inşallah canımmmmÇok teşekkür ederim canım. Darısı bütün isteyenlerin başına inaşallah. Bugün doktora gittik tekrar beta baktılar. Sonucu birazdan almaya gidicem. İnşallah yükaelmiştir.
Ben de bi sorun yok dedi canım jinekolog hatta o istedi eşimden sperm testini ama bu gidişle stresten bende de başlıcak sorunlar Allah korusun
Merhaba
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.ancak yazmak kısmet oldu.arkadaşlar bende amh düşüklüğü var eşimde ise sperm morfolojisnde düşüklük %1. Ürolog aşılamaya uygun değerler dedi.2 aydır çok zor zamanlar geçirdik.bu arada 5 yıldır evliyim1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz.aranızda benzer durumda olan var mı?tavsiyeleriniz nedir?
En büyüğü de benim galiba
aynen öyle takmamaya çalışıyorum inşallah dualarımız kabul görürinşallah canımmmm
takma bu kadar canım ya rabbim hayırlısı neyse onu versin dua dua hep dua
Sayı ve hız çok çok da kötü değil ama normal %0 olması sorun dedi doktor. Ben hiç anlamıyorum canım. Sayı 37milyon, hızlı ileri hareket %10, yavaş ileri hareket %22, yerinde hareket %13.Allah büyük insalalh en kısa zamanda olur bebiş:)))Sperm sayiniz hiz falan nasıl canm
Bu ilacı doktor neden veriyor? Sayı için mi hız için mi ?Canım bizde promotil m Forte şase kullanıyoruz
Canım 1 ay kullandık bu ikinci ayimız şuan için birşey diyemem doktor en az 3 ay da etki eder dedi.sayi bizde 8 milyon ileri hareket %20 bizde de durum kötü morfoloji %2 bakalm bir ay sonra test yapicaz :) insalalh güzel sonuçlar alırız hep beraberSayı ve hız çok çok da kötü değil ama normal %0 olması sorun dedi doktor. Ben hiç anlamıyorum canım. Sayı 37milyon, hızlı ileri hareket %10, yavaş ileri hareket %22, yerinde hareket %13.
Sizde sayı ne durumda? Promotilden memnun musunuz canım? Ne zamandır kullanıyorsunuz?
Hız için canımBu ilacı doktor neden veriyor? Sayı için mi hız için mi ?
Benim de yaş 25 1,5 senelik evliyiz 1 senedir istiyoruz. Buarada benim kayınvalidem sanki ben mecburum gibi oğluna davranıyo bi de o sıkıştırıyo gel git ara sor hergün sesini duyayım hergün günlük ne yaptın rapor alayımtamam canim olmus
neden boyle yapiyorlar ki. Sizin durumu biliyorlar mi? Peki hamile olduguni nasil anladin karnindan mi? Hic canini sikma ben inaniyorum Rabbimin izniyle helimizin olacak
neden boyle yapiyor kv. Ya
Sizleri daha cok uzuyor. Esine soyle konussun ya da sen acik bir dille konussan
hepinizi en basa yazicam canim sagol
sen 31 din di mi canim bende 30um senden sonra benim snairim
Ben de hız ve dna hasarı için diye biliyorum canımBu ilacı doktor neden veriyor? Sayı için mi hız için mi ?
ne yaptin canim sonuc ne cok merak ediyoruz??Çok teşekkür ederim canım. Darısı bütün isteyenlerin başına inaşallah. Bugün doktora gittik tekrar beta baktılar. Sonucu birazdan almaya gidicem. İnşallah yükaelmiştir.
Var canim hormonlarla ilgili degilde benim sag tupum tikali esiminde senin esinle benzer sorunlari var biz kaan aydosa gittik DNA hasarina baktiracagiz cikarsa ona gore tedavi uygulayacakMerhaba
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.ancak yazmak kısmet oldu.arkadaşlar bende amh düşüklüğü var eşimde ise sperm morfolojisnde düşüklük %1. Ürolog aşılamaya uygun değerler dedi.2 aydır çok zor zamanlar geçirdik.bu arada 5 yıldır evliyim1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz.aranızda benzer durumda olan var mı?tavsiyeleriniz nedir?
Canim hep olacak bunlar cevremizde ve insallah bizimde olacak umudunu kaybetmeİlk denemeye başladığımızda siz düşünüyor musunuz diye sormuştu ben de düşünüyoruz artık demiştim sonra olmayınca eşim kuzeniyle dertleşmiş o yüzden biliyorlar yani evet karnını gördüm eşime sordum evet hamileymiş dedi dondum kaldım bi şey diyemedim
cok gencsiniz daha kv.ye de takilmