Ben gözümü dört açıyorum hatta gidip açılıyorum.Yok,olmuyor.Hiç mi olmaz arkadaş.Hey gidi heyy!
:) çok sevindim senin adına canım :)1 kere görüştük :)
Amiin inşallah..
:) çok sevindim senin adına canım :)
:) çok sevindim mutlu oldum senin adına canım :)27'sinde de "kalabalık,insanların olduğu"yerde kahvaltıya gideceğiz nasipse
Ayy inşallah herşey çoook güzel olur. Hep tatlı haberlerini alırızAyy, demeyin öyle vallahi utanıyorum..
Vallahi şuanlık ben işten ayrıldım, birbirimize daha çok vakit ayırabiliyoruz artık..Onun dışında öyle anlaşamadığımız bir konu olmadı, hatta sırdaş bile olduk. Bana önemli bir sırrını anlattı ve bu benim için çok önemliydi..
İyi ki diyorum iyi ki o yolculuğu yapmışım, iyi ki mesaj atmışım..
27'sinde İstanbul'da bu sefer anneminde onayını alarak insanların olduğu yerde kahvaltıya gideceğiz nasipse..
Öyle işte.. Ay ne konuşasım varmış..
Ne şans yaSiz böyle güzel şeyler yazıyorsunuz ya içim bir hoş oluyor ki..
Sağlık yönetimi okuyor, aynı sektördeyiz
Ne şans yaVallahi bu iş ciddi ciddi iyi gidiyor Maşallah
Ayy inşallah herşey çoook güzel olur. Hep tatlı haberlerini alırız
AminnnnnnnnDimi, artık bende hissediyorum sanki bizden bişey olacak ya.. Çok teşekkurler..Allah razı olsun..
İçimde kelebekler ucustu okuyunca. .ah gençlik ..ah aşk. .nelere kadirsin :)
Abimizin genç bekar tanıdığı var mı?Kızlar herkese merhaba,
Uzun zamandır güncelleme atmamışım bugün atayım barii..
Bugün İstanbul'a geldi ve gece dönüş seferi olunca kahvaltı işini bugüne aldık
Sabah buluşup çok güzel doğal bir yerde kahvaltıya gittik 4 saat boyunca yeri geldi konuştuk, yeri geldi duygusallaştık, dertleştik herşey çok güzel geçti..
Kahvaltıdan sonra kahvaltıcı sahibinin kendi yaptığı bahçe vardı orada yürüyüşe çıktık.
Kolkola yürüdük
Dönüş falan derken 6 7 saat birlikteydik sonra beni eve bıraktı, herşey çok güzeldi.
Ey kader, ne güzel şeyler yaşatıyor bana..
Abimizin genç bekar tanıdığı var mı?
Pukikoooo!! Mutluluğun Mutluluğumuzdur!
(maşallah maşallah)
Nasıl mutlu oldum anlatamam yaKızlar herkese merhaba,
Uzun zamandır güncelleme atmamışım bugün atayım barii..
Bugün İstanbul'a geldi ve gece dönüş seferi olunca kahvaltı işini bugüne aldık
Sabah buluşup çok güzel doğal bir yerde kahvaltıya gittik 4 saat boyunca yeri geldi konuştuk, yeri geldi duygusallaştık, dertleştik herşey çok güzel geçti..
Kahvaltıdan sonra kahvaltıcı sahibinin kendi yaptığı bahçe vardı orada yürüyüşe çıktık.
Kolkola yürüdük
Dönüş falan derken 6 7 saat birlikteydik sonra beni eve bıraktı, herşey çok güzeldi.
Ey kader, ne güzel şeyler yaşatıyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?