- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
Mükemmeell..
Nasıl güzel değil mi yessyenii insan, değişik huylar..
Sizin ilerleme nasıl? Olur mu sizden bir sevgililik
Galiba oluyor gibiyiz.
Evet ya bu günlerimizin tadını çıkarmalıyız pukikoo ya bu heyecanlar çok güzel
3 gündür banlı idimm.....neler olmuşş öyle:)) ay çok sevindim..nasıl temiz bir gidişattır bu yaa..maşallah maşallah..tahtalara vur..dağlara taşlaraaa...yanarsa yansıııııın dünya aşktaaaaaaaaaaann:) demiş Burak Kut abimizz..boşa değil işte:)Güncel
Bugün İstanbul'a geldi. Bende amcama gidiyordum evlerimiz yakın olduğu için amcamların bahçesine geldi ćok vakti olmadığı için 10 dk anca durdu. Ben zaten pert..Nasıl tatlı kara kas kara göz
Konuştuk falan, eve gidince aradı ilk söylediği şey "gözlerin çok güzel" oldu, mavi renk zaten onun en sevdiği renkmişmiş..
Herşey şuanlık çok güzel, birbirimizi de gördük.
Neyse akşam üzeri telefonla konuşuyorduk odaya annesi girdi bişey sormak için o sırada kimle konuşuyorsun dedi annesi oda konuşmak ister misin deyince annesi de evet evet dedi ve telefonu aldı ben şok
Gayet tatlı dilli konuştu nasılsın kızım falan, benim size vereceğim en güzel nasihat bu zamanlarınızın, yaşınızın kıymetiini bilin ve birbirinize sahip çıkın falan dedi. Ben isterim ki oğlum da sende çok mutlu olun falan öyle konuştuk ama ben öldüm heyecandan resmen
Şimdi kendini kaptırma diyenler olacak kaptırmıyorum ama mutluluğu yaşıyorum
3 gündür banlı idimm.....neler olmuşş öyle:)) ay çok sevindim..nasıl temiz bir gidişattır bu yaa..maşallah maşallah..tahtalara vur..dağlara taşlaraaa...yanarsa yansıııııın dünya aşktaaaaaaaaaaann:) demiş Burak Kut abimizz..boşa değil işte:)
Tebrikler, umarım herşey gönlünüzdeki gibi olur.
Konuyla ilgisi yok ama daha önceden biri vardı , kedi ağaçta kalmıştı sanırım. Ve hayvanı kurtarmaya gelen kişi ile birbirlerinden hoşlanmışlardı v.s. Konu sahibinin adını da hatırlamıyorum. Ne oldu o konu bilen var mı ?
Kiza 'nerden bulacaksin?unut sen onu!' 'Bak bak birde 2. konuyu açmış' derken kız tavladi ya adamı.
Helal olsun piko.
Yolunda başarılar
Ayyyy son gelişmeleri okudum çokkk tatlııııııAhahahay ne güldümm
Çok teşekkürler..
Ne okuyormuş bu arada?
Yaa çok güzel.Okurken heyecanlandım resmen .: )Hemen bir otobüs yolculuğuna çıkmalıyım.
ne yaptın cnım son gelişmeler ne :)
Ben gözümü dört açıyorum hatta gidip açılıyorum.Yok,olmuyor.Hiç mi olmaz arkadaş.Hey gidi heyy!Ahahaha
Kader kısmet nereden çıkar belli olmaz sen gözlerini dört aç..
Saftirik saftirik yolculuk yaparken çıktı karşıma yahu, iyi ki iyi ki iyikii..
görüştünüz mü peki canım :) aman Allah bozmasın :)Son gelişmeler güzel, ben işten ayrılmak durumun da kaldım artık sabahlara kadar konuşuyoruz
Şuanlık tek bir anlaşamadığımız konu olmadı, cicim ayları
Onun dışında aman aman bir gelişme yok, o muavinliğe devam ben evde takılıyoruz
son gelişmeleri lütfen bizede tatlandıra tatlandıra özet geçer misiniz?
İçimiz açılsa
görüştünüz mü peki canım :) aman Allah bozmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?