Ayy çok ormantik. Bizde kıyıda köşede buluşurduk eskidenYa şöyle, İstanbul'a geldiği gün bende amcama geçiyordum. Evlerimiz çok yakın olduğu için amcamın bahçesine geldi 10 dkcık gördük birbirimizi.
Ayy çok ormantik. Bizde kıyıda köşede buluşurduk eskidenee ne anlaştınız yine görüşme olacakmi. Ve niye okadar kısa:/ bundan birsey çıkmasada sana heyecanı yeter hayırlısı olsun inşallah ♡
Yok kiiiiz lise zamanı bi iki gorusuluyordu öyle kalıyorduGerçekten mi?? Kaç sene sevgililik yaşadınız ve şuan mutlu musunuz?
Ya amcamın bahcesindeydik zaten öyle uzun durabileceğimiz bir yer değildi malesef, bidakine uzun bir buluşma inşallah
Aynen öyle heyecanı bile yetti vallahi
Zaten level atladık, artık görüntülü konuşuyoruz falan
Aman iyi yapmissin, en kotu rededecektiHepsini okumanız büyük başarı tebrik ediyorum
Çok teşekkürler, vallahi baktım yazmazsam asla olmayacak yazdım gitti
Aman iyi yapmissin, en kotu rededecektiama en guzeli olmus
Yok kiiiiz lise zamanı bi iki gorusuluyordu öyle kalıyorduçok masumca yani. Ondan sonra okul iş meslek derken kimse olmadi zaten büyük kayıp bomboş geçen yillar
Oo bak görüntülüye geçmişsin. Daha nice level atlamalara ozamansenle bir heyecanlaniyoruz paylas ara ara
Dizi tadinda suna dikkat ettim insanlar boyle konulari cok seviyor. Takip ediyor. Merak ediyor. Eee baska neler oluyor..tanisma sureci iste klasik iki gencin seruvenleri...sadece yazilanlara soyle bir baktim.....olur neden olmasin...avukat olmaz da muavin olur ne farki var ...yeterki insanlik olsun..diyip konu acilimini yumusatayim baslik taki...
Öncelikle herkese merhabalar,
Hemen konuya geçeceğim, bundan 1 ay önce tatil dönüşü yolculuk ettiğim otobüs firmasında bulunan muavin çocuktan hoşlandım.Oda şöyle ki, birkaç sıkıntı yarattım otobüste kemer sıkıntısı, çanta düşmesi, gibi bu sayede daha yakından gördüm, iki üç kere konuştuk falan derken ne hoş çocukmuş diye geçirdim içimden. Yaklaşık 14 saat sürdü yolculuk, yalan yok sürekli kontrol ettim..
Molalarda o iniyor diye inip telefonla konuştum, yakışıklı olması tartışılır fakat bir şeyi beni çekti..Dış görünüşle işi olmayanlar danım zaten. Neyse yolculuk sonunda ismi ve soy ismini öğrenmiştim zaten
Eve gelip instagramdan baktığım sırada sevgilisi olduğunu öğrendim.Çok saçma biliyorum ama çok üzüldüm. Ve beğenidir diye konuyu orada kapatacağıma söz verdim kendime.
Yalan yok sürekli takip ettim,yaparken kendimden çok utandım ama yaptım.Neyse 1 hafta öncesi baktığımda ayrıldıklarını gördüm. Asla şuan yaklaşma gibi bir düşüncem yok ama kafamda belirlediğim bir tarihde bendeki hoşlantı devam ediyorsa ve onunda bir ilişkisi olmazsa yazmayı düşünüyorum.
Dün kuzenime anlattım artık içimde tutamıyorum, aldığım cevaplar beni şok etti. Yok ben salakmıymışım muavinle ne işim olurmuş, yemin ediyorum ki çocukla alakam olmadı ama kuzenim ayrılıklarını bile bana patlattı.
