Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gecmis olsun o zaman ne ogretmenisin canim?bende gitmeden yaptiralim dedim ama sonradan fikrim degisti. -Pandora- inda dedigi gibi belki sizden farkli bi test ister

belli mi olur belki hamilesindir canim

İnşallah olsun yeter ki de geç olması önemli değil. Hiç olmaması benim korkum
Olacak insallah Allah hepimizin yuzunu guldurecek hic olmayacak demeyelim
ben mesela dna hasarı yaptırıp gidecektim, onu 3 ay sonra isticem dedi, canlılık testi ve hormon istedi sadece.
bak bunu dedigin icin bende fikrimi degistirdim canim

Kizlar bi yarinLevent kirisci diye bir dr.a gidecegiz duyan var mi? Baskentte calisiyor
Kaan hocaya daha 1 ay var o yuzden kullandigimiz ilaclari soracagim ve on muayene olacak bizim icin

İngilizce öğretmeniyim cnm :)

CEVİZ: Adeta bir sağlık paketi olan cevizin en önemli özelliklerinden biri, prostat ve meme kanseri riskini azaltmasıdır. Omega 3 ve E vitamini açısından zengin olup, spermkalitesini olumlu etkiler.Benzeri sert kabukluların adetakralıdır.

Özellikle günde bir avuç cevizin sperm kalitesini, sayısını artırdığı ve şeklini düzelttiği bilinmektedir.

sirf bu durumumuz icin esimin memleketinden 10 kilo ceviz aldik. Cok faydali cok

İnş cnm çocukların içinde olupta mahrum olmak çok zor

Kizlar nerelerdesiniz??
Yemekler hazirlaniyor sanirsam...
Ben artik esime her aksam havuc suyunu iciriyorum sirf kendini yalniz hissetmesin diye bende iciyorum. Birde kizlar ben 5-6 tane havuc yapinca iki bardak havuc suyu cikiyo yani esim yaklasik 3 havuc yemis oluyor. Sorun olur mu acaba?

Sonra kucuk bi tabaga 2-3er tane badem, findik, kayisi, hurma(hurma bitince uzum alacagim), ceviz koyuyorum. Dun o kadar agrim olmasina, acile gitmemize ve bebegi dusurmeme ragmen agrim azalinca bunlari hazirladim
Esimde bana kiziyor oturmuyosun yerine diye birak istemiyorum diyo. Bende olmaz dedim yiyeceksin. Yaklasik 1 aydir beslenmemize bu sekilde dikkat etmeye calisiyoruz
Arada kacirdigimiz gunler oluyor tabiki ama dikkat etmeye calisiyorum.
Rabbim insallah bu emeklerimizin karsiliginda kucagimizi bebislerle doldurur.

Cnm inş sağlıklı gebelikler geçirirsin ve Nur topu gibi evlatlarınız olur. Bu acılar geçecek buna inanıyorum. Demin mutfakta yemek yiyoruz eşim şikayet ediyor havuç ,turp ,nohut ,semiz otu, kürler , kuru yemişler vs.... beni çatlattın yeter yemiycem falan dedi astı suratını. Benimde modum düştü. Sonra pencereden dışarıyı seyrediyordum. Bak dedim şu aileyi görüyor Musun ? Adam kucağında yavrusu kadında bebek arabasını sürüyordu ( içi boş arabanın) 3/4 aylık bi bebekti. Adam evladını nasıl öpüp kokluyordu. Ne zaman bizde böyle olucaz dedim gözlerim doldu. Çok üzüldüm (((((( baktım kaşığı eline aldı havuç salatasını yemeğe devam etti. Dedim ona gereğinden fazla üzülüyorum bide sen beni üzme gereksiz şikayetlerle..... sustuuuuuuuu

Kizlar eşimin sonuçlarına bakar mısınız canımız çok sıkıldı ya sayımız çok çok düşmüş en son 99 milyondu ya niye böyle oldu

Eklentiler

• IMG_20171005_175504.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 220
  • IMG_20171005_175442.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 219
En son gittiğim kadın doğumcu bulunduğum şehirde iyi dr lardan birisi o direk morfolojiye takıldı ama size hiç olmaz demem ihtimal düşük dedi cumartesi gelin görüşelim dedi bakalım ne diyecek herşey nasip kısmet vakti gelmemiş sadece

Bizimde hareketlili % 5 sayısı 10 milyon.

Ama bo doktor tup bebek merkesine gidin zor olur sizin dedi diye gittik tepecige.
Orda yasim 20 oldugu ovin kadın bana biraz buyu dedi. Daha yenisiniz falan dedi.

Neyse urologa gozuktu esom tekrar sperm testi yaptilar daha sonuvlaro bugün aldi.

Ama beni de cok uzuyor...acaba diyorum belkofe bizim evliliğimiz çocuğu haketmiyodur.
Cunku kaynanam sorun oglunda oldugunu ogrenmedeb once cocuk uap bak oglum senin uzerine evlenir diyodu. Daha 6 aylik evliyken.
Simdi 9 aya gircez.
Diyor ki erken daha..

Daha önce başka bir yerde mi yaptırmıştın ben Ankara'da değilim ama düzen i bir kaç topic de gördüm sonuçları kötü çıkarıyor diye okumustum
İlk testi orada yaptırdık yine o zaman bile 33 milyondu.ikinci testi bulunduğumuz şehirde yaptırmıştik ama 99 milyon çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…