- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim ; iğneleri nasıl kullanıyosunuz verildi iğnelerim ama regl olunca başlıcaz dedi doktorum ikisiniz aynı andamı yoksa belli saat aralıklarıylamı benim iğnelerim orgalutran 0.25/0.5 diğeride menagon menagon antibiyotik iğlere gbi bi ampul su bi ampul toz diğeri ise hazır şırınga ikisinide evdemi apıyorsunuz çokmu sordum :)
canım benim transfer sanırım ay başında olacak hayırlısıyla sen nasılsın toparladınmı biraz kendiniruyamelegim senin transferin ne zaman gerceklesicek??az kaldi sanirim..
selam kızlar ben yine kontrolden geldim dün 5 yumurtam vardı şimdi olgunluğa erişmiş 3 tane kaldı..19mm-17mm-15mm çapında sizce iimi?şimdi 2 sonucumu bekliyoşar bana telefon edip ne yapılması gerektiğini söyleyecekler off çok panik yaptım ya iptal olursa benim mikroenjeksiyon çok korkuyorummm
canım stres yapma rabbim ne yazmışsa onu yaşayacağız sabırlı ol bol bol dua et hakkında hayırlısı olsun inşallah
:Saruboceq:
canım benim ya ne biliyim sıkıntı yaptım şimdi telefon geldi bu gece gonalfi son kez yapacakmışım yarın gece 1,5 ta çatlatma olucam pazarteside yumurta toplama işlemi yapılacakmış bakalım hayırlısı dua etmekten başka çaremiz yok allahım hepimizin yardımcısı olsun çok öptümkaydirigubbakcemile5
canım benim transfer sanırım ay başında olacak hayırlısıyla sen nasılsın toparladınmı biraz kendini
selam kızlar ben yine kontrolden geldim dün 5 yumurtam vardı şimdi olgunluğa erişmiş 3 tane kaldı..19mm-17mm-15mm çapında sizce iimi?şimdi 2 sonucumu bekliyoşar bana telefon edip ne yapılması gerektiğini söyleyecekler off çok panik yaptım ya iptal olursa benim mikroenjeksiyon çok korkuyorummm
canım stres yapma rabbim ne yazmışsa onu yaşayacağız sabırlı ol bol bol dua et hakkında hayırlısı olsun inşallah
:Saruboceq:
canım umarım herşey yolunda gider. sen gonal-f i kaçlık vuruyordun? bi de kaç gün devam ettin. ben de şu anda 3. iğnemi oldum. hergeçen gün yeni bişeyler öğreniyorum walla. allah sonumuzu hayır etsin inşallaha.s.
canim boyle dusunme neden iptal olsun yumurtalarin olgunlasmis ne guzel catliyacaklar ve toplanacaklarda..sakin stres yapma yoksa bastan kaybedersin ...stres en buyuk dusmanimiz bizim....
evet canim toparlandim cok sukur ...sizin mujdeli haberlerinizle daha iyi olacagim insallah....
bebişko bişey sorucam ben buraya yeni üye oldum ve fırsat buldukçada eski yazılarıda okumaya çalışıyorum senin bu kaçıncı denemen bide sizde sorun neydi tabi senin için sorun değilse sordum cevaplamayabilrsin canımm
canım çok şükür yolunda gidiyo artık yumurtalarım toplanmaya hazır...ben gonal-f günlük doz 225 lik 8 gün vurdum.bitti şimdi artık çatlatma vurulucam bu gece ve ertesi günde vaginal jel kullanmaya başlıcam bunun sonu yok tatlım ne denirse onu yapıyoruz allahım yardımcımız olsun çok öptüm ii haberlerini bekliyoruz:CüvC
senin için çok sevindim çok heyecanlısındır eminim o zaman aramızda fazla bi gün sayısı olmayacak ben de pzt kontrole gidicem belki 3 gün 4 gün daha devam etmemi isterler sonra benimde yumurtalarım toplanacak gelişmeleri buradan paylaşmak için sabırsızlanıyorum seninde güzel haberlerini bekliyorum canım...nazar değmesin:1hug:
evet canım çok heyecanlıyım içim kıpr kıpır evet aramızda çok değil 1 hafta falan olacak ve birlikte dertleşip gün sayıcaz allahın izniyle umarım bizde diğerleri gibi hamiş haberimizi burdan veririz tatlışkomhihoyyytkaydirigubbakcemile2bende senin güzel haberlerini bekliyorum kocaman öptümŞeniz
Bebişko canim nasilsin yumurtalar nezaman toplaniyor hayirlisiyla
inşallah ben inannıyorum güzel haberler alacağımıza. gelişmeleri bekliyorum senden ne de olsa benden öncesin en azından bilgimiz olur yarın kontrolüm var bakalım ne diyecekler gonal-f e devam mı tamam mı? bunun sorusunun cevabını alacağım offff zaman geçmek bilmiyor. gözlerimizi kapatsak ve herşey güzel sonuçlanmış olsa kaydirigubbakcemile5
hakkımızda hayırlısı olsun sonumuz inşallah :CüvCüv: ben buna inanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?