Ayyyy darısı benim kocamın başınaGÜNCEELL..
Evet kızlar bayram dolayısıyla bugün buluştuk, sabah erken buluştuk kahvaltı yapmak için. Metrobüsten bir indim baktım elinde bir buket çiçek.. Ellerim başladı titremeyeDirek hiçbişey demeden, çıkma teklifi etti, evlilik teklifi gibi yere diz çökmesinden bahsetmiyorum bile heyecandan ne yaptığımı anlamadım diyor Sonrasinda kahvaltı gez dolaş derken herşey çok güzel geçti. Yolda öylesine beğendiğim bir bilekliği bana satın aldı resmen aşk yaşıyorum şuan
Rabbim bu zamana kadar herşeyimizi çok güzel yaşattı, dilerim ki bundan sonrasıda hep öyle olur..
Artık resmen sevgiliyiz yahuu..
Ay yaa yerlerde uyuyan,ayakta uyuyan, yerde uyurken soforun cagirmasini duymayip milletin ayagiyla durttugu bi muavin vardi bi firmada o geldi aklima.
Olayli muavindi :)
Siz yazın biz keyifle okuyalım Rabbim herkese nasip etsin aşık olduğu sevdiği adamla evlenmeyi
Sizinkide hayırlısı ise mutlu sonla bitsin inş
Ayyyy darısı benim kocamın başınacanım inşallah hep böyle güzel gider ilişkin ve inşallah çocuk değişmez tam da böyle biridir.
O romantizmi kocamda da görürüm demek istedimDarısı benim kocamın başına derken anlayamadım orayı
Umarım öyledir, çok teşekkürler..
İşte olmama rağmen merakımdan 13. sayfadan itibaren okuduğum doğrudur :) hakkınızda hayırlısı olsun, en güzel zamanlar cicim aylarıdır, tadını çıkarın :)
18. Sayfadan itibaren hepsini okudum (gece saa1 olmasi ve yarin erken kalkip ise gidecek olmama ragmen )yüzümde kocaman bir gülümseme ve guzel şeylerin olmasını umud ederek ve hersey çok güzel olmuş inşallah çok güzel de devam eder hakkınızda hayırlısı olsun, güzel günler görün, iyi insanlarla karşılaşın inşallah
Yaaa kıyamam sabah erken kalkmışsınız birde :))
Çok çook teşekkürler, Allah razı olsun. Dilerim ki hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun..
Ayyy neler olmuş :)))))GÜNCEELL..
Evet kızlar bayram dolayısıyla bugün buluştuk, sabah erken buluştuk kahvaltı yapmak için. Metrobüsten bir indim baktım elinde bir buket çiçek.. Ellerim başladı titremeyeDirek hiçbişey demeden, çıkma teklifi etti, evlilik teklifi gibi yere diz çökmesinden bahsetmiyorum bile heyecandan ne yaptığımı anlamadım diyor Sonrasinda kahvaltı gez dolaş derken herşey çok güzel geçti. Yolda öylesine beğendiğim bir bilekliği bana satın aldı resmen aşk yaşıyorum şuan
Rabbim bu zamana kadar herşeyimizi çok güzel yaşattı, dilerim ki bundan sonrasıda hep öyle olur..
Artık resmen sevgiliyiz yahuu..
Son durum nedir ?en basından beri takipteyim seni :)Yaaa kıyamam sabah erken kalkmışsınız birde :))
Çok çook teşekkürler, Allah razı olsun. Dilerim ki hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?