Bu arada paketli gıdalardan uzak durmak en iyisi o kadar kilo yapıyor ki ben 2-3 ay ağzıma bile surmemeyi tercih ediyorum hep onlar yüzünden aldım zaten1şubata kadar yani 40gün akşam sadece salata yiycem....Ama haftada birgün mola vercem canım onda da balık fln sağlıklı bişeyler yiycem.Gün içinde de sağlıklı doğal şeyler yiycem paketli gıdalardan uzak durcam birde akşamları egzersiz yapcam yürüyüş sevmiyorum kendime egzersiz videoları ayarladım bunu da 1ay boyunca aksatmadan yapmam lazım. Şubat ayında ertelediğim hayatıma kavuşmaya hazır olcam inşaallah
Daha yeni gördüm bunu ve çok haklısın bence gayet sürdürulebilir ilk kez motivasyonunu toplamissin isttikrarlisin yaptıklarına bakCanım benim amacım şuan salata yiyerek kilo vermek bu kolayıma geliyor ve hızlı verdiriyor yanına şunu ekle bunu ekle bunun sonu gelmez...Kalori diyeti gibi olur onu hiç beceremem zaten diyet yapmaktan bıktığım için sadece salata yemeye karar verdim akşamları.Ben haftada birgün mola vererek devamlılık sağliycağımı düsünüyorumbir de zaten gündüzleri güzel bi kahvaltı yapcam yani kurallı bir diyet yapmak istemiyorum. O yüzden kafamı yormadan salatamı yiycem sadece. Tabi düz salata derken içinde besleyici şeyler de olcak. Ya birde şunu anlamıyorum canım alınma lütfen ama bunu söyleyen çok oldu yani ben salata yemeye karar verdim dediğimden beri herkes yanında protein,karbonhidrat yani sağlıklı beslenme öneriyor arkadaşlar bunun ben de farkındayım onu yapabilseydim zaten kilolu olmazdım Kolayıma bu geliyor bunu tercih ediyorum...Ama her mesajda sürdüremezsin fln cidden sinir bozucu sonuçta ben bi karar verdim kendimi buna hazırladım ki diyette salata yenir yani salata yiyerek diyet yapılır gayet doğal.. Böyle yaparak karsınızdakinin motivasyonunu kırıyorsunuz o zaman bende şunu mu diyeyim kalori diyeti yapmayın sürdüremezsiniz bakın kendiniz diyorsunuz aşım yaptım diye fln...Ya kusura bakma canım cidden çok patladım artık bu salata mevzusundan. Herkes çok bilmiş gibi yanında protein al karbonhidrat al madem öyle sen alsaydın da zayıf kalsaydın ya canım vallahi seni kast ederek söylemiyorum ama burama kadar geldi..Sana patladım. Diyetim diye konu açmıştım salata yiycem akşamları dedim 40 mesaj gelmiş 40 mesajın 40ı bu şekilde cidden çok biliyorsunuz!
Yaa daha da mı aldın diğer haftaya göre canım omad da şok diyet gibi aldırıyor dikkat etÇok iyi başarırsın benceumarım yaparız ben de ilk kez bu kadar istikrarliyim bugün tartıda geçen haftaya göre dahada almışım maalsef ama asla bırakmaya hiç niyetim yok hatta yemeklerden soğumaya bile başladım ilk gün sadece çorba içmeyi düşünüyorum çünkü çok fazla ödem tuttum acilen onları vermeliyim daha sonra da salatayı ogunume daha çok dahil edicem böyle böyle devam edelim bu arada canım hangi egzersizleri yapıyorsun belki bende bakarim
Evet hem aldırıyor ama ben özellikle sağlık için bıraktım canım...Paketlenmiş her gıda da koruyucu maddeler var yani kimyasal şeyler...Bu yüzden elimden geldiğince doğal besleneceğim mesela bizim burda peynirciler oluyor açıkta doğal satılıyor peynir,zeytin buralardan alıyorum yoğurdu zaten kendim yapıyorum bakliyat,bulgur kuruyemişçiler açıkta satıyor ordan alıyorum canım tatlı bisey isteyince evde hamurişi fln yapıyorum ben zaten aburcuburu uzun süredir baya bıraktım ama yine arada bir çikolata atıyordum ağzıma şimdi onu da kescemBu arada paketli gıdalardan uzak durmak en iyisi o kadar kilo yapıyor ki ben 2-3 ay ağzıma bile surmemeyi tercih ediyorum hep onlar yüzünden aldım zaten
Ayyyyy sorma hepsi cok bilmişDaha yeni gördüm bunu ve çok haklısın bence gayet sürdürulebilir ilk kez motivasyonunu toplamissin isttikrarlisin yaptıklarına bakboşver öyle diyenleri zaten salata besleyici gayet tüm sağlıklı vitamin minareller orda var takma onları
