Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar size bir sey soracagim
HSG cektirip eger tupler tikali cikarsa farkli bir zamanda tekrar cektirsek acilir mi acaba?

kizlar preseed diye bir jel varmiş, iliskiden önce kadin kullaniyormuş. Bu jel spermlerin iliski sirasinda ölmesini engelleyip spermin rahat yüzmesini sağliyormuş, hatta kulüpte topigi var, hizi olanlar bir bakin
Evet onla hamile kalan bi arkadas bana gonderdi o jeli bu ay kullanmayi unuttum

Benim dua topigim ilk meyvesini verdi dua ettigimiz bi arkadasimiz sonunda hamile cok sevindim darısı başımıza

Kızlar bugün 4. Gün igne mi oldum. Yeni farkettim dün yapan hemşire 25 ml eksik yapmış ignemin dozunu. Bu problem olur mu ki

Kızlar bugün 4. Gün igne mi oldum. Yeni farkettim dün yapan hemşire 25 ml eksik yapmış ignemin dozunu. Bu problem olur mu ki
canim sen asilama tesavisine mi basladin? Tup bebekte o kadar kucuk farklarda sikinti olmuyordu

kendin neden yapiyorsun canim hem herseyden daha emin olursun. 4.gunundesin simdi listeye ekleyeyim
Kendim yapmıyorum canım hastanenin acilinde yaptiriyorum. Ama hergün nöbetçi hemşire değiştiği için 3. Gün yapan yani dün yapan hemşire yanlış hesaplamis eksik doz yapmış

Kendim yapmıyorum canım hastanenin acilinde yaptiriyorum. Ama hergün nöbetçi hemşire değiştiği için 3. Gün yapan yani dün yapan hemşire yanlış hesaplamis eksik doz yapmış
cok ignen olacak daha canim insallah o yuzden dedim. Kendin yapmaya alisirsan hata riskinde azalir. Hangi igne? O kadarciktan birsey olmaz. Ben progsteronu birakmak istemistim igne cok acitiyordu dr tamam birakalim demisti ama icin rahat etmediyse yarin sor dr.una

Ya riske atmak istemedim ordaki hemşireler de hergün yapıyoruz bu iğneden dedi güvendim işte. 1. 2. Ve 4. Gün bi problem cikmamisti

Sorcam canım puregon kullanıyorum suan. Yarına bi kan tahlili istedi ne için bilmiyorum . Birde muayene edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…