- 16 Aralık 2024
- 77
- 70
İnşaallah Yazarım canım sende yazYarın daha güzel bir gün olacak ne zaman motivasyonun düşerse yaz buraya her zaman sana desteğim baracagina şüphem yok bu kadar istedikten sonra hele kesin başaracaksın bu sefer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah Yazarım canım sende yazYarın daha güzel bir gün olacak ne zaman motivasyonun düşerse yaz buraya her zaman sana desteğim baracagina şüphem yok bu kadar istedikten sonra hele kesin başaracaksın bu sefer
Konfor alanı gibi değil de benimki biraz koruma alanı oldu sanki bekarım canım evden çalışıyorum bir süredirGünaydın kızlar
tatlfndk konfor alanından çıkmak çok zor benim için de. Ama öyle de hayatı kaçırma hissi dayanılmaz oluyor. Birileri seni üzdüyse kırdıysa bu seninle ilgili değildir. Bu kendileri ile ilgilidir. Kilo versen de vermesen de dışarı çık ve iyisiyle kötüsüyle hayatını yaşa. Çalışıyor musun, evli misin, öğrenci misin?
Evden çalışmak da insana uzun vadede iyi gelmiyor sanki mecbur kalmadıkça ben de çıkmazdım sanırımKonfor alanı gibi değil de benimki biraz koruma alanı oldu sanki bekarım canım evden çalışıyorum bir süredir
Evet canım bir de üstüne kilo olunca hiç çıkasın olmuyor işte...Evden çalışmak da insana uzun vadede iyi gelmiyor sanki mecbur kalmadıkça ben de çıkmazdım sanırım
Kiloyu halledeceğiz, inanıyorum benEvet canım bir de üstüne kilo olunca hiç çıkasın olmuyor işte...
Önce iyileş toparlan, sonra başlarsın. Ben dur günündeydim aslında ama dengeli beslendim yine yarını da olabildiğince hafif geçirmeye çalışacağım inşallah
Hazır hissettiginde başla tatlim. Bende ogunumu yaptım yarın ödül günüm asiriii mutluyum artık cuma gunlerini ödül günü sayıcam hem fav dizim de varr miss
Kızılcık Şerbeti mi ?Hazır hissettiginde başla tatlim. Bende ogunumu yaptım yarın ödül günüm asiriii mutluyum artık cuma gunlerini ödül günü sayıcam hem fav dizim de varr miss
Hem o hemde yali capkosuKızılcık Şerbeti mi ?
Ben de bu sezon başladım kızılcık şerbetine baya sarıyor yaHem o hemde yali capkosu
Evet evet sende mola gunlerini cumaya getirmeye çalış birlikte izleyelimBen de bu sezon başladım kızılcık şerbetine baya sarıyor ya
Yarın serbest gün normalde ama dikkat etmem gerek bugün %100 uymadığım için ben telefondan ev işi yemek vs yaparken izliyorum geneldeEvet evet sende mola gunlerini cumaya getirmeye çalış birlikte izleyelim
Ben onu da izliyorum iki dizim var sadece zatenBen Bahar'ı izliyorummm hatta şu aralar motivasyon amaçlı da izliyorum
Ben kızılcık şerbetini eskiden izliyodum ama baktım amaçları dini aşağılamak bıraktım açıkçası..Alttan alttan bunu yapıyorlarBen onu da izliyorum iki dizim var sadece zaten
Yalı çapkını güzel yaaHem o hemde yali capkosu