Evet ya kilo alma sebebim omad değil molaydı bı verince bı daha durduramiyorum ben o yüzden mola yapmicam artık. İlk üç gün çorba icicem zaten çok zorluk çekmiyorum vücudumda çok ödem var kısa sürede çok kilo aldim çünkü da zaten bı kaç gün corbayla devam edicem sonra porsiyonlari normale ceviricemYaa daha da mı aldın diğer haftaya göre canım omad da şok diyet gibi aldırıyor dikkat etama sen sanırım buna alışıksın bundan devam et kendin için en doğrusunu sen bilirsin şok diyete çevirme ama buna dikkat et aslında sen de benim gibisin ya....Ben bu durumu çok yaşadım daha önce yaptığım her diyeti istemsizce şok diyete çeviriyorum psikolojik olarak çünkü daha hızlı kilo vermek istiyorum. E şok diyet olunca fazlasıyla tekrar alıyorsun tabi. Bak mesela farkında mısın bilmiyorum ilkgün sadece çorba içcem demişsin işte bu şok diyet olur bence öğününü tam yap diyeti hiçbir zaman şok diyete çevirme hangi diyet olursa olsun. İstediğin sana en uygun geleni yap (ki omadı sen yapabiliyorsun bana çok zor geldi) ama doğru şekilde yapmaya çalış yoksa bu da işe yaramaz
Ya evet canım hiç takmamak lazım sen ne desen kendi bildiklerini doğru sanıyorlar ve direk senin tersini söylüyorlar böyle kişiler hep var o yüzden görmezden gelmek lazım ki senin diyetin gayet güzel sürdürülebilir benceAyyyyy sorma hepsi cok bilmişmadem öyle kendiniz yiyin kendiniz sağlıklı beslenin şüşkolaaaarrr ya ama yazan arkadaşa patladım tekrar kusura bakmasın cok bunaldım bu mevzudan o yüzden ya zaten kadınlar kulübünde şöyle bisey var bak yıllardır üyeyim. Buraya en iyi şeyi yaz mutlaka aşağı çekmeye çalışıyorlar yada bir derdini yaz...Dertlisin yani buraya gelmişsin içini dökmeye öyle bi taşlıyorlar ki şaka gibi birde bunlara laf anlatmaya çalışıyorsun.. İşte arada bu grubumuzdakiler gibi iyi niyetliler çıkıveriyor çok seviyorum sizleri bu yüzden çok iyi oldu bu grup
Sağol canımYa evet canım hiç takmamak lazım sen ne desen kendi bildiklerini doğru sanıyorlar ve direk senin tersini söylüyorlar böyle kişiler hep var o yüzden görmezden gelmek lazım ki senin diyetin gayet güzel sürdürülebilir bence
CanımmmGünaydın kızlar
Bugün diyet günüm. Sabah 1 kase çorba içtim bol limonlu çünkü hastayım. Ne zaman diyete başlasam hasta oluyorumöğlen için de avokadolu maş fasülyeli salata getirdim. Akşamı da hafif atlatırsam bence çok iyi olacak. Fırında sebze ve çorba olur muhtemelen. Pilav da olacak ama yemem.
Teşekkür ederimCanımmmgünaydın çok geçmiş olsun bana da öyle oluyor ne zaman diyete baslasam hasta oluyorum ve yapamıyorum yapacak bisey yok cidden ama evet uyarsan süper olur çorbaya dayan
Yazdıklarınızın hepsini okumamakla birlikte öncelikle üslubunuzu hiç beğenmediğimi belirteyim. Birbirinden bağımsız insanlar aynı şeyin üzerinde duruyorlarsa ve hiç tanımadıkları birine yardımcı olmak istiyorlarsa bu takdiri hak eder. siz baya trip atıp kendinizce alınganlık yapmışsınız. buyrun ne yaparsanız yapın. yemeklere, tatlılara saldırdığınızda bizi hatırlarsınız.Canım benim amacım şuan salata yiyerek kilo vermek bu kolayıma geliyor ve hızlı verdiriyor yanına şunu ekle bunu ekle bunun sonu gelmez...Kalori diyeti gibi olur onu hiç beceremem zaten diyet yapmaktan bıktığım için sadece salata yemeye karar verdim akşamları.Ben haftada birgün mola vererek devamlılık sağliycağımı düsünüyorumbir de zaten gündüzleri güzel bi kahvaltı yapcam yani kurallı bir diyet yapmak istemiyorum. O yüzden kafamı yormadan salatamı yiycem sadece. Tabi düz salata derken içinde besleyici şeyler de olcak. Ya birde şunu anlamıyorum canım alınma lütfen ama bunu söyleyen çok oldu yani ben salata yemeye karar verdim dediğimden beri herkes yanında protein,karbonhidrat yani sağlıklı beslenme öneriyor arkadaşlar bunun ben de farkındayım onu yapabilseydim zaten kilolu olmazdım Kolayıma bu geliyor bunu tercih ediyorum...Ama her mesajda sürdüremezsin fln cidden sinir bozucu sonuçta ben bi karar verdim kendimi buna hazırladım ki diyette salata yenir yani salata yiyerek diyet yapılır gayet doğal.. Böyle yaparak karsınızdakinin motivasyonunu kırıyorsunuz o zaman bende şunu mu diyeyim kalori diyeti yapmayın sürdüremezsiniz bakın kendiniz diyorsunuz aşım yaptım diye fln...Ya kusura bakma canım cidden çok patladım artık bu salata mevzusundan. Herkes çok bilmiş gibi yanında protein al karbonhidrat al madem öyle sen alsaydın da zayıf kalsaydın ya canım vallahi seni kast ederek söylemiyorum ama burama kadar geldi..Sana patladım. Diyetim diye konu açmıştım salata yiycem akşamları dedim 40 mesaj gelmiş 40 mesajın 40ı bu şekilde cidden çok biliyorsunuz!