Muavinden hoşlanmak?!

ben de 18. sayfadan itibaren tüm sayfaları okudum suratımda değişik bir sırıtışla tabi. çok sevindim senin adına canım inşallah hiç bozulmaz bu mutluluğun. darısı da bizlerin başına.:)

Konunun göruntulenme sayısına bakınca çoğu kişi hayatında bir kez muavinden hoşlanmiş diye düşündum. Ha ha güzel samimi bir durum yaşadığınız ve insan ayrımı yapmadığınız için teşekkür ederim. Dilerim iyi biridir temiz biridir

Sorma, çok mutlu oluyorum kendimi aileme bişey anlatırmış gibi hissediyorum. Çok seviyorum burayı ve buradakileri..
Valla tanısam seni altından öperdim yaptığın harika bir şey ne yaşarsan yaşa asla hayatını erteleme canım. Tabi temkinli olmak fayda var. Bu arada yüzüm gülerek okudum aşkı özlemişim sevgi ayrı aşk ayrı cidden

Ay ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için..
Kesinlikle öyle, ilk başlarda daha yabancı geliyordu bana ama şuan herşey daha net ve daha güzel..
Hala ikimiz içinde hayırlısını istiyorum..

Vallahi azmin gücüüüü diyebilirim maşallaahh
Cesaretinizden ötürü tebrik ediyorum öncelikle
Hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah hep böyle mutlu ve kıpır kıpır olursunuz

Konunun hepsini okuyamadım ama şu yazdıkların bile ne hoş ne güzel duygular. Allah bozmasın. Bana da nasip etsin inşallah. Ben hala birinin bir soruma cevap yazmasını bekliyorum öyle.

Vallahi azmin gücüüüü diyebilirim maşallaahh
Cesaretinizden ötürü tebrik ediyorum öncelikle
Hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah hep böyle mutlu ve kıpır kıpır olursunuz

Çook teşekkürler, önemli olan pişman olmamaktı..Sağolsun pişman etmedi beni
Herkes için hayırlısı..

senin hayatın istediğin gibi yaşarsın içinde kalmasın bi yaz konuş ama ilişkisi yeni bitmişse dikkat et bi bakmışsın yara bandısın.

GÜNCEELL..

Evet kızlar bayram dolayısıyla bugün buluştuk, sabah erken buluştuk kahvaltı yapmak için. Metrobüsten bir indim baktım elinde bir buket çiçek.. Ellerim başladı titremeye Direk hiçbişey demeden, çıkma teklifi etti, evlilik teklifi gibi yere diz çökmesinden bahsetmiyorum bile heyecandan ne yaptığımı anlamadım diyor Sonrasinda kahvaltı gez dolaş derken herşey çok güzel geçti. Yolda öylesine beğendiğim bir bilekliği bana satın aldı resmen aşk yaşıyorum şuan

Rabbim bu zamana kadar herşeyimizi çok güzel yaşattı, dilerim ki bundan sonrasıda hep öyle olur..

Artık resmen sevgiliyiz yahuu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…