Muavinden hoşlanmak?!

Ya şöyle, İstanbul'a geldiği gün bende amcama geçiyordum. Evlerimiz çok yakın olduğu için amcamın bahçesine geldi 10 dkcık gördük birbirimizi.
Ayy çok ormantik. Bizde kıyıda köşede buluşurduk eskiden ee ne anlaştınız yine görüşme olacakmi. Ve niye okadar kısa:/ bundan birsey çıkmasada sana heyecanı yeter hayırlısı olsun inşallah ♡

Gerçekten mi?? Kaç sene sevgililik yaşadınız ve şuan mutlu musunuz?

Ya amcamın bahcesindeydik zaten öyle uzun durabileceğimiz bir yer değildi malesef, bidakine uzun bir buluşma inşallah

Aynen öyle heyecanı bile yetti vallahi

Zaten level atladık, artık görüntülü konuşuyoruz falan

Yok kiiiiz lise zamanı bi iki gorusuluyordu öyle kalıyordu çok masumca yani. Ondan sonra okul iş meslek derken kimse olmadi zaten büyük kayıp bomboş geçen yillar
Oo bak görüntülüye geçmişsin. Daha nice level atlamalara ozaman senle bir heyecanlaniyoruz paylas ara ara

Ay paylaşmazmıyım hiiç çok teşekkürler güzel yorumlarınız için..

Dizi tadinda suna dikkat ettim insanlar boyle konulari cok seviyor. Takip ediyor. Merak ediyor. Eee baska neler oluyor..tanisma sureci iste klasik iki gencin seruvenleri...sadece yazilanlara soyle bir baktim.....olur neden olmasin...avukat olmaz da muavin olur ne farki var ...yeterki insanlik olsun..diyip konu acilimini yumusatayim baslik taki...

Aynen öyle, ben başında da söylemiştim ekmeğini kazandıktan sonra benim için mesleğin pek bir önemi yok..

konu çok uzamış hepsini takip edemedim. aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? bir sonraki buluşmanız ne zaman olacak? bence arayı çok soğutmayın =) neden dersen, şu anda henüz telefondan konuşmayla veya 10 dk lık görüşmeyle uyumlu olup olmadığınızı anlayamazsınız. ilk heyecanlar gelip geçicidir, önemli olan beraber yemek yerken, bir gün geçirirken, etkinliğe katılırken belli olur. eğlence anlayışınız bir mi mesela? bu çok önemli.

Neden olmasın :) Bence siz gayet aklı başında birisiniz ki sevgilisi olduğunu görünce aman banane deyip mesaj falan atmamışsınız:) akıla bile ihtiyacınız yok aslında.. Nerden ne kısmetlerle insan mutluluğa gidiyor. Eğer onun aklında başkası yok ise şu anda bekar ise :) neden olmasın diyorum ben:) kuzeninizi takmayın diyeceğim bir zahmet içinizdeki ses kuzeninizden daha iyi bir yardımcı:)) sevgilerr

amaan sanki başka başka yerlerde çalışan adamlar bir sürü kız görmüyor sen de ayrıca görmek isteyen adam her haltı karıştırıp kız peşine düşüyor görmek istemeyen adam da önünden geçse kafasını kaldırmıyor bir sürü kız vardır falan filan takılma

üniversite eğitimi alan herkes süper kültürlü , almayanlar ise kör cahil diye bir kural var da benim mi haberim yok? tanıdığım ilkokul mezunu bazı insanlar bir çoküniv. mezuna taş çıkartacak bilgi ve kültüre sahip,bir insanı tanımak için kimlikte nereli olduğu, diplomasının ne olduğu vs bunlar çok çok yetersiz maalesef...Eğitim diploma adı yazan okul asıl sorun değildir arkadaşlar bunları aşın.. Beynindeki düşünceler o kafanın yapısı içinde ne taşıdığıdır size asıl gerekli olan

Ben herkes süper kültürlü mü dedim yahu bence olmaz o iş ben mantıklı bulmuyorum.Bahsi geçen muavin üniversite okuyomuş bu arada geçici işi imiş ,bu olabilir mesela.Ama 21 22 yaşında ilkokul mezunu biriyle üniversite mezunu biri anlaşamaz çok nadir örnekler dışında.Kastettigim nedenler de kültür degil sadece

çok merak edip baştan sona herşeyi okudum yarım saattir ben olur olur falan yazarken mesajlar atılmış tanışılmış bile. çok sevindim senin adına, mutluluğuna sevindim. Olmayabilir anlaşılmayabilir, yaşı küçükmüş muavinmiş oymuş buymuş her sebepten anlaşmazlık çıkabilir, ya da çok başka sebeplerden çıkabilir, herşey çok güzel de olabilir, keisn bir dille o iş olmaz o iş böyle olur diyemeyiz, sadece dua ederek anı yaşa, inşallah güzel bir yuvanın başlangıcıdır tüm bunlar:)

Ya şimdi okuyabildim...
Çok sevindim ve mutlu oldum senin adına...

Ayrıca ben anneyi hiç yapmacık bulmadım çok tatlı bence

Ya o kadar iyi anlıyorum ki seni... bende şu sıra senin gibi kıpır kıpırım...

Umarım hep böyle mutlu oluruz

Ay çok teşekkürler, öpüyorum senii..

Sende varmı gelişmee???

Bu annelerin de bizden çektiği.
Anne deseki aman ne konuşacağım. Biz bunada kızardık değil mi :)
Kesinlikle bende samimi buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…