatörler şu adresli mesajı silemezler mi acaba? cok kötü böyle alenen adres vermek yakısmadı size gercekten.

Bence de hemen silinmeli :KK20: moderatöre şikayet et gibi bir seçenek var mı?

Biz burada kimsenin reklamını yapmıyoruz sadece tecrübe paylaşıyoruz. Ama siz yeni üye olmuşsunuz ve her ne hikmetse ilk mesajınız bir kişiyi aşağılayıcı ve hedef gösterici nitelikte. Bir işletme sahibi filan olmayasınız?

Bu mesajınız yüzünden Alev Hanım herhangi bir problem yaşarsa, savcılık tarafından ip'nizin tespit edilmesi ve kimliğinizin bulunması hiç zor değil unutmayın.

Son düzenleme:
Katılıyorum size yagmurun elleri...

Bende bir yer ararken bu sitenin forumlarini okudum. Bir cok yer ve deneyimi okurken sizin yorumlarinizi gordum flowersoup... Bir müşteri gibi yorumlariniz okurken bahsettiginiz ve kacak olarak bir evde yapilan bu islemi belki yuzlerce kisiye fanatik bir sekilde onermissiniz. ilk okuduklariminda yardimci omaya calistiginizi hissettim. Ama simdi anladimki bahsedilen yer sizin eviniz... Yani yasak olan reklaminizi burda gayet basarili, fakat etik olmiyan bir sekilde yapmissiniz. Kisileri kandirarak gerceklestiriyorsunuz...

Bir sorumluluk sahibi vatandaş olarak diyebilirimki: isini resmi ve yasal bir sekilde yapan, sorumluluklari ve vergi mukellifiyeti olan kurumlara büyük haksızlık... Bu haksizligin neticeside kacinilmaz olarak yaptiran ve yapan icin HÜSRAN OLACAKTIR...

Bu kadar alenen buralarda bu işi yapmaniz ulke icin uzucu...

Diger herkese saglikli gunler...

Madem sorumluluk sahibi bi vatandaşsınız ne diye adres yazıyosunuz bunu merak ettim.Gitmek zorunda yaptırmak zorunda değilsiniz , böyle de çamur atmak zorunda değilsiniz.

Son düzenleme:
Madem sorumluluk sahibi bi vatandaşsınız ne diye adres yazıyosunuz bunu merak ettim.Gitmek zorunda yaptırmak zorunda değilsiniz , böyle de çamur atmak zorunda değilsiniz.

Canım alıntı yapmışsın, hemen mesaj düzenlemeye tıklayıp o alıntıyı silsen daha iyi olur en azından adres tekrarlanmasın :KK50:

Gercekten o kadinin musterisiyseniz az bisi susunda basini derde sokmayin bari.sizin gibi dostlari varsa dusmanada ihtiyaci yok hani.noluyo ya musterisiniz siz. Ne diye milleti tehdit ediyorsunuz, ip, emniyet falan diye? Delimisiniz nesiniz? Zaten alev hanimin kayitsiz calisma gibi bir acigi var dahada basina s acmayin.susunda konu unutulsun.zaten bunca rezillikten sonra disardan biri 2 defa dusunur gitmek icin.bu iyi bir reklam olmadi zavalliya.

bu mesajları şimdi gördüm şaşkınlık içindeyim bazı insanların kalbi ne kadar kötü fesat bizim açımızdan bakın olaya bide. Bu ülke için üzülecek başka birşey bulamadınız mı biz kadınlar bu kadar mutlu oluyorken tüylerimizden kurtuluyoruz diye... üstelik millet pislik içindeki kuaförlerde eğitimsiz insanların yaptığını unutmayın ben çok gezdim araştırdım sizde gidin o dükkan müsvettelerine kendi çapında işini iyi yapan birine çamur atmakta ne oluyor kaldı ki bu forumda memnun olan bi tek ben değilim üstelik dışardakilerden o kadar uyguna yapıyor ki zaten dükkan tutsada biz istemeyiz kim pahalıya aynı işlemi yaptırmak ister? isim soyisim birde telefon numaranızı belirtirseniz size kim olduğumu neden yollara düştüğümü anlatırım... ayrıca adres ifşa etmek ahlaksızlığın daniskası ve özel hayat gizliliği ihlali. telefon verirseniz yüzünüze karşıda söylerim. çakma bir nick açmışsınız 3 kasımda, sözde avukatmışsınız özel hayat gizliliğini bilmeyen ve insanları tanımadan yargılayan. evde herkes iş yapıyor ekmeğini kazanan binlerce insan var kimi cilt bakımı yapar kimi boncuk dizer. siz o kadar bu ülkede kaçak göçek iş varken buna mı göz diktiniz biz bu kadar hem maddi hem manevi mutlu ve memnunken? Eğer kuaför dükkanınız falanda varsa söyleyin çekinmeden zaten herkes reklamını yapıyor açık açık telefon numaranızı verirseniz tanışmış oluruz.

