Tıp tedavisinin yanında hacamat tedavisi öneririm çok faydasını gördüm. Yıllardır çektiğim gaz sancılarından, kronikleşmiş idrar yolu enfeksiyonundan, kronikleşmiş kulak iltihabından, panik ataktan hacamat olarak kurtuldum. Bana şifa oldu. Mesela önceki hamileliklerimde enfeksiyon ve gazdan inanılmaz derecede çektim ama bu hamileliğimde çok rahatım şükürler olsun. Düşünün derim. Hacamat hayattır benim sloganımMerhaba arkadaşlar
Ben 30 yaşında bir kadınım geçen sene bazı şikayetlerimden dolayı araştırma Hastanesi'ne gittim ve 4 ay süren tetkiklerin ardından MS teşhisi kondu ve ilaç tedavisine başladım ama ben bünyemi biliyorum grip dahi olsam ilaç içemiyorum bünyem kabul etmiyor ilacı yan etkileri başlıyor vücudumda MS ilaçlarına başladım tabiki vücudum buna da tepki verdi mideme kramplar girdi midem bulandı doktora bu şikayetleri söyledim alışacak bünyen kullanmak zorundasın dediler acaba doğru yolda mıyım ilaçlar doğru mu diye başka bir profesör buldum ona gittim onlar da beni tepeden tırnağa inceledi ve doktorum o profesörün öğrencisiymiş çok doğru bir tedavi uygulanıyor sana dediler ama 1 sene geçti ben halâ aynıyım ilaçları içince halsiz kalıyorum midem bulanıyor akşama kadar istiğfar ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum yani şuan fiziksel olarak bir sıkıntım yok doktorlar 10-20 sene sonram için bu tedaviyi uyguladıklarını söylediler benim gibi durumda olanlardan yardım bekliyorum yada bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı @Kazen desteklerine ihtiyacım var
Anlıyorum haklısınız. Bende de aşırı istiğfar oluyor. İçme suyu bile kokuyor. Ama o acıları çekmektense mide bulantısı bende hafif kaçıyor. Sizde ağrı ya da kasılma, uyuşma, hissizlik oluyor mu bilmiyorum. Umarım her şey düzelir ve iyileşirsiniz.Amin inşallah biliyorum ilaç kullanmam gerekiyor ama çevrem beni asla anlamıyor özellikle eşim sadece ilaçları içeceksin diyor ama ben ilacı içince 1 saat sonra mideme kramplar giriyor ve istiğfar etmeye başlıyorum
Eşim de sizinle aynı ilacı içiyor. Söylediğiniz gibi bazen yüzü kıpkırmızı oluyor bir süre sonra geçiyor. İlacın saatlerini dikkat etmediğininde daha çok oluyor. Geceleri de çok terliyor sebebi yine bu ilaç mı acaba ? Sizde de oluyor mu ?Bende 5 senedir MS hastasıyım sabah akşam hap içiyorum adı tecfidera. İlk zamanlar bende de mide ağrısı yapti ama sonra geçti, kendini sartlama sıkma sürekli icicez sonuçta.benim bir gözüm bulanik kaldı ama iyiyim bazen ateş basması oluyor kıpkırmızı oluyorum yanaklarım boynum sonra geçiyor.
Hap dokunuyosa igne de olabilirsin dr.danis istersen.hastiginla barışık ol düşünme sürekli kabullenmek lazım ve bizler biraz bencil olmalıyız yani her şeye üzülmek yok banane havasına gir
Ben 1 sene önce atak geçirdim şuan başka bir belirti yok bende henüz başındayım msinÇok geçmiş olsun. Benim arkadaşıma bu şteşhis kondu. Elleri ve ayaklarında (ayaklarında çok daha fazla) hissizlik elektriklenme karıncalanma şeklinde belirtileri. O da tek ilaç kullandi ama bir yan etkisini görmedi. İlacın yanında doktoru yememesi gereken şeyler olduğunu falan söylemişti turşu gibi falan. Atakları sıklaştırabilirmiş. Bu ilaç bağışıklığı baskiliyormus. Arkadaşım şu an ilacı bıraktı gebelik düşündüğü için. Gebelikte bağışıklığı baskiladigi için ilaç etkisi yaparmış. Ama benim arkadaşımın belirtileri atakları ileri boyutta değil başlangıç demişlerdi.
