Muavinden hoşlanmak?!

Resmen bir solukta okudum ve okurken heycanlandım. :) Hayırlısı olsun hep mutluu olunn inşallah :))

Ya ben parça parça okuyabildim..
Buluşup, çiçek ile yere diz çökmüş ❤
Şu an durumlar nasıl . .
Çok merak ettim..
Hep mutlu olun

Ya ben parça parça okuyabildim..
Buluşup, çiçek ile yere diz çökmüş ❤
Şu an durumlar nasıl . .
Çok merak ettim..
Hep mutlu olun

Dün ilk tartışmamızı yaşadık, yarım saat sonrasında ikimizde özür dilemiş haldeydik :) Herşey çok güzel gidiyor umarım öyle devam eder..

Çokkk sevindim böyle mutlu sonlara bayılıyorum hayırlı olsun

Çok tatlış bir hikaye, türk filmi tadında :)))
Dilerim bu tatlı heyecanınız, mutluluğunuz bir ömür noyu sürsün

Pukikoo eee ballışım son durumlar nedir. Bayağıdır gücelleme geçmemiçin. İlk tartışmada yaşandığına göre gerçek bir ilişki başlamış demektir

Ay sanırım başladı, her hafta sonu birlikteyiz gittiği şehirler değişti artık daha kolau rahat buluşuyoruz.. Şuanlık herşey çok güzel değişen tek şey ilk günden bu yana sevgimiin biin kat daha artması olduuu :)))

Maşallahh

Bir arkadaşım (hatta kısa süre aynı evde yaşadık) lise çağlarında memlekete giderken gördüğü muavine aşık olmuştu. Yol 17 saat falan, yol boyu bakışmalar etmeler şunlar bunlar... Çocuk topkeke telefonunu yazmış vermiş, çaktırmadan (ailecek memlekete gidiyor çünkü kız)
Sonuç olarak ben tanidigimda 6 yıldır beraberlerindi.
Üni bitince evlendiler şimdi de bir oğulları var.
Bu arada cocugun esas mesleği muavinlik değilmiş, ama babasının şoförlük yaptığı araçta yazları muavin oluyormuş.
Sonuç olarak muavinler de insan :)
Ayrıca bu da bir meslek, emeğinin karşılığını alabiliyorsa bence bir sıkıntı yok
Allah mesut etsin sizi^^
Bol bol gezersiniz belki bu vesileyle, belli mi olur

Ay ne güzel, darısı bizim başımıza inşallah.. Emeğinin karşılığını alabildiğini söylüyor daha hiç işi hakkında sızlandığını duymadım.. Herkes için hayırlısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…