floweshpo arkadaşım alev hanıma mail attım ama dönmedi,bende yana yakıla bi epilasyoncu arıyorum ,beni eklermisin msnden nevali@windowslive.com bende çok muzdaribim bu tüylerden,üstelik yüzümde, ben 5 yıl önce iğneli epilasyon yapdırmışdım üstelik bi sonuç alamamışdım,sonrasında bırakdım tekrar cımbıza,ve tabi 2 kat arttı,tekrar biyere başladım ama gene bi sonuç yok 1 hafta sonra tüyler gene çıkıyor,hormon bozukluğumda yok üstelik.

Bade'nin üyeliği reklam amaçlı denilerek yasaklanmış, şimdi görüyorum. Çok yazık gerçekten o kızın neler çektiğini ve sonucunda bu kişiyi çare olarak bulup burda da yana yakıla paylaşmasını bilemezsiniz tabii ki. Madem kendisi yasaklandı konusu da kapatılsın, reklam amaçlı ya hani. Ayrıca artık Alev Hanım'la iligli bilgi vermeyeceğim özelden de kimse mesaj atmasın o yüzden.

İnsanlara yardım etmek de suç olmuş artık, yazık :KK50: Eğer öyle bir imkan varsa konu kapatılsın lütfen..

Ayni yerden bir kac uyelik acildiginda , ip. Numarasindan anlasiliyor. Ayni yerden iki kisinin birbiriyle konusup birilerini ovmeside reklam anlamina gelir.kimseide aptal yerine koymamak lazim. Bir kac senedir bu foruma uyeyim ve zaman zaman bu yontem denenmistir.yoneticiler bunu yemiyor artik.bakin hala iyi niyetli insanlar alev hanimin bilgisini istiyorlar cok ayip.hala uste cikmaya calisiyorsunuz.

Ayni yerden bir kac uyelik acildiginda , ip. Numarasindan anlasiliyor. Ayni yerden iki kisinin birbiriyle konusup birilerini ovmeside reklam anlamina gelir.kimseide aptal yerine koymamak lazim. Bir kac senedir bu foruma uyeyim ve zaman zaman bu yontem denenmistir.yoneticiler bunu yemiyor artik.bakin hala iyi niyetli insanlar alev hanimin bilgisini istiyorlar cok ayip.hala uste cikmaya calisiyorsunuz.

Kimse üste çıkmaya çalışmıyor. İyi niyetli insanlar olabilirler ama artık yardımcı olmama kararı aldım bu benimle ilgili birşey. Siz onlara Handan Hanım'ı önerin işte, istisnasız her başlıkta yaptığınız gibi. Olayla hiçbir alakanız olmamasına rağmen bu kadar içinde olup her şeye cevap vermenizi anlayamıyorum.

Yardim isteyen olursa, telefonunu isteyen olursa, yardimci olurum. Ama kimse icin konu acmam. Epilasyoncum icin kimseyi savcilikla falan tehdit etmem.zaten bunu kimse baskasi icin yapmaz sevgilerimle :KK42:

Ayrica dun, epilasyon uzmani basligindaki yerde, bir uyeye , uzman aysel hanim icin yardimci oldum.gozunuzden kacmis alev hanim :KK66:))

Ben Alev hanıma gittim ilk seansımdı ve sonuç harika şu an kabuklandım dikkat ediyorum.Kadın harika titiz tatlı işini temiz yapıyor.Ve bu konuyu açan arkadaşımla hiçbir ilgim yok alev hanımla iletişime geçmem için yeterli bilgileri verdi ve alev hanım da bana döndü.Gittim gördüm gayet güvenilir ve yorumlar az bile kalır.Kusura bakmasın kimse reklam diye ortadan ikiye ayrılmasın. Site yönetimi ne hakla reklam amaçlı üyelik olarak değerlendirmiş aklım hayalim almıyor.Çok boş adam var reklam amacıyla giren çok insan var ama bu da yapılmaz.

Ayrıca Alev Hanım kendi iş yerini açmayı düşünüyor,sadece hayatını düzene sokmaya çalışıyor.Zaten evlenecek gidecek 1 sene kadar işini yapamayacak. Ben konuştum o kadar muhabbet ettim. Hayatımda ilk defa internetten aldığım bir yoruma güvenerek gittim. Hiç mi hiç pişman değilim.Reklamsa reklam yalan reklam değil az bile söylenenler. İşini doğru yapan insanlar ve insanlara yardımcı olmaya çalışan müşteriler çok rahatsız etmiş anlaşılan

X