Muavinden hoşlanmak?!

Mükemmeell..

Nasıl güzel değil mi yessyenii insan, değişik huylar..

Sizin ilerleme nasıl? Olur mu sizden bir sevgililik

Galiba oluyor gibiyiz.

Evet ya bu günlerimizin tadını çıkarmalıyız pukikoo ya bu heyecanlar çok güzel

3 gündür banlı idimm.....neler olmuşş öyle:)) ay çok sevindim..nasıl temiz bir gidişattır bu yaa..maşallah maşallah..tahtalara vur..dağlara taşlaraaa...yanarsa yansıııııın dünya aşktaaaaaaaaaaann:) demiş Burak Kut abimizz..boşa değil işte:)

Tebrikler, umarım herşey gönlünüzdeki gibi olur.

Konuyla ilgisi yok ama daha önceden biri vardı , kedi ağaçta kalmıştı sanırım. Ve hayvanı kurtarmaya gelen kişi ile birbirlerinden hoşlanmışlardı v.s. Konu sahibinin adını da hatırlamıyorum. Ne oldu o konu bilen var mı ?

Yav ne güzel insanlarsınız siizz..

Vallahi bu saatten sonra yansın gitsiiinn, herşey çok güzel gidiyor ya anlık da olsa mutluyuz ya ileriyi düşünerek mutsuz olmayacağım..

Çok çoook öpüyorum sizi, teşekkürler..

Teşekkürler :)

ne yaptın cnım son gelişmeler ne :)

Son gelişmeler güzel, ben işten ayrılmak durumun da kaldım artık sabahlara kadar konuşuyoruz

Şuanlık tek bir anlaşamadığımız konu olmadı, cicim ayları

Onun dışında aman aman bir gelişme yok, o muavinliğe devam ben evde takılıyoruz

görüştünüz mü peki canım :) aman Allah bozmasın :)

son gelişmeleri lütfen bizede tatlandıra tatlandıra özet geçer misiniz?
İçimiz açılsa

Ayy, demeyin öyle vallahi utanıyorum..

Vallahi şuanlık ben işten ayrıldım, birbirimize daha çok vakit ayırabiliyoruz artık..Onun dışında öyle anlaşamadığımız bir konu olmadı, hatta sırdaş bile olduk. Bana önemli bir sırrını anlattı ve bu benim için çok önemliydi..

İyi ki diyorum iyi ki o yolculuğu yapmışım, iyi ki mesaj atmışım..

27'sinde İstanbul'da bu sefer anneminde onayını alarak insanların olduğu yerde kahvaltıya gideceğiz nasipse..

Öyle işte.. Ay ne konuşasım varmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…