Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim bak ne güzel sıkıntının sende olmadiğini anlamiş susmuş kadın, öyle büyük laflar ederek olmuyor o da anlamiştir, yaşin da genç kendini üzme eşinin tedavisine destek ol. Neyse ki senin cogumuza göre yaş avantajin var.

İlk ay klomen ve trental emodex .test yaptık o zaman sayı 99 ileri hız kötü geldi sonra hoca klomeni kesti sadece trental ve promotil kullanıyor
klomen sayiyi başta azaltiyor diye biliyorum, ama daha kaliteli sperm geliyormuş, sayi geçici bir durumdur insallah

cok aci. bunu hepimiz yasamisizdir emjn ol. Evet biz bu acilari yasarken erkeklerin boyle yapmasi biraz simariklik gibi geliyo ve insan cileden cikiyo gercekten.

Kizlar eşimin sonuçlarına bakar mısınız canımız çok sıkıldı ya sayımız çok çok düşmüş en son 99 milyondu ya niye böyle oldu
Canim evet dusmus ama bende bu spermiyogrami cok anlamiyorum. Yikamadan sonraki sayilar onenli mi mesela bende bunlari bilmiyorum
Ben emodex i çok duyuyorum ama bilmiyorum netten baktım ama benzer şeyler var kk da muhteşem 3 lü diye topic var o beni çok umutlandırdı
Hadi ya ben hic rastlamadim o topige
canim canini skma. Yasin ne kadar genc su gibisin masallah. Hic kimseyi kafana takma bosver k.validen ne derse desin umursama

Bugün yaşadığım ülkede aktar tarzı bir yere gittik, kendimiz bazı ürünler alıp karışım yapmayı düşünüyorduk. Oradaki görevli kendisi bir karışım hazırladı. İçeriği şöyle; 40 gr saf arı sütü, 40 gr ginseng toz halinde, palmiye poleni ve normal çiçek poleni, bir de antioksidan açısından zengin bir bal çeşidi, bunların hepsini karıştırdı ve sabahları 1 yemek kaşığı yemesini söyledi eşime. Biz 15 gündür bunların saf halini değil de balla karıştırılmış daha az yoğunlukta olan halini kullanıyorduk. Bu sefer daha etkili hallerini kullanmaya başlayacak eşim. Kullanmadan önce test yapacak ki 1 ay sonra ne kadar fark olmuş görmek istiyoruz. Sonuçları paylaşırım sizinle de. İnşallah güzel sonuç alırız.

insallah canim.
Nerede yasiyorsunuz?
Bizi dr.lar spermiyograma baktiginda direk tup bebege yonlebdirdikleri icin t.bebege gittik. Keske esimin tedavisini de yaptirsaydik zamanimiz da vardi aslinda ben o sirada baska bi hastalikla ugrastim. Ama iste dr.lar oyle soyleyince de gerek duymuyor insan. Pismanim. Bugun levent kirisciye gidicez. Bakalim dr neler soyleyecek. Insallah varikosel falan yoktur ameliyat falan demez. Allahim nilur olmasin...

Biz de propolisli olani kullaniyoruz ama bence 1 ay sonra test vermeyin 1 ayda hemen duzelmez en az 3 ay kullanilmali tam etkisini gorebilmek icin

Kizlar sperm sayisinin az olmasi varikoselle ilgili olabilir demisti akrabamiz olan bir urolog. Ama varikosel olamyanlarda da sayi azligi var buralardan okudugum kadariyla. Bunun sebebi dna hasari mi sadece baska sebepleri var mi?

İnşallah yoktur öyle bir sıkıntısı, bize de 3 ay sonra düzelme olmazsa tüp bebek denildi. Zorlu bir süreç

Biz de propolisli olani kullaniyoruz ama bence 1 ay sonra test vermeyin 1 ayda hemen duzelmez en az 3 ay kullanilmali tam etkisini gorebilmek icin
Biz her ay test yaptırıyoruz. 3 ay sonunda asıl etkiyi yaptığını biliyoruz ama iyi ki de her ay yaptırmışız dediğimiz bir olay yaşadık geçen ay. Doktorun verdiği ilaç spermlerin sayısını nerdeyse sıfıra indirmişti ve hareketi tamamen sıfırlanmıştı. Test vermeyip 3 ay beklesek sanırım azospermiye doğru gidiyorduk ki zaten nerdeyse o duruma düştük.

insallah yoktur. Ameliyati oluyosun bide yukselmeme ihtimali var. Sabir sabir...
Burdan okuduklarımda hep varikosel ameliyatı olanların sonradan sayıları artmış. Kötü düşünme canım. İnş yoktur gerek kalmaz. Varsa da iyileşmesi için ameliyat olucak sonuçta.

Gercekten mi Allah korusun ne kullanmistiniz da bu hale geldi

insallah yoktur. Ameliyati oluyosun bide yukselmeme ihtimali var. Sabir sabir...
Evet, araştırmıştık biz de eşimle. Çok şükür bizde öyle bir sıkıntı yok ama olanlara da Rabbim yardım etsin. Hep duam, zorlu tedavilere gerek kalmadan hamile olduğumuzu öğrenmemiz

Gercekten mi Allah korusun ne kullanmistiniz da bu hale geldi

Testosteron biraz düşük diye testosteron ilacı vermişti doktor, onu kullanmamamız gerekiyormuş sonradan öğrendik biz de. Hatta internette gördük testosteron ilaçlarının zararlı olduğunu, hemen test yaptırıp başka uzman bir doktora gittik. O da kızdı bu ilaç kullanılmamalı diye.

Selam kizlar benim esimde 6 ay once varikosel ameliyati oldu. Ameliyattan once

Sperm sayisi 7 milyon
Toplam hareket %5
Ileri Hareketli %0
Yerinde hareketli %5
Hareketsiz %95
Morfoloji sayilamamisti

Gecen gun kontrole gittik
Sperm sayisi 8 milyon
Toplam hareketli %61
Ileri hareketli %19
Yerinde hareketli %42
Hareketsiz %39
Morfoloji 2 cikti

Doktor sonuclari cok begenmedi. O yuzden tekrar ultrasonla varikosele bakti cok sukur temiz cikti. Evleneli 3 yil olmus isterseniz asilamayla sansinizi arttirabilirsiniz dedi.

Ama bizim sorunumuz tek tarafli degil benim de adet duzensizligim var adet olamiyorum ilacla oluyorum yumurtaliklarim yavas calisiyor bu ay rahim filmi cektiricem adetin 3.gunu yapilan test sonuclarim iyi cikmisti. Birde kilo problemim var diyetteyim 5 kilo verdim bi 10 kilo daha versem daha iyi olacak.

Sizce biz nasil bir yol izlemeliyiz o kadar cikmazdayimki esim hemen bebek istiyor beklemek istemiyor doktor birde emodex onerdi ama onun yerine proxedplus kullansak daha iyi olmazmi siz nedersiniz? Sperm sayisi ve kalitesi icin onerebileceginiz seyler varmi?
Rabbim hepimize aratmadan bebek sahibi olmayi nasip etsin insallah.

Cnm öncelikle geçmiş olsun sen tedavini ol bence hatta istangramda bi sayfa var adet olamayanlar o macunu kullanıp hep gebe kalıyorlar bi bak istersen. Eşin içinde tedavisine devam etsin aşılamada yapabilirsiniz aslında. Sayınız pek artmamış ama hareket olarak baya fark atmış aslında. Rabbim yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…