ben mesela dna hasarı yaptırıp gidecektim, onu 3 ay sonra isticem dedi, canlılık testi ve hormon istedi sadece.Öyle mi diyorsun cnm. Kafam karıştı. Düzen laboratuvarını aradım 260 tl dedi. Bizde aradık ilaç kullanalım mı diye??? Yok kullanmayın hiçbirşey dedi.
gecmis olsun o zaman ne ogretmenisin canim?bende gitmeden yaptiralim dedim ama sonradan fikrim degisti.Merhaba kızlar yeni okuldan geldim ama bitik haldeyim nöbetimde vardı. Yarında 7 saat ders üstüne nöbet var yine. Neyse ya ben bu DNA hasar testini sordurdum. Biz Kaan hocaya kadım sonu gidecez. Dedim ki bu testlerde geç çıkıyor ya gitmeden önce yaptıralım eşime. Urfa'da oturuyoruz burda yokmuş o testi yapan yer. Diyarbakır'da ve Antep'te tüp bebek merkezleri yapıyormuş ama fiyatı çok yüksek ya 526 tl dediler DNA hasar testi için. Yaptırsak mı ? Şimdi 2 ay bekliycez Kaan hocayla görüşmek için bide hoca test isterse bi ayda onu bekliycez test sonucunu yolla yorumlayıp dönmesi falan baya uzar süreç. Ne yapsak kızlar ?????? Başka ne gibi testler yapılıyor? Bir kereden yaptıralım
belli mi olur belki hamilesindir canimYaa evet 1 ay sonra cevap geliyor fln ben bekleyemem dayanamam Kaan Aydosa gitsem. Ben de işyerindeyim bu arada. Çalışasım yok hiç zaten ya. Benim bat 11 ekim olduğu için kendi kendime belirtiler yaratıyorum işte.Beyaz akıntı var. Sanki kasıklarım ağrıo inceden ama çoook inceden.
Olacak insallah Allah hepimizin yuzunu guldurecek hic olmayacak demeyelimİnşallah olsun yeter ki de geç olması önemli değil. Hiç olmaması benim korkum
bak bunu dedigin icin bende fikrimi degistirdim canimben mesela dna hasarı yaptırıp gidecektim, onu 3 ay sonra isticem dedi, canlılık testi ve hormon istedi sadece.
İngilizce öğretmeniyim cnm :)gecmis olsun o zaman ne ogretmenisin canim?bende gitmeden yaptiralim dedim ama sonradan fikrim degisti.-Pandora- inda dedigi gibi belki sizden farkli bi test ister
belli mi olur belki hamilesindir canim
Olacak insallah Allah hepimizin yuzunu guldurecek hic olmayacak demeyelim
bak bunu dedigin icin bende fikrimi degistirdim canim
ne guzel ingilizceyi cok severimİngilizce öğretmeniyim cnm :)
sirf bu durumumuz icin esimin memleketinden 10 kilo ceviz aldik. Cok faydali cokCEVİZ: Adeta bir sağlık paketi olan cevizin en önemli özelliklerinden biri, prostat ve meme kanseri riskini azaltmasıdır. Omega 3 ve E vitamini açısından zengin olup, spermkalitesini olumlu etkiler.Benzeri sert kabukluların adetakralıdır.
Özellikle günde bir avuç cevizin sperm kalitesini, sayısını artırdığı ve şeklini düzelttiği bilinmektedir.
İnş cnm çocukların içinde olupta mahrum olmak çok zorne guzel ingilizceyi cok severim
Ogretmen olupta cocugu olmayan o kadar cok kisi var ki. Biz (yani bu topictekiler),bugun ablam bi ogretmen arkadasindan bahsetti ve cok sevdigim bi ablam 5kez tup bebek denediler ama olmadi. Rabbim tum isteyenleri bebek sahibi yapsin insallah
Cnm inş sağlıklı gebelikler geçirirsin ve Nur topu gibi evlatlarınız olur. Bu acılar geçecek buna inanıyorum. Demin mutfakta yemek yiyoruz eşim şikayet ediyor havuç ,turp ,nohut ,semiz otu, kürler , kuru yemişler vs.... beni çatlattın yeter yemiycem falan dedi astı suratını. Benimde modum düştü. Sonra pencereden dışarıyı seyrediyordum. Bak dedim şu aileyi görüyor Musun ? Adam kucağında yavrusu kadında bebek arabasını sürüyordu ( içi boş arabanın) 3/4 aylık bi bebekti. Adam evladını nasıl öpüp kokluyordu. Ne zaman bizde böyle olucaz dedim gözlerim doldu. Çok üzüldümKizlar nerelerdesiniz??
Yemekler hazirlaniyor sanirsam...
Ben artik esime her aksam havuc suyunu iciriyorum sirf kendini yalniz hissetmesin diye bende iciyorum. Birde kizlar ben 5-6 tane havuc yapinca iki bardak havuc suyu cikiyo yani esim yaklasik 3 havuc yemis oluyor. Sorun olur mu acaba?
Sonra kucuk bi tabaga 2-3er tane badem, findik, kayisi, hurma(hurma bitince uzum alacagim), ceviz koyuyorum. Dun o kadar agrim olmasina, acile gitmemize ve bebegi dusurmeme ragmen agrim azalinca bunlari hazirladim
Esimde bana kiziyor oturmuyosun yerine diye birak istemiyorum diyo. Bende olmaz dedim yiyeceksin. Yaklasik 1 aydir beslenmemize bu sekilde dikkat etmeye calisiyoruz
Arada kacirdigimiz gunler oluyor tabiki ama dikkat etmeye calisiyorum.
Rabbim insallah bu emeklerimizin karsiliginda kucagimizi bebislerle doldurur.
En son gittiğim kadın doğumcu bulunduğum şehirde iyi dr lardan birisi o direk morfolojiye takıldı ama size hiç olmaz demem ihtimal düşük dedi cumartesi gelin görüşelim dedi bakalım ne diyecek herşey nasip kısmet vakti gelmemiş sadeceEn son özel bi hastaneye gittik biz test için. Orda göründüğümüz doktora dna hasarı varmış bide dedim. Ağzımı açmamla internete çok takılma demesi bir oldu. :) bide morfoloji sinirda cikti bizim 4. Onun için de dedi ki ; 100 hamile kadının eşlerine sperm testi yapmışlar 98 inin morfolojisi düşük çıkmış. Ona takılmayın dedi. Ama kk da nereye baksam morfoloji , nereye dönsem dna hasarı. Bilemedim
Ben emodex i çok duyuyorum ama bilmiyorum netten baktım ama benzer şeyler var kk da muhteşem 3 lü diye topic var o beni çok umutlandırdıbelki emodextede vardir bu vitamin ve aminoasitler bi icerigine bakayim
Daha önce başka bir yerde mi yaptırmıştın ben Ankara'da değilim ama düzen i bir kaç topic de gördüm sonuçları kötü çıkarıyor diye okumustumAnkara düzende yaptırdık testi
İlk testi orada yaptırdık yine o zaman bile 33 milyondu.ikinci testi bulunduğumuz şehirde yaptırmıştik ama 99 milyon çıkmıştıDaha önce başka bir yerde mi yaptırmıştın ben Ankara'da değilim ama düzen i bir kaç topic de gördüm sonuçları kötü çıkarıyor diye okumustum
canim siz ne ilaç kullanmiştiniz ?Ya hocaya attık sonuçları kasımın 5 inde cevap gelecek bu ne ya