Merhaba cnm kactan kaca düşmüş sizinkide ?Kızlar merhaba eşim bugün test yaptırdı sonuç hüsran sayı çok düşmüş hareket sıfır morfolojıyede sperm azlığından bakılamamış
O zaman cok zor gülüm ya aybi sehirdeyken bile saklamak zor.Bildigim kadariyla ignesi seyi oluyor illa ki anlar. Istersen once anlatin ki sonra neden söylemediniz demesin.Yardim etsin sanaMalesef kv ile birlikte oturuyoruz
Ya canm bu trantal yada endol sayıyı düşürdüğüne artık eminim bunu kullanan arkadaslarda düşmeyi cok duydumCanım tedaviye mayısta başladık hasar 35ti emodeks ve klomen le başladık hasar 8e düştü şimdide promotil trental ve endol kullanıyoruz hareketi yükseltemedik sayıda düştü zaten
Yok canım ya anlayışlı biri değil malesef ona söylediğimiz an herkes duyarO zaman cok zor gülüm ya aybi sehirdeyken bile saklamak zor.Bildigim kadariyla ignesi seyi oluyor illa ki anlar. Istersen once anlatin ki sonra neden söylemediniz demesin.Yardim etsin sana
Aynı korku bende var canım ama napalım Rabbim bir yoluna koymuşturKizlar 3 gun icinde batim cok gerginim adet olcam doye korkuyorum wc ye bile gitmek istemiyorum
Evet canım sayı düşüyor gittikçe korkuyorum azo olucaz diye doktordan cevap beklemekten başka çaremiz yokYa canm bu trantal yada endol sayıyı düşürdüğüne artık eminim bunu kullanan arkadaslarda düşmeyi cok duydum
ya kıyamam sana sen çok kafana takıyosun bu kadar strese sokma kendini olcagı varsa bile olamıcak böyle yaparsan. tedavinin hangi aşamasındasınız canım siz?Kizlar 3 gun icinde batim cok gerginim adet olcam doye korkuyorum wc ye bile gitmek istemiyorum
Canm merhaba sayı için ne kulladı eşin ne kadar süre sayı cok sıkıntı bizimdefitil kullanmaktan çekinince aklima geldi. Geçmis olsun canim, fitil kullanmak zor değil cekinme. Ben tüp bebekte her gün 4 kez kullaniyordum
canım o zaman kv ile konuşun anlatın size yardım eder, embriyo transferinden sonra yemeğini yapar, işini yapar. Birine söylemeden bunu içinde tutmak, tek başına uğraşmak çok zor.Malesef kv ile birlikte oturuyoruz
her hastaya farklı ilaçlar başlanabiliyor. Önce hormon iğnesi yapıyorsun, her gün aynı saatte, sonra bazı yumurtalar hızlı büyüyor onlar diğerlerinden önce çatlamasın diye bir iğne vuruyorsun. En sonda çatlatma iğnesi vuruyorsun ve 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor. Yumurtalar büyürken 2 güne 1 doktora takibe gidiyorsun, kan veriyorsun. Yani kayınvalidenin anlamaması mümkün değil. İlaçlar buzdolabında saklanıyor (bazıları)-Pandora- bu iğneler hergün mü yaptırılıyor canım
Canm bizimde yükselmişti ama bırakınca gene düştü sizinde mi öle oldu?Canım fshın yükseltmek için klomen kullanmıştık gün aşırı ikinci kutuyu bitirmeden bıraktık çünkü yükselmişti değer
12 den 6 ya düşmüş canım toplamdaMerhaba cnm kactan kaca düşmüş sizinkide ?
Emodex 2.sisedeyiz 8 aydir tedavi oluyor esim bir kimyasalim varya kıyamam sana sen çok kafana takıyosun bu kadar strese sokma kendini olcagı varsa bile olamıcak böyle yaparsan. tedavinin hangi aşamasındasınız canım siz?
1 ay neofortil, trental, klomen ve omega kullandı, 2 hafta falan keçiboynuzu yapmıştım. Bu değer aradan 3 ay geçince böyle oldu.Canm merhaba sayı için ne kulladı eşin ne kadar süre sayı cok sıkıntı bizimde
Ben de cocugumun olmadığını kimse bilsin psikolojik baski olusturmasin istiyorum ama senin durumun daha farkli bebek icin deger bence arkadasimizin dedigi gibi ilaçlar dolapta saklaniyor hormonlardan duygularin cok degisiyorYok canım ya anlayışlı biri değil malesef ona söylediğimiz an herkes duyar
EMODEXİ HASAR İÇİNMİ VERDİ DR CANIM NERDEN ALIYOSUN ECZANEDENMİ BENDE ALICAMDA?Emodex 2.sisedeyiz 8 aydir tedavi oluyor esim bir kimyasalim var