Aaa evetTabak da paylaşalım arada
Selaamm bende şuan 1.70 boyunda 67.1 kiloyum 2 gün önce başladığımda 68.6 kiloydum ve omada başladım.. 60-63 kg arasına girene kadar omad diyetine devam etmeyi düşünüyorum ki idealim da obegumfln Mikan seelaam kızlaaar burdan devam edelim, birbirimizi motive edelim inşaallah herkes kendi istediği diyeti yapsın. Kilolarımızı yazalım verdikçe motive olalım Gün içinde hangi diyeti yaptığımızı neler yediğimizi de paylaşalım olur mu Bu arada katılmak isteyen olursa tabiki yorumlarda buluşalım
Ohh afiyet olsun canım valla ben iradene hayran kaldımSelaamm bende şuan 1.70 boyunda 67.1 kiloyum 2 gün önce başladığımda 68.6 kiloydum ve omada başladım.. 60-63 kg arasına girene kadar omad diyetine devam etmeyi düşünüyorum ki idealim da odaha sonrasında sürece bağlı eğer sikilirsam kilo koruma yaparim sadece sıkılmazsam ki şuan iyi ilerliyor omadi sürekli yaşam biçimi haline getiricem bugün tek ogunumde yediğim 3 salatlikla yaptığım kuru cacık diyebilirim yanında da azcik yumurtali kıyma( ne alaka bilmiyorum öyle sofrada görüp canımın çektiği icin ) yarin da kısır yicem yaklaşık 8 yemek kaşığı ( çok tepeleme değil tabiki) yanında da domates, marul ve ayran simdilik harika ilerliyoruz ideal kilonuza gelene kadar yola devam
Teşekkür ederim bebeğim umarım sende bir an önce 70 li kilolara inersinOhh afiyet olsun canım valla ben iradene hayran kaldımhem açlık süresine dayanıyorsun hem öğün zamanı kendini tutuyorsun maşallah. Arada bir mola ver ama yani hatta ben haftada bir mola vereceğim böyle kilo takılmıyor biliyo musunuz kızlar vücudun bir diyeti kıtlık modu olarak algılaması 4gün sonra olurmuş.. Araştrmıştım birara
Bence yap canım..kilon takılmasın haftada birgün mutlaka yap.. ben evet kilo verene kadar salata yiycem o kolayıma geliyor ama mola vermeden sürekli yapamam yani hiçbir diyet molasız yapılamaz bence..Kendi bünyene uygun olan diyeti bulsan da en önemlisi devamını getirmen bunun için de mola şart bir de dediğim gibi kıtlık modu var insanlar aylarca diyet yapıp bu moddan kurtulamıyor. Bana da 5-6,yıl önce böyle birsey olmustu o zaman arastrdım bir daha hiç molasız yapmadımTeşekkür ederim bebeğim umarım sende bir an önce 70 li kilolara inersinmola günü yapsam mı diye çok düşünüyorum belki cuma gunu yaparım hem 4 gunu de tamamlamış olurum ama çok korkuyorum yapmaya yaparsam birsuru abur cubur yerim yani çok kararsizim benim ki ya hep ya hiç sence yapmalı miyim cuma günü seninde tavsiyeni merak ediyorum
Ay bilmiyorum ya az çok anladın beni o gün çok yersem de verdigim birkaç kiloyu alırım diye cok korkuyorumBence yap canım..kilon takılmasın haftada birgün mutlaka yap.. ben evet kilo verene kadar salata yiycem o kolayıma geliyor ama mola vermeden sürekli yapamam yani hiçbir diyet molasız yapılamaz bence..Kendi bünyene uygun olan diyeti bulsan da en önemlisi devamını getirmen bunun için de mola şart bir de dediğim gibi kıtlık modu var insanlar aylarca diyet yapıp bu moddan kurtulamıyor. Bana da 5-6,yıl önce böyle birsey olmustu o zaman arastrdım bir daha hiç molasız yapmadım
