Dertleşelim mi ? Bebek sorunsali.

/seni çok şyi anlıyorum camım bnm 1 yıl korunmasız ilişki 7 ay çatlatma iğnesi doğal kalmaya çalıştım baktık olmadı rahim filmi çekildi tüpler kapalı çıktı ameliyat oldum açılamadı biri alındı diğeri bağlandı sonra amh testi yapıldı rezervim düşük çıktı 5 tüp bebek denedik 5.de daha yeni pozitif oldum ama 6:4 de kalbi durdu iki haftadır bi umut bekledik maalesef küttaj olucam bn 36 yaşındayım eşim 42 daha bu acıyı atlatamadan eşim bn boşanmak istiyorum dedi çocuk istiyorum ve olucağı yok dedi daha kürtaj olmadım daha her şey taze ve eşim bana bunları ve daha neler söYledi bn de depresyon dayım en azından eşin seni dedtekliyor ki biz 1.5 yıldır kendimiz için bebek için tüp bebek yaptık onun öncesinde oldu bu tüpümün kapalı olduğu vs başlayamadık kayın peder kanserdi 1.5 yıl ona baktımo ödü peşine kaynanam geldi o da hastaydı 4 yılda ona baktım oda kalp krizinden öldü zaten parkinson hastasıydı hayatı bana zindan ettiler şimdi de bunları yaşıyorum allah sonumuzu iyi etsin bn onlara bakıcam diye bu kadar oyalandık amh düştü o zmn çocuk önemli değilken şimdi Çocuğum olmadığı için kocam boşanmak istiyor bu sürede sana eşin dedtek oluyor yanlız değilsen hayat arkadaşının kıymetini bil bn i kimse yok ölmeyi bile düşünmüyorum ağır depresyondayım
Sizin adınıza çok çok üzüldüm. Değerli olan sizsiniz, ailesine o kadar emek verdiğiniz, önceliklerinizi ertelediğiniz vefasız eşiniz değil. Eğer eşinizden problem olsaydi bu pis toplum yine sizi öne sürerdi. Umarım hayat sizin için çok çok güzel olur. Sizin için çok çok dua edeceğim.

X