Sperm sayısı kaç canımPek umudum yok acikcasi neden bilmiyorum sperm durumu berbat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sperm sayısı kaç canımPek umudum yok acikcasi neden bilmiyorum sperm durumu berbat
2 milyon canim morfoloji 1. Yerlerdeyiz.Sperm sayısı kaç canım
e2 ve diger hormonlarina bakmak icin kan testi istemistir. Gunasiri gideceksin yani benimkinde oyleydi. Umudunu kaybetme neden moralini bozuyorsun durduk yerde.Sorcam canım puregon kullanıyorum suan. Yarına bi kan tahlili istedi ne için bilmiyorum . Birde muayene edecek
Bizimde 18den 6 ya düştü umudunu yitirme Rabbim ol der bir bakmışsın hamilesin Allahım yardımcınız olsun2 milyon canim morfoloji 1. Yerlerdeyiz.
sen boyle stres yapma bakalim yasin ne kadar genc cok avantajlisin bize gore biraz olumlu bak lutfen. Calisiyor musun?Geçen muayenede doktorum sağ sol toplam 24 kadar yumurta saydı bende. Ama kalitesi önemli sayısı değil. Sperm de de kalite önemli dedi doktor. Sonuçta en iyilerini seciyorlar. Ama yumurtayi dolleyebilecekmi orası mechul
Allah yardımcımız olsun gerçekten canım. Bu kadar emek vücudumuz hormonları alıyor inşallah boşa çıkmaz. Olmazsa takdiri ilahi. Yeniden denerim napalımBizimde 18den 6 ya düştü umudunu yitirme Rabbim ol der bir bakmışsın hamilesin Allahım yardımcınız olsun
insan beklerken oyle oluyor bosver simdi karamsarligi kendini hamile gibi hissetmeye baslarsin bi sure sonra hormonlardan dolayi keyfini cikar olacak insallah 2. Hamilemiz sen olacaksin Allahin izniyleBilmem bazen umutlu oluyorum ama bazende karamsar anlamadım gitti
Çalışıyorum canım sigorta şirketinde. Olumlu olmaya calisacagimsen boyle stres yapma bakalim yasin ne kadar genc cok avantajlisin bize gore biraz olumlu bak lutfen. Calisiyor musun?
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı insallah. Sağlıklı eksiksiz hayırlısı ise olur inşallah. Sizler ne durumdasinizinsan beklerken oyle oluyor bosver simdi karamsarligi kendini hamile gibi hissetmeye baslarsin bi sure sonra hormonlardan dolayi keyfini cikar olacak insallah 2. Hamilemiz sen olacaksin Allahin izniyle
9calisman kafani dagitman acisindan iyi olmus. Biz kaan aydosa gittik dna hasar testi istedi ama daha tedaviye baslamadik sonuc ciksin ona gore tedaviyi baslatacak hocaİnşallah canım hepimiz için hayırlısı insallah. Sağlıklı eksiksiz hayırlısı ise olur inşallah. Sizler ne durumdasiniz
Aynen haslama suyunu icirmiyorum. Izgarayi nadir yapicamyemegin icine koyabilirsiniz dedi ama ben onu kiyma seklinde mi algiladim acaba. O sirada diger soylediklerini yazmakla ugrasiyordum. Neyi 2 hafta yapacaksin? Yani haslamayi yesin ama suyunu icmesin dimi?
Birde canim bilmiyorum icki iciyor mu esin icki icin ne dedi size?
canım hocadan cevap gelsin, sabırlı ol biraz, yoksa sonra tüp bebek tutmuyor daha fazla yıkım, belki hoca 2 ay sonra tüp yapabilirsiniz diyecek. Bir de kimse bilmeden tüp bebek de zor oluyor, transferden sonra ağır iş yapmaman lazım, işe rapor vermen lazım vs..Günaydın kızlar bu ay adetim birlikte tüp bebek görüşmesine gitmek istiyorum ama eşim hocadan cevap gelsin ne diyecek diyor kimsede bilmiyor çocuk olmadığını tüp bebeğide kimseye söylemek istemiyorum ama nasıl olacak hiç bir fikrim yok off kendimi çıkmazda gibi hissediyorum
Beklemek çok zor o zamanlara gelirsek eğer ne yapacağım bilmiyorum işyeri zaten sıkıntılı anlayışla karşılarlarmı onu da bilmiyorum evde kaldığım zaman kv sürekli sorar noldu diyecanım hocadan cevap gelsin, sabırlı ol biraz, yoksa sonra tüp bebek tutmuyor daha fazla yıkım, belki hoca 2 ay sonra tüp yapabilirsiniz diyecek. Bir de kimse bilmeden tüp bebek de zor oluyor, transferden sonra ağır iş yapmaman lazım, işe rapor vermen lazım vs..
Hayırlı olsun canm cok sevindimEki Görüntüle 2055270 Kızlar biraz önce test yaptım hamileyim galiba. Sinirlerim boşaldı ağlıyorum. Duygularım çok karışık. Eşimi aradım görüntülü. Testi gösterdim o da hem gülüyor hem ağlıyor garibim. Denemelerimizin 8. Ayında oldu. İlaçlar,kürler,sabır... çok şükür allahıma. Öğleden sonra acile gidicem kan vermek için. İnşallah kanda da çıkar. Darısı hepinizin başına kızlar.
kv yakınında mı oturuyor? canım işyeri de anlasın yani yapacak bir şey yok. Gizlemek de istersen tüp bebek merkezleri kist vs. diye rapor veriyorBeklemek çok zor o zamanlara gelirsek eğer ne yapacağım bilmiyorum işyeri zaten sıkıntılı anlayışla karşılarlarmı onu da bilmiyorum evde kaldığım zaman kv sürekli sorar noldu diye
Malesef kv ile birlikte oturuyoruzkv yakınında mı oturuyor? canım işyeri de anlasın yani yapacak bir şey yok. Gizlemek de istersen tüp bebek merkezleri kist vs. diye rapor veriyor