Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunun göruntulenme sayısına bakınca çoğu kişi hayatında bir kez muavinden hoşlanmiş diye düşündum. Ha ha güzel samimi bir durum yaşadığınız ve insan ayrımı yapmadığınız için teşekkür ederim. Dilerim iyi biridir temiz biridirGÜNCEL
Bundan 2-3 saat önce bir cesaret ekledim çocuğu ve beklemeye koyuldum. Mide ağrıları ve krampları ile
Baktım kabul etmiş geri eklemiş. Ben kabul ettikten 5 dk. Sonra lak diye bir mesaj
Tanışıyor muyuz??
Allah'ım bu bile bana o kadar iyi geldi ki anlatamam. Belki birşey olmayacak ama en azından içimde kalmayacak hissediyorum![]()
Aynı şehirde misin?Çok çookk teşekkürler herkese..
Artık tatlı tatlı kıskançlıklar başladı, dün de birlikteydik. Teklif yakın sanırım![]()
Valla tanısam seni altından öperdim yaptığın harika bir şey ne yaşarsan yaşa asla hayatını erteleme canım. Tabi temkinli olmak fayda var. Bu arada yüzüm gülerek okudum aşkı özlemişim sevgi ayrı aşk ayrı ciddenSorma, çok mutlu oluyorum kendimi aileme bişey anlatırmış gibi hissediyorum. Çok seviyorum burayı ve buradakileri..![]()
Aynı şehirde misin?
Valla tanısam seni altından öperdim yaptığın harika bir şey ne yaşarsan yaşa asla hayatını erteleme canım. Tabi temkinli olmak fayda var. Bu arada yüzüm gülerek okudum aşkı özlemişim sevgi ayrı aşk ayrı cidden
Kızlar herkese merhaba,
Uzun zamandır güncelleme atmamışım bugün atayım barii..
Bugün İstanbul'a geldi ve gece dönüş seferi olunca kahvaltı işini bugüne aldık
Sabah buluşup çok güzel doğal bir yerde kahvaltıya gittik 4 saat boyunca yeri geldi konuştuk, yeri geldi duygusallaştık, dertleştik herşey çok güzel geçti..
Kahvaltıdan sonra kahvaltıcı sahibinin kendi yaptığı bahçe vardı orada yürüyüşe çıktık.
Kolkola yürüdük
Dönüş falan derken 6 7 saat birlikteydik sonra beni eve bıraktı, herşey çok güzeldi.
Ey kader, ne güzel şeyler yaşatıyor bana..![]()
Vallahi azmin gücüüüü diyebilirim maşallaahh
Cesaretinizden ötürü tebrik ediyorum öncelikle
Hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah hep böyle mutlu ve kıpır kıpır olursunuz![]()
senin hayatın istediğin gibi yaşarsın içinde kalmasın bi yaz konuş ama ilişkisi yeni bitmişse dikkat et bi bakmışsın yara bandısın.Öncelikle herkese merhabalar,
Hemen konuya geçeceğim, bundan 1 ay önce tatil dönüşü yolculuk ettiğim otobüs firmasında bulunan muavin çocuktan hoşlandım.Oda şöyle ki, birkaç sıkıntı yarattım otobüste kemer sıkıntısı, çanta düşmesi, gibi
bu sayede daha yakından gördüm, iki üç kere konuştuk falan derken ne hoş çocukmuş diye geçirdim içimden. Yaklaşık 14 saat sürdü yolculuk, yalan yok sürekli kontrol ettim..
Molalarda o iniyor diye inip telefonla konuştum, yakışıklı olması tartışılır fakat bir şeyi beni çekti..Dış görünüşle işi olmayanlar danım zaten. Neyse yolculuk sonunda ismi ve soy ismini öğrenmiştim zaten
Eve gelip instagramdan baktığım sırada sevgilisi olduğunu öğrendim.Çok saçma biliyorum ama çok üzüldüm. Ve beğenidir diye konuyu orada kapatacağıma söz verdim kendime.
Yalan yok sürekli takip ettim,yaparken kendimden çok utandım ama yaptım.Neyse 1 hafta öncesi baktığımda ayrıldıklarını gördüm. Asla şuan yaklaşma gibi bir düşüncem yok ama kafamda belirlediğim bir tarihde bendeki hoşlantı devam ediyorsa ve onunda bir ilişkisi olmazsa yazmayı düşünüyorum.
Dün kuzenime anlattım artık içimde tutamıyorum, aldığım cevaplar beni şok etti. Yok ben salakmıymışım muavinle ne işim olurmuş, yemin ediyorum ki çocukla alakam olmadı ama kuzenim ayrılıklarını bile bana patlattı.
Bu arada 21 yaşında üniversite mezunuyum.Asla meslekleri karşılaştırma gibi bir derdim yok. Dürüstçe ekmek parası için çalışan herkes benim için aynı. Kendi kararlarımı alamayacaksam neden bireyim diye düşündüm dün gece. Fakat kuzenimin söylediği cevaplar canımı çok sıktı. Olmazmı harbi? Saçmalıyor muyum??
GÜNCEL 18. SAYFADA![]()
Ohaaa!
Bu konunun ilerleyen sayfalarında isteme söz tarihi falan okuyacağız sanki.
Hadi hayırlısı :)