Muavinden hoşlanmak?!

ben de 18. sayfadan itibaren tüm sayfaları okudum suratımda değişik bir sırıtışla tabi. çok sevindim senin adına canım inşallah hiç bozulmaz bu mutluluğun. darısı da bizlerin başına.:)

GÜNCEL :skandal:
Bundan 2-3 saat önce bir cesaret ekledim çocuğu ve beklemeye koyuldum. Mide ağrıları ve krampları ile :KK70:
Baktım kabul etmiş geri eklemiş. Ben kabul ettikten 5 dk. Sonra lak diye bir mesaj :KK45:
Tanışıyor muyuz??
Allah'ım bu bile bana o kadar iyi geldi ki anlatamam. Belki birşey olmayacak ama en azından içimde kalmayacak hissediyorum:KK36:
Konunun göruntulenme sayısına bakınca çoğu kişi hayatında bir kez muavinden hoşlanmiş diye düşündum. Ha ha güzel samimi bir durum yaşadığınız ve insan ayrımı yapmadığınız için teşekkür ederim. Dilerim iyi biridir temiz biridir

Sorma, çok mutlu oluyorum kendimi aileme bişey anlatırmış gibi hissediyorum. Çok seviyorum burayı ve buradakileri..En Büyük KK:KK200:
Valla tanısam seni altından öperdim yaptığın harika bir şey ne yaşarsan yaşa asla hayatını erteleme canım. Tabi temkinli olmak fayda var. Bu arada yüzüm gülerek okudum aşkı özlemişim sevgi ayrı aşk ayrı cidden

Valla tanısam seni altından öperdim yaptığın harika bir şey ne yaşarsan yaşa asla hayatını erteleme canım. Tabi temkinli olmak fayda var. Bu arada yüzüm gülerek okudum aşkı özlemişim sevgi ayrı aşk ayrı cidden

Ay ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için..
Kesinlikle öyle, ilk başlarda daha yabancı geliyordu bana ama şuan herşey daha net ve daha güzel..
Hala ikimiz içinde hayırlısını istiyorum..:KK200:

Vallahi azmin gücüüüü diyebilirim maşallaahh:nazar:
Cesaretinizden ötürü tebrik ediyorum öncelikle:KK19:
Hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah hep böyle mutlu ve kıpır kıpır olursunuz:KK49::KK200:

Kızlar herkese merhaba,

Uzun zamandır güncelleme atmamışım bugün atayım barii..:KK36:

Bugün İstanbul'a geldi ve gece dönüş seferi olunca kahvaltı işini bugüne aldık :KK70:

Sabah buluşup çok güzel doğal bir yerde kahvaltıya gittik 4 saat boyunca yeri geldi konuştuk, yeri geldi duygusallaştık, dertleştik herşey çok güzel geçti..

Kahvaltıdan sonra kahvaltıcı sahibinin kendi yaptığı bahçe vardı orada yürüyüşe çıktık.

Kolkola yürüdük :KK71:

Dönüş falan derken 6 7 saat birlikteydik sonra beni eve bıraktı, herşey çok güzeldi.

Ey kader, ne güzel şeyler yaşatıyor bana..:KK36:

Konunun hepsini okuyamadım ama şu yazdıkların bile ne hoş ne güzel duygular. Allah bozmasın. Bana da nasip etsin inşallah. Ben hala birinin bir soruma cevap yazmasını bekliyorum öyle.:hasta:

Vallahi azmin gücüüüü diyebilirim maşallaahh:nazar:
Cesaretinizden ötürü tebrik ediyorum öncelikle:KK19:
Hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah hep böyle mutlu ve kıpır kıpır olursunuz:KK49::KK200:

Çook teşekkürler, önemli olan pişman olmamaktı..Sağolsun pişman etmedi beni :KK36:
Herkes için hayırlısı..:KK200:

Öncelikle herkese merhabalar,
Hemen konuya geçeceğim, bundan 1 ay önce tatil dönüşü yolculuk ettiğim otobüs firmasında bulunan muavin çocuktan hoşlandım.:KK16: Oda şöyle ki, birkaç sıkıntı yarattım otobüste kemer sıkıntısı, çanta düşmesi, gibi :KK70: bu sayede daha yakından gördüm, iki üç kere konuştuk falan derken ne hoş çocukmuş diye geçirdim içimden. Yaklaşık 14 saat sürdü yolculuk, yalan yok sürekli kontrol ettim..:KK54:

Molalarda o iniyor diye inip telefonla konuştum, yakışıklı olması tartışılır fakat bir şeyi beni çekti..:işsiz: Dış görünüşle işi olmayanlar danım zaten. Neyse yolculuk sonunda ismi ve soy ismini öğrenmiştim zaten :KK70:
Eve gelip instagramdan baktığım sırada sevgilisi olduğunu öğrendim.:KK37:Çok saçma biliyorum ama çok üzüldüm. Ve beğenidir diye konuyu orada kapatacağıma söz verdim kendime.

Yalan yok sürekli takip ettim,yaparken kendimden çok utandım ama yaptım.:KK42: Neyse 1 hafta öncesi baktığımda ayrıldıklarını gördüm. Asla şuan yaklaşma gibi bir düşüncem yok ama kafamda belirlediğim bir tarihde bendeki hoşlantı devam ediyorsa ve onunda bir ilişkisi olmazsa yazmayı düşünüyorum.

Dün kuzenime anlattım artık içimde tutamıyorum, aldığım cevaplar beni şok etti. Yok ben salakmıymışım muavinle ne işim olurmuş, yemin ediyorum ki çocukla alakam olmadı ama kuzenim ayrılıklarını bile bana patlattı.:110:
Bu arada 21 yaşında üniversite mezunuyum.Asla meslekleri karşılaştırma gibi bir derdim yok. Dürüstçe ekmek parası için çalışan herkes benim için aynı. Kendi kararlarımı alamayacaksam neden bireyim diye düşündüm dün gece. Fakat kuzenimin söylediği cevaplar canımı çok sıktı. Olmazmı harbi? Saçmalıyor muyum?? :işsiz:

GÜNCEL 18. SAYFADA :skandal::skandal:
senin hayatın istediğin gibi yaşarsın içinde kalmasın bi yaz konuş ama ilişkisi yeni bitmişse dikkat et bi bakmışsın yara bandısın.

GÜNCEELL..

Evet kızlar bayram dolayısıyla bugün buluştuk, sabah erken buluştuk kahvaltı yapmak için. Metrobüsten bir indim baktım elinde bir buket çiçek.. Ellerim başladı titremeye :D Direk hiçbişey demeden, çıkma teklifi etti, evlilik teklifi gibi yere diz çökmesinden bahsetmiyorum bile :D heyecandan ne yaptığımı anlamadım diyor :D Sonrasinda kahvaltı gez dolaş derken herşey çok güzel geçti. Yolda öylesine beğendiğim bir bilekliği bana satın aldı resmen aşk yaşıyorum şuan :D

Rabbim bu zamana kadar herşeyimizi çok güzel yaşattı, dilerim ki bundan sonrasıda hep öyle olur..

Artık resmen sevgiliyiz yahuu..:KK60::KK36:

Back