Bu arada 21 yaşında üniversite mezunuyum.Asla meslekleri karşılaştırma gibi bir derdim yok. Dürüstçe ekmek parası için çalışan herkes benim için aynı. Kendi kararlarımı alamayacaksam neden bireyim diye düşündüm dün gece. Fakat kuzenimin söylediği cevaplar canımı çok sıktı. Olmazmı harbi? Saçmalıyor muyum??
GÜNCEL 18. SAYFADA
amaan sanki başka başka yerlerde çalışan adamlar bir sürü kız görmüyor sen deO maddi anlamda söyledi, bende ilk zamanlar kendimi öyle soğutmaya çalıştım uzun yola çıkıyorsa sürekli katlanabilir miyim diye? hatta aklıma birsürü kız görüyordur muhabbeti bile geldiDenemek istiyorum ya.. Neden bilmiyorum ama peşinden gitmek istiyorum..
üniversite eğitimi alan herkes süper kültürlü , almayanlar ise kör cahil diye bir kural var da benim mi haberim yok? tanıdığım ilkokul mezunu bazı insanlar bir çoküniv. mezuna taş çıkartacak bilgi ve kültüre sahip,bir insanı tanımak için kimlikte nereli olduğu, diplomasının ne olduğu vs bunlar çok çok yetersiz maalesef...Eğitim diploma adı yazan okul asıl sorun değildir arkadaşlar bunları aşın.. Beynindeki düşünceler o kafanın yapısı içinde ne taşıdığıdır size asıl gerekli olanEee sen nerden anladın karakterini de muavine aşık oldun
Valla ben davul bile dengi dengineciyim sadece maddiyat değil eğitim sorunu da var aranızda.Öyle sevince samanlık seyran olur devirleri baya bi geçmişte kaldı.Bence saçmalık mesaj atman yani tabi yine sen bilirsin
Ben herkes süper kültürlü mü dedim yahu bence olmaz o iş ben mantıklı bulmuyorum.Bahsi geçen muavin üniversite okuyomuş bu arada geçici işi imiş ,bu olabilir mesela.Ama 21 22 yaşında ilkokul mezunu biriyle üniversite mezunu biri anlaşamaz çok nadir örnekler dışında.Kastettigim nedenler de kültür degil sadeceüniversite eğitimi alan herkes süper kültürlü , almayanlar ise kör cahil diye bir kural var da benim mi haberim yok? tanıdığım ilkokul mezunu bazı insanlar bir çoküniv. mezuna taş çıkartacak bilgi ve kültüre sahip,bir insanı tanımak için kimlikte nereli olduğu, diplomasının ne olduğu vs bunlar çok çok yetersiz maalesef...Eğitim diploma adı yazan okul asıl sorun değildir arkadaşlar bunları aşın.. Beynindeki düşünceler o kafanın yapısı içinde ne taşıdığıdır size asıl gerekli olan
Ya şimdi okuyabildim...
Çok sevindim ve mutlu oldum senin adına...
Ayrıca ben anneyi hiç yapmacık bulmadım çok tatlı bence
Ya o kadar iyi anlıyorum ki seni... bende şu sıra senin gibi kıpır kıpırım...
Umarım hep böyle mutlu oluruz
Ay çok teşekkürler, öpüyorum senii..
Sende varmı gelişmee???
Bu annelerin de bizden çektiği.
Ya şimdi okuyabildim...
Çok sevindim ve mutlu oldum senin adına...
Ayrıca ben anneyi hiç yapmacık bulmadım çok tatlı bence
Ya o kadar iyi anlıyorum ki seni... bende şu sıra senin gibi kıpır kıpırım...
Umarım hep böyle mutlu oluruz
Şimdilik herşey çok iyi gidiyor bizde...:)
Bu annelerin de bizden çektiği.
Anne deseki aman ne konuşacağım. Biz bunada kızardık değil mi :)
Kesinlikle bende samimi buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?