Muavinden hoşlanmak?!

Ayy, demeyin öyle vallahi utanıyorum..:KK23:

Vallahi şuanlık ben işten ayrıldım, birbirimize daha çok vakit ayırabiliyoruz artık..:KK22:Onun dışında öyle anlaşamadığımız bir konu olmadı, hatta sırdaş bile olduk. Bana önemli bir sırrını anlattı ve bu benim için çok önemliydi..:KK36:

İyi ki diyorum iyi ki o yolculuğu yapmışım, iyi ki mesaj atmışım..:KK37:

27'sinde İstanbul'da bu sefer anneminde onayını alarak insanların olduğu yerde kahvaltıya gideceğiz nasipse..:KK49:

Öyle işte.. Ay ne konuşasım varmış..:KK45:
Ayy inşallah herşey çoook güzel olur. Hep tatlı haberlerini alırız :dua:

Kızlar herkese merhaba,

Uzun zamandır güncelleme atmamışım bugün atayım barii..:KK36:

Bugün İstanbul'a geldi ve gece dönüş seferi olunca kahvaltı işini bugüne aldık :D

Sabah buluşup çok güzel doğal bir yerde kahvaltıya gittik 4 saat boyunca yeri geldi konuştuk, yeri geldi duygusallaştık, dertleştik herşey çok güzel geçti..

Kahvaltıdan sonra kahvaltıcı sahibinin kendi yaptığı bahçe vardı orada yürüyüşe çıktık.

Kolkola yürüdük :KK71:

Dönüş falan derken 6 7 saat birlikteydik sonra beni eve bıraktı, herşey çok güzeldi.

Ey kader, ne güzel şeyler yaşatıyor bana..:KK36:

Kızlar herkese merhaba,

Bugün İstanbul'a geldi ve gece dönüş seferi olunca kahvaltı işini bugüne aldık :KK70:

Sabah buluşup çok güzel doğal bir yerde kahvaltıya gittik 4 saat boyunca yeri geldi konuştuk, yeri geldi duygusallaştık, dertleştik herşey çok güzel geçti..

Kahvaltıdan sonra kahvaltıcı sahibinin kendi yaptığı bahçe vardı orada yürüyüşe çıktık.

Dönüş falan derken 6 7 saat birlikteydik sonra beni eve bıraktı, herşey çok güzeldi.

Abimizin genç bekar tanıdığı var mı?:KK45::KK8:

Kızlar herkese merhaba,

Bugün İstanbul'a geldi ve gece dönüş seferi olunca kahvaltı işini bugüne aldık :KK70:

Nasıl mutlu oldum anlatamam ya:KK36:
Bari sen mutlu ol :KK53: bari sen aşkı yaşa :KK51: tütütü maşallah :KK15:

Ya konuyu bugün gördüm ve inanırmısın hepsini birden okudum bir saattir okuyorum ve tüm aklımdaki kötü şeyler gitti bi kenara o kadar mutlu oldum kiii çok tatlısın kalbin o kadar saf ki... İnşallah bu mutluluğun bir ömür böyle devam eder yaa çok mutlu oldum kendim yaşamış gibi sanki :KK200::KK36:

Back