Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar preseed diye bir jel varmiş, iliskiden önce kadin kullaniyormuş. Bu jel spermlerin iliski sirasinda ölmesini engelleyip spermin rahat yüzmesini sağliyormuş, hatta kulüpte topigi var, hizi olanlar bir bakin

Kizlar napiyosunuz?
Ben yalnizim esim olmadigi icin
Yaprak dokumunu izliyorum netten
Her bolumunu izlememe ragmen hic skmıyor beni?
Siyah inci ve istanbullu gelin hangi gunler yayinlaniyor bilen var mi?

Dag gibi utu beni bekliyor halbuki
istanbullu gelin cuma aksamlari, bir tek onu izliyorum. Onun haricinde kitap okuyorum genelde.

kizlar preseed diye bir jel varmiş, iliskiden önce kadin kullaniyormuş. Bu jel spermlerin iliski sirasinda ölmesini engelleyip spermin rahat yüzmesini sağliyormuş, hatta kulüpte topigi var, hizi olanlar bir bakin
canim ben onu sordum kaan beye kullanmayin dedi hatta bende kullanmak icin alacaktim

Cnm Kaan hocanın sayfasından buldum paylaşayım dedim. Sürekli araştırıyorum eşime okuyorum.

bence yaptirip gidin hemen hoca tedaviyi baslatir biz yaptirmadik simdi testi bekliyoruz7

kizlar kaan aydos kirmizi eti yasakladi. Her turlusunu yani
Canim biz ozellikle sorduk yemegin icindeki etin bi zarari olmaz dedi. Haslama seklinde yiyip suyunu yemesin dedi. Izgarayi da haftada bir yiyebilir dedi ama ben 2 hafta yapcam onu

Canim biz ozellikle sorduk yemegin icindeki etin bi zarari olmaz dedi. Haslama seklinde yiyip suyunu yemesin dedi. Izgarayi da haftada bir yiyebilir dedi ama ben 2 hafta yapcam onu
yemegin icine koyabilirsiniz dedi ama ben onu kiyma seklinde mi algiladim acaba. O sirada diger soylediklerini yazmakla ugrasiyordum. Neyi 2 hafta yapacaksin? Yani haslamayi yesin ama suyunu icmesin dimi?
Birde canim bilmiyorum icki iciyor mu esin icki icin ne dedi size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…