Hacamatı çok öneriyorlar yaptırmayı düşünüyorum bende teşekkür ederimTıp tedavisinin yanında hacamat tedavisi öneririm çok faydasını gördüm. Yıllardır çektiğim gaz sancılarından, kronikleşmiş idrar yolu enfeksiyonundan, kronikleşmiş kulak iltihabından, panik ataktan hacamat olarak kurtuldum. Bana şifa oldu. Mesela önceki hamileliklerimde enfeksiyon ve gazdan inanılmaz derecede çektim ama bu hamileliğimde çok rahatım şükürler olsun. Düşünün derim. Hacamat hayattır benim sloganım
Bende şuan hiç birşey olmuyor sadece arada kendimi yorgun hissediyorumAnlıyorum haklısınız. Bende de aşırı istiğfar oluyor. İçme suyu bile kokuyor. Ama o acıları çekmektense mide bulantısı bende hafif kaçıyor. Sizde ağrı ya da kasılma, uyuşma, hissizlik oluyor mu bilmiyorum. Umarım her şey düzelir ve iyileşirsiniz.
Takip ederim çok teşekkür ederimAcil şifa diliyorum. MS travması dona kalma, hareket edememe şeklinde yaşanılan bir olaydır. İnstagramda Barış Muslu’yu takibe almanızı çok tavsiye ederim. O kadar çok iyileşme var ki. Sistemi sayfasından öğrenip kendi kendinize çalışma yapabilirsiniz.
İki yıl atak olmazsa hastalığı atlatma süreciniz olumlu demektir.Bende şuan hiç birşey olmuyor sadece arada kendimi yorgun hissediyorum
Yok bende terleme falan olmuyor sadece kramplar giriyor midemeEşim de sizinle aynı ilacı içiyor. Söylediğiniz gibi bazen yüzü kıpkırmızı oluyor bir süre sonra geçiyor. İlacın saatlerini dikkat etmediğininde daha çok oluyor. Geceleri de çok terliyor sebebi yine bu ilaç mı acaba ? Sizde de oluyor mu ?
İnşallah tek isteğim bu 1 sene önce çift görme oldu başka birşey olmadı çok şükürİki yıl atak olmazsa hastalığı atlatma süreciniz olumlu demektir.
Geçmişler olsun canım, acil şifalar dilerim.Merhaba arkadaşlar
Ben 30 yaşında bir kadınım geçen sene bazı şikayetlerimden dolayı araştırma Hastanesi'ne gittim ve 4 ay süren tetkiklerin ardından MS teşhisi kondu ve ilaç tedavisine başladım ama ben bünyemi biliyorum grip dahi olsam ilaç içemiyorum bünyem kabul etmiyor ilacı yan etkileri başlıyor vücudumda MS ilaçlarına başladım tabiki vücudum buna da tepki verdi mideme kramplar girdi midem bulandı doktora bu şikayetleri söyledim alışacak bünyen kullanmak zorundasın dediler acaba doğru yolda mıyım ilaçlar doğru mu diye başka bir profesör buldum ona gittim onlar da beni tepeden tırnağa inceledi ve doktorum o profesörün öğrencisiymiş çok doğru bir tedavi uygulanıyor sana dediler ama 1 sene geçti ben halâ aynıyım ilaçları içince halsiz kalıyorum midem bulanıyor akşama kadar istiğfar ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum yani şuan fiziksel olarak bir sıkıntım yok doktorlar 10-20 sene sonram için bu tedaviyi uyguladıklarını söylediler benim gibi durumda olanlardan yardım bekliyorum yada bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı @Kazen desteklerine ihtiyacım var
Amin teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için bakacağım verdiğiniz isimlereGeçmişler olsun canım, acil şifalar dilerim.
