Nöroloji - Beyin ve Sinir Hastalıkları MS ile yaşamak (bilgilerinize ihtiyacım var)

Merhaba paylasiminiza yeni denk geldim bende MS hastasıyım aubagio kullanıyorum,halsizlik konusunda kesinlikle çok haklısınız ciddi bir halsizlik ilaç kullanımından 3 4 saat sonra tansiyon düşüşü oluyor tahmin ediyorum yasadiklarinizi yan etkisi bu,mide bulantısı konusu için ilk zamanlar bende öyleydim ama cidden bünye alışıyor ,ilacı almazsanız daha kötüye gidiyor ne olursa olsun ilacı kullanın ,tavsiyem spor yapın muhakkak ,anksiyete konusunda tetikleyici bir yanı var depresyon konusunda öyle destek almanızı tavsiye ederim sizi uyanık dinç tutabilecek yöntemler bulun beslenme duzeninize dikkat edin emin olun çok farkediyor

Kafa yapımı değiştirmeye çalışıyorum ama çok fazla başarılı olduğum söylenemez
Genelde ms hastaları stresli çok düşünen kişiler. Ben bu hastalık teşhisi konduğunda ve atak yüzünden kortizon aldığımda hep hiç bir şeyi takma sorun etme bu stres yüzünden yatalak olsan daha kötü dedim. Stresi bişeyleri sorun etmeyi büyük ölçüde engelledim hastalığımın seyri de stabil şu an.

Evet ya maalesef ki öyle ben çok düşünen en ufak bir şeyi bile kafama takan sürekli stres li olan biriyim bunun için psikologdan da yardım alıyorum büyük ölçüde takıntılarımı geride bıraktım ama hala taktığım şeyler var tamamen umursamaz bir insan olmak istiyorum ama daha fazla başaramıyorum

Merhaba durumunuz nasıl Merak ettim aynı şeyleri yaşadım, bugün doktora gideceğim teşhis aldınız mı geçen zaman zarfında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…