MOTİVASYON GRUBUMUZ🌸

Yaaa inşaallah canım zaten mola vercem hafta da birgün. Ama şu duygusal yeme işi çok zor yaa mola vercek bile olsamm hep aklımda
Canım çok düşünmemeye çalış hep başka şeylerle meşgul ol aklına girmesin çünkü girince çıkmak bilmiyor sonra iskence gibi oluyo

Slm canım salatan güzel görünüyor
Benim bugün serbest günümdü. Yine de dengeli beslendim. Henüz açlık krizi çekmedim umarım olmaz. Hastayım da ondan sanırım iştahım baya azaldı. Bakalım pazar günü tartıya yansıyacak mı

Tebrik ederim canım pazarı merakla bekliyorummmgeçmiş olsun tekrar

Maşallah baya istikrarlısın, tebrik ederim

Nabersiniz kızlaar ben bugün yapmadım duygusal yemeyle asla baş edemiyorum moralim malumunuz.. ya yine ye dur ye diyetine mi dönsem onda hiç değilse 1gün diyip sabrediyordum tutuyordum kendimi şimdi hep aklımda bi film açiyim bi pizza söyliyim...modu. Oysa diyetim rahat hiç zorlanmadım ama sanırım ye dur ye diyetine çok alıştm begumfln senin omada alıştığın gibi Mikan canım sen ye dur ye yapıyosun dimi? Yani birgün az yiyip diğer gün serbest ama dengeli yedin bildiğim kadarıyla.. İşte serbest günlerde tıka basa yemeyince güzel o diyet.Ne yapsam ya ben de ona mı dönsem...Ona alışmışım başka diyetler büyüyor gözümde. Bakalım bugün eğer yapamazsam salata yemeyi duygusal açlık olursa ona döneceğim hemen ve bir daha diyet değiştirmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…