Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar sizce emodexmi proxed plusmı??? birde ben diyorumki dna hasar testi yapılmadan klomen ve e vitamini alsak bunlar zaten hasar tedavisinde veriliyomuş direk onları kullansak hem normal sperm yetersizliğinde falanda veriliyomuş bunlar zararı yoktur yani birde emodex yada proxed plus alalım. şu andada keçiboynuzu ve çakşır kullanıyoruz yeni başladık hepsi ağırmı olur acaba neden olsunki bitkiseller sonuçtaa

Malesef kv ile birlikte oturuyoruz
O zaman cok zor gülüm ya aybi sehirdeyken bile saklamak zor.Bildigim kadariyla ignesi seyi oluyor illa ki anlar. Istersen once anlatin ki sonra neden söylemediniz demesin.Yardim etsin sana

Kizlar 3 gun icinde batim cok gerginim adet olcam doye korkuyorum wc ye bile gitmek istemiyorum

Canım tedaviye mayısta başladık hasar 35ti emodeks ve klomen le başladık hasar 8e düştü şimdide promotil trental ve endol kullanıyoruz hareketi yükseltemedik sayıda düştü zaten
Ya canm bu trantal yada endol sayıyı düşürdüğüne artık eminim bunu kullanan arkadaslarda düşmeyi cok duydum

O zaman cok zor gülüm ya aybi sehirdeyken bile saklamak zor.Bildigim kadariyla ignesi seyi oluyor illa ki anlar. Istersen once anlatin ki sonra neden söylemediniz demesin.Yardim etsin sana
Yok canım ya anlayışlı biri değil malesef ona söylediğimiz an herkes duyar

Kizlar 3 gun icinde batim cok gerginim adet olcam doye korkuyorum wc ye bile gitmek istemiyorum
ya kıyamam sana sen çok kafana takıyosun bu kadar strese sokma kendini olcagı varsa bile olamıcak böyle yaparsan. tedavinin hangi aşamasındasınız canım siz?

Malesef kv ile birlikte oturuyoruz
canım o zaman kv ile konuşun anlatın size yardım eder, embriyo transferinden sonra yemeğini yapar, işini yapar. Birine söylemeden bunu içinde tutmak, tek başına uğraşmak çok zor.

-Pandora- bu iğneler hergün mü yaptırılıyor canım
her hastaya farklı ilaçlar başlanabiliyor. Önce hormon iğnesi yapıyorsun, her gün aynı saatte, sonra bazı yumurtalar hızlı büyüyor onlar diğerlerinden önce çatlamasın diye bir iğne vuruyorsun. En sonda çatlatma iğnesi vuruyorsun ve 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor. Yumurtalar büyürken 2 güne 1 doktora takibe gidiyorsun, kan veriyorsun. Yani kayınvalidenin anlamaması mümkün değil. İlaçlar buzdolabında saklanıyor (bazıları)

ya kıyamam sana sen çok kafana takıyosun bu kadar strese sokma kendini olcagı varsa bile olamıcak böyle yaparsan. tedavinin hangi aşamasındasınız canım siz?
Emodex 2.sisedeyiz 8 aydir tedavi oluyor esim bir kimyasalim var

Yok canım ya anlayışlı biri değil malesef ona söylediğimiz an herkes duyar
Ben de cocugumun olmadığını kimse bilsin psikolojik baski olusturmasin istiyorum ama senin durumun daha farkli bebek icin deger bence arkadasimizin dedigi gibi ilaçlar dolapta saklaniyor hormonlardan duygularin cok degisiyor

Kizlar tup bebek konusu acilmisken ben de bisey sorcam transfer nasil yapılıyor hos görün gercekten bilmiyorum merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…