Tüm rahatsızlıkları bütüncül bakış açısıyla ele alan Fonksiyonel Tıp (modern tıp hekimlerinin özel fonksiyonel tıp eğitimi almış olan hekimleri tarafından uygulanır) Dr. Hakkı Kumuşoğlu ile iletişime geçmeni öneririm.
Bir de nörolojik pek çok rahatsızlığın tedavisinde kullanılan Ketojenik Metabolik Terapi'yi araştırabilirsin. Türkiye'de konuda uzman Akdeniz Ketojenik Diyet Merkezi kurucusu Uzm. Dr. Orkide Güzel'e danışmanı da öneririm.
Canım Bende de terleme oluyor bazen bıyık bölgem saç diplerim eskiden kolaltim hiç terlemezdi şimdi terliyor ve kokuyor,ilk zamanlar saçlarım çok döküldü 2 defa banyo sonrası tararken öbek obek sac geldi elime.bazen ayaklarım iğne batması gibi buz yanması gibi değişik bişey oluyor sonra geçiyor.alistik böyle yaşamaya eşine iyi davran mutlu et tabi hakediyorsaEşim de sizinle aynı ilacı içiyor. Söylediğiniz gibi bazen yüzü kıpkırmızı oluyor bir süre sonra geçiyor. İlacın saatlerini dikkat etmediğininde daha çok oluyor. Geceleri de çok terliyor sebebi yine bu ilaç mı acaba ? Sizde de oluyor mu ?
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şifani versin inşallah. Bende yaklaşık 1 yıl önce ms teşhisi aldım. Dediğiniz gibi ilaçların yan etkileri çok fazla ama bizim şu an tek şansımız ilaçlar.Sizin vücudunuz diger ilaçlara karşı da tepki veriyor onun üzerine gidip çözüm bulmanız daha iyi olur. Bu aşamada ilaclardan uzak kalmadan bi çözüm bulunur insallah.Ilerlememesi için moral motivasyon ve ilaclar baska hic bisey etki etmiyor inanin. Benim doktorum kesin olarak zararli olduğu kanitlanan 2 şey var demişti, sigara ve sıcak. Şu gunlerde dikkat edin kendinize. Umarım kesin çözümü bi an önce bulunur ve biz ilaç kullanmaktan kurtuluruz.Merhaba arkadaşlar
İyi o zaman tedavi gerçekten işe yarıyor demekki. Sizin adınıza çok sevindim. İnşallah bir daha nüksetmez.İnşallah tek isteğim bu 1 sene önce çift görme oldu başka birşey olmadı çok şükür
Rabbim size de şifalar versin inşallah sigara kullanmıyorum ve sıcaktan hiç hoşlanmıyorum ilaçtan başka bir yol yok sanırım bir şekilde buna alışmam lazımMerhabalar öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şifani versin inşallah. Bende yaklaşık 1 yıl önce ms teşhisi aldım. Dediğiniz gibi ilaçların yan etkileri çok fazla ama bizim şu an tek şansımız ilaçlar.Sizin vücudunuz diger ilaçlara karşı da tepki veriyor onun üzerine gidip çözüm bulmanız daha iyi olur. Bu aşamada ilaclardan uzak kalmadan bi çözüm bulunur insallah.Ilerlememesi için moral motivasyon ve ilaclar baska hic bisey etki etmiyor inanin. Benim doktorum kesin olarak zararli olduğu kanitlanan 2 şey var demişti, sigara ve sıcak. Şu gunlerde dikkat edin kendinize. Umarım kesin çözümü bi an önce bulunur ve biz ilaç kullanmaktan kurtuluruz.Selametle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?