Ya canım haftada 1gün istediğin kadar ye 1günden hemen kilo alınmıyorAy bilmiyorum ya az çok anladın beni o gün çok yersem de verdigim birkaç kiloyu alırım diye cok korkuyorum.. ama sanirim yapicam 4-5 günde bir
Ay tamam o zaman zaten haftasonu çok ağır şeyler yemedim cuma günlerimi rahatlikla ödül yapabilirim ay sevindimYa canım haftada 1gün istediğin kadar ye 1günden hemen kilo alınmıyorkorkma.. Kızlar azcık sohbet edelim ya begumfln Mikan kilo almak hayatınızı nasıl etkiliyor? Benim tamamen etkiledi mesela yıllardırda veremedim saçma sapan bir sürü diyet denedim her diyette daha çok aldım hatta.. O yüzden şimdi sadece salata yiyerek kilo vermeye karar verdim, diyet listelerine uyamıyorum uzun süreli açlıklara dayanamıyorum en kolayı sadece salata yemek bence. Şimdi bununla vereceğim inşaallah uzun zaman sonra kilolarımdan kurtulup hayata yeni bir sayfa açmak istiyorum inanın o kadar çok şeyi erteledim ki bu kilolar yüzünden..Aslında hep duygusal yedim biliyo musunuz hiç öyle zevkine oturayım kendime şunu pisireyim olmadı. Sizi nasıl etkiledi? Ertelediğiniz şeyler oldu mu mesela
Yaaa çok teşekkür ederim bu güzel motivasyon mesajı içinAy tamam o zaman zaten haftasonu çok ağır şeyler yemedim cuma günlerimi rahatlikla ödül yapabilirim ay sevindimkilo alma konusu kötü bişey ama zamaninda kilo vermiş biri olarak söylüyorum ki tadi her yemekten daha güzel bı kere kendindeki değişimleri görünce asla diyeti birakasin gelmiyor yüzün parliyor bedenin inceliyor daha çok fotoğraf video çekme isteği geliyor Şahane yani aslında ilk kafada bitirmek gerekiyor artık bu kilolari vermen gerektiğini kabullenmelisin eğer kafada bitirmezsen hiçbirşey yolunda gitmiyor hep yeni bir diyete baslayip istikrarin gidiyor ve bu yüzden istikrarsız bir karakter oluyorsun ve bu çok kötü bi his kendine olan guvencin gittiği için diyeti 2. Günde bırakıyorsun en iyi diyet kesinlikle surdurulebilir olan mesela senin yapacağın diyet bir nevi surdurulebilir senin için çünkü sende kahvaltı yapmayi çok seviyorsun ve akşamla dengeliceksin uzun süreli yapabilirsen senin için bundan iyi bir diyet yok emin ol herkesin diyeti kendine göre meşale bende sınır koyamadigim için aldım ama omadla sinir koyabiliyorum buda bana göre uzun süreli hele bı şu ideal kilomuza ulaşalım sonra zaten hep koruma yapicaz o zaman daha rahat istediğimiz şeyleri yicez ama abartmadan.. bu günleri düşünmek çok güzel:) senin verecek çok kilon yok 10 kilo versem yeter diyosun ve bence on kilo hiçbirsey buyutulecek bişey değil her hafta bir kiloya yakin kalori açığı olusturmus olursun zaten ve bence en fazla 2 ayda vermiş olursun güzel günleri düşün eminim başaracaksın ben san güveniyorum bu kadar hayalini kurduğun birşeyi illaki gerceklestireceksin sakın kendine inancini kaybetme!
Psikolojik sebeplerini dinlemek isterim eğer sende anlatmak istersen tabiki.Yaaa çok teşekkür ederim bu güzel motivasyon mesajı içinevet farkındayım artık vermem gerekiyor aslında benim altında başka psikolojik sebepler yatıyor tam da senin dediğin gibi oldu canım kendime güvenim hiç yok.. Ay ama anlattıkların ne güzel bedenin inceliyor,yüzün parlıyor fln cidden çok isterim eskisi gibi güzel olmayı. Ertelediklerime kavuşmayı
Yaa çok sağol canım inşaallah başaracağımPsikolojik sebeplerini dinlemek isterim eğer sende anlatmak istersen tabiki.Kendine güven 10 kg dediğin nedir ki güzelim zaten onun 3 kilosu filan ödem hemen verilecek bişey geri kalan 7 kg filan gözünde çok büyütme eğer şimdi baslarsak iki ay sonra ne kadar mutlu olacağını düşün istediğin tüm kiyafetlere sığacaksın ne zaman bırakmayı dusunsen bu yola neden girdiğini kendine hatırlat. Ve hep duygusal yedim diyosun bu daha güzel mesela ben yemek yemeyi çok seviyorum tüm yemeklere bayılıyorum bu benim için daha zor ama sen öyle değilmişsin ya kız sevinsene mesela diyetteyken aklına yemek getirildiğinde onu yedikten sonra tekrar kendine guveninin azacalagini hiçbir fayda etmiyeceğini ama o lokmayi ağzına atmazsan gelecekte ben bunu başardım diyebilecek bir hikayen olacak güzel şeyler düşün asla motivasyonunu kaybetme lütfen
Neden sosyalleşmeden korkuyorsun ki canim? Özellikle kilo verince özgüvenin kendine geliyor ve bu harikaYaa çok sağol canım inşaallah başaracağımpsikolojik sebeplere gelince... Ben zayıf olduğum dönemde çok ağır şeyler yaşadım kilo alınca da tamamen eve kapandım yani bir süredir hep evdeyim şimdi zayıflayınca yeniden sosyalleşeceğim ama iyi şeyler olacak mı ya daha ağır şeyler yaşarsam diye korkuyorum belki de biraz bu yüzden diyetlerde istikrar sağlayamadım diye düşünüyorum yani sosyalleşmeye korktuğum için diyet yapmayı da ertelemek istiyorum bu aralar.. O yüzden bu grup çok iyi oldu sizin verdiğinizi gördükçe diyetime devam edeceğim diye düşünüyorum...Buna iyi gelcek
Erteledikçe daha kötü oluyorum canım.. kilo veremedikçe hayatı erteliyorum kiloluyken hiçbir şey yapamıyorum çekiniyorum sosyalleşmekten. Ama zayıflayınca sosyalleşmekten korkmamın sebebi dediğim gibi ağır şeyler yaşadım bu şeyler kilo verip güzelleşince değişebilcek mi biraz umutsuzluk oluyor bende. Bu yüzden yüzleşmek istemiyorum hayatla belki deNeden sosyalleşmeden korkuyorsun ki canim? Özellikle kilo verince özgüvenin kendine geliyor ve bu harikadiyet yapmayı nolur erteleme çünkü erteledikce daha kötü oluyor daha çok kilo alıyorsun nasilsa şu gün yaparım diye ama o gün gelince de aynisini diyorsun emin ol ertelemenin bı faydasi yok.. ama tabi ki dediğim gibi önce kafada bitirmek gerekiyor ama sen ben psikolojik olarak hazır değilim dersen yapma işkence gibi gelir hiçbirşey senin kötü hissetme den önemli değil diyet iyi hissetmemiz için yapılır ama sana yan etki yapacaksa yapma sende insansın sonuçta:) illaki Bir gün kafada bitirirsin ve o günden sonra kilo verirsin kilo vermek nedirki çok basit yapılan bişey sadece biz büyütüyoruz yani ertelersende önemli değil belki erteledikten sonra yapınca daha mutlu bir şekilde yapacaksin
Şuan da çok güzel olduğuna eminim ama kilo verdikten sonra emin ol güzelliğini iki katına katlicaksinErteledikçe daha kötü oluyorum canım.. kilo veremedikçe hayatı erteliyorum kiloluyken hiçbir şey yapamıyorum çekiniyorum sosyalleşmekten. Ama zayıflayınca sosyalleşmekten korkmamın sebebi dediğim gibi ağır şeyler yaşadım bu şeyler kilo verip güzelleşince değişebilcek mi biraz umutsuzluk oluyor bende. Bu yüzden yüzleşmek istemiyorum hayatla belki de
Çok teşekkür ederim desteğin için arkadaşımŞuan da çok güzel olduğuna eminim ama kilo verdikten sonra emin ol güzelliğini iki katına katlicaksinerteledikce daha kötü oluyorsan zararın neresinden dönmek kârdır diyip diyete devam edeceksin geçmişi unut başarısızliklari unut hata sende değil diyetlerindeydi şuan yepyeni bir sayfa açtın ve başarı eklemeye devam et bugünü çok güzel bir şekilde gecirdin yarın aynen devam et
Yarın daha güzel bir gün olacakÇok teşekkür ederim desteğin için arkadaşımertelemeden devam edeceğim yarın inşaallah. Bugün ilk günüydü yeni hayatımın