Muavinden hoşlanmak?!

Hakkınızda hayırlısı olsun umarım çok mutlu olursunuz

Ay yaa yerlerde uyuyan,ayakta uyuyan, yerde uyurken soforun cagirmasini duymayip milletin ayagiyla durttugu bi muavin vardi bi firmada o geldi aklima.
Olayli muavindi :)

Ayyyy darısı benim kocamın başına canım inşallah hep böyle güzel gider ilişkin ve inşallah çocuk değişmez tam da böyle biridir.

Siz yazın biz keyifle okuyalım Rabbim herkese nasip etsin aşık olduğu sevdiği adamla evlenmeyi
Sizinkide hayırlısı ise mutlu sonla bitsin inş

18. Sayfadan itibaren hepsini okudum (gece saa1 olmasi ve yarin erken kalkip ise gidecek olmama ragmen )yüzümde kocaman bir gülümseme ve guzel şeylerin olmasını umud ederek ve hersey çok güzel olmuş inşallah çok güzel de devam eder hakkınızda hayırlısı olsun, güzel günler görün, iyi insanlarla karşılaşın inşallah

İşte olmama rağmen merakımdan 13. sayfadan itibaren okuduğum doğrudur :) hakkınızda hayırlısı olsun, en güzel zamanlar cicim aylarıdır, tadını çıkarın :)

İşte olmama rağmen merakımdan 13. sayfadan itibaren okuduğum doğrudur :) hakkınızda hayırlısı olsun, en güzel zamanlar cicim aylarıdır, tadını çıkarın :)

Öncelikle kolay gelsin,
Bu konuyu açarken arkamda bu kadar insan olacağını hiç düşünmemiştim, şimdiyse musmutlu bir hayatın içindeyim..
Tekrardan teşekkürler..

Yaaa kıyamam sabah erken kalkmışsınız birde :))

Çok çook teşekkürler, Allah razı olsun. Dilerim ki hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun..

18. sayfadan sonra okumadım ve meraklandım :)))
sana cevap vermiş ee anlat bakalım falan yazmış :)

lütfen en ennn güncelini de yazar mısın buraya :)
hay allahım masa başında gülümsettin beni, ne hoş şeyler :)

Ayyy neler olmuş :)))))
canım benim yolun bahtın şansın açık olsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…