- Konu Sahibi ruyamelexgxim
:1no2:kızlar bakıyorum da herkes terk etmiş görünüyo topiği valla çk üzüldümmmsenağlama:bbo:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1no2:kızlar bakıyorum da herkes terk etmiş görünüyo topiği valla çk üzüldümmmsenağlama:bbo:
Canım benim üzülme:teselli: valla ben topiği terk etmiş diilim herkezi takip ediyorum kim ne durumda diye, liste çok uğurlu geldi maşallahŞimdide heycanla senin sonucunu bekliyorum, inşallah yakında sende morarırsın:asigim:
Canım mrba nasılsın nasıl gidyo.....Ben bebişkoyoda dedim benim tahliller iyi şükür konseye gircekmişim bu konseyde ne diyolar çok uzun sürmez dimi bana 15-20 gün içinde ararız dediler.Yani aradıktan soraki olay nasıl devam edyo yazarsan çok sevinirim a.s.
Canım benim üzülme:teselli: valla ben topiği terk etmiş diilim herkezi takip ediyorum kim ne durumda diye, liste çok uğurlu geldi maşallahŞimdide heycanla senin sonucunu bekliyorum, inşallah yakında sende morarırsın:asigim:
yaw kızlar ben hala regl olamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm5/10 da olmam lazımdı ya ...
canım benim haklısın valla . kendi adıma söyliyim ben yazamadım misafirlerim vardı pek takip edemedim.bende hala iki günde bi kan veriyorum iyi gidiyo gibi bi sorun çıkmazsa.bugünkü kan değeri beklenenden çok az düşük çıktı.bidaha kan vericez.inşalah hiçbiriniz bi olumsuzluk yaşamazsınız allah emeklerimizi ziyan etmesin isteyen herkese evlat nasip etsin:teselli:
Slm kizlar bende 2 gündür pek giremedim dün doktordaydim çok şükür herşey yolunda şimdi lucrine başladim bakalim aksilik olmazsa ki doktorum herşey yolunda dedi ay sonuna transferim gerçekleşecek inşallah
yaw kızlar ben hala regl olamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm5/10 da olmam lazımdı ya ...
canım benim sağolasın benimde dualarım seninle hayrlı haberlerini bekliyorum heyecanla:1hug:a.s.canımsın ya cok sevindim bir problem çıkmadığına hadi bakalım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alalım dualarım seninle olacak rüyacım...
Canım benim iyi gidiyo bugün keselere bakıldı 3 tane varmış ama 2 tanesi zayıf, daha gelişeme ihtimalleri varmış, bakalım artık hayırlısı. yanlış hatırlamıyorsam benim 1 hafta içerisinde aramışlardı ve tedaviye başlamak için gün vermişlerdi. Zaten o günü bi aldıktan sonra herşey çok cabuk gelişiyor. Ama benim durumum tabi biraz farklıydı, ben beklemek istemedim, heyet raporu falan uğraşmadım yani. Randevuma gittiğim gün o ay ameliyat olcamı öğrendim. Laporoskopi ve Histeroskopi oldum. Bir sonraki ayda hemen tüp bebek yapıldı.
selam kızlar
dün kontrole gittim. 5mm bi kist varmış onun için e2 ve Lh bakıldı bunun sonucuna göre almamız gerekebilir bu da tedavi sürecini uzatabilir dediler. çok moralim bozuldu. ama e2 sonucuma göre kist in ilaçla da tedavisinin olduğunu tedaviye başlamamıza engel olmadığını test sonuçlarımın güzel olduğunu söylediler. :) gonal-f + lucrin iğnelerime devam. ilk önce lucrin 5lik. 1 saat sonra gonal-f 125 lik. pzt tekrar kontrolüm var. hayırlısıyla sonuca yaklaşıyoruz sanırım...kistim için de tetradox verdiler antibiyotik 12 saat arayla içiyorum bi de bemiks -c içiyorum.. oooo ne çok şey içiyorum :)