Canım benim amacım şuan salata yiyerek kilo vermek bu kolayıma geliyor ve hızlı verdiriyor yanına şunu ekle bunu ekle bunun sonu gelmez...Kalori diyeti gibi olur onu hiç beceremem zaten diyet yapmaktan bıktığım için sadece salata yemeye karar verdim akşamları.Ben haftada birgün mola vererek devamlılık sağliycağımı düsünüyorum
bir de zaten gündüzleri güzel bi kahvaltı yapcam yani kurallı bir diyet yapmak istemiyorum. O yüzden kafamı yormadan salatamı yiycem sadece. Tabi düz salata derken içinde besleyici şeyler de olcak. Ya birde şunu anlamıyorum canım alınma lütfen ama bunu söyleyen çok oldu yani ben salata yemeye karar verdim dediğimden beri herkes yanında protein,karbonhidrat yani sağlıklı beslenme öneriyor arkadaşlar bunun ben de farkındayım onu yapabilseydim zaten kilolu olmazdım
Kolayıma bu geliyor bunu tercih ediyorum...Ama her mesajda sürdüremezsin fln cidden sinir bozucu sonuçta ben bi karar verdim kendimi buna hazırladım ki diyette salata yenir yani salata yiyerek diyet yapılır gayet doğal.. Böyle yaparak karsınızdakinin motivasyonunu kırıyorsunuz o zaman bende şunu mu diyeyim kalori diyeti yapmayın sürdüremezsiniz bakın kendiniz diyorsunuz aşım yaptım diye fln...Ya kusura bakma canım cidden çok patladım artık bu salata mevzusundan. Herkes çok bilmiş gibi yanında protein al karbonhidrat al madem öyle sen alsaydın da zayıf kalsaydın
ya canım vallahi seni kast ederek söylemiyorum ama burama kadar geldi..Sana patladım.
Diyetim diye konu açmıştım salata yiycem akşamları dedim 40 mesaj gelmiş 40 mesajın 40ı bu şekilde cidden çok biliyorsunuz!