- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istanbullu gelin cuma aksamlari, bir tek onu izliyorum. Onun haricinde kitap okuyorum genelde.Kizlar napiyosunuz?
Ben yalnizim esim olmadigi icin
Yaprak dokumunu izliyorum netten
Her bolumunu izlememe ragmen hic skmıyor beni?
Siyah inci ve istanbullu gelin hangi gunler yayinlaniyor bilen var mi?
Dag gibi utu beni bekliyor halbuki
canim ben onu sordum kaan beye kullanmayin dedi hatta bende kullanmak icin alacaktimkizlar preseed diye bir jel varmiş, iliskiden önce kadin kullaniyormuş. Bu jel spermlerin iliski sirasinda ölmesini engelleyip spermin rahat yüzmesini sağliyormuş, hatta kulüpte topigi var, hizi olanlar bir bakin
eskiden deli gibi kitap okurdum artik hic okumuyorum canim istemiyor. Onceki bolumu izlemedim bari onu izliimistanbullu gelin cuma aksamlari, bir tek onu izliyorum. Onun haricinde kitap okuyorum genelde.
esim domatesi cok sever ama suyunu hic yapmamistim
Cnm Kaan hocanın sayfasından buldum paylaşayım dedim. Sürekli araştırıyorum eşime okuyorum.kaan bey azaltin dedi sade et yemek yerine yemeklere kiyma seklinde koyabilirsiniz dedi. Ama iste disarida yiyince pek mumkun olmuyor. Isleride yogun kendi de istemese de mumkun olmuyor. Neyse buraya gelince senin dedigin gibi arayi kapatiriz.
senin bileziklerini alip kendine araba mi aldi. Pes!
canim biz test yaptirmadan gitnis bulunduk. Bizi arada bosluk oldugu icin onceden cagirdilar
Bende onu dun okudum kaan hocanin hastalari topiginde bemce bir ara lab. Onlara sor yapilir mi bi sayilara test diye canim
sizin masallahiniz var kaan bey ne diyor
ben esime her sabah balli sut iciriyordum icirmesem mi? Bu bilgileri nereden aldin canim?
ben ilk defa duydum, tamam hoca önermediyse almayim ben decanim ben onu sordum kaan beye kullanmayin dedi hatta bende kullanmak icin alacaktim
bwnde baktim simdi sayfasina takibe basladimCnm Kaan hocanın sayfasından buldum paylaşayım dedim. Sürekli araştırıyorum eşime okuyorum.
evet canim dr soylemisti uzak durun diye Allahim ne olur bizimde bebegimiz olsun...
Bende yaptım ama biraz daha yapıcam bu yazıdan sonra kesinlikleYazin bebek var diye karnimda domates sosu yapmamistim kis icin. Ama sonra dedim ki yapayim dursun iyi ki yapmisim zeynepppppppp
45 kilo yaptim ben costum :) ama copler cikinca yarim kiloluk kavanozlardan 40 kavonoz cikti ancakBende yaptım ama biraz daha yapıcam bu yazıdan sonra kesinlikle
40 mı anammmmmm ben 8 kavanoz yaptım ya. Bende bi 20 daha yapayım45 kilo yaptim ben costum :) ama copler cikinca yarim kiloluk kavanozlardan 40 kavonoz cikti ancak
soyledigim herkes senin gibi tepki veriyo cok mu yapnisim40 mı anammmmmm ben 8 kavanoz yaptım ya. Bende bi 20 daha yapayım
Canim biz ozellikle sorduk yemegin icindeki etin bi zarari olmaz dedi. Haslama seklinde yiyip suyunu yemesin dedi. Izgarayi da haftada bir yiyebilir dedi ama ben 2 hafta yapcam onubence yaptirip gidin hemen hoca tedaviyi baslatir biz yaptirmadik simdi testi bekliyoruz7
kizlar kaan aydos kirmizi eti yasakladi. Her turlusunu yani
yemegin icine koyabilirsiniz dedi ama ben onu kiyma seklinde mi algiladim acaba. O sirada diger soylediklerini yazmakla ugrasiyordum. Neyi 2 hafta yapacaksin? Yani haslamayi yesin ama suyunu icmesin dimi?Canim biz ozellikle sorduk yemegin icindeki etin bi zarari olmaz dedi. Haslama seklinde yiyip suyunu yemesin dedi. Izgarayi da haftada bir yiyebilir dedi ama ben 2 hafta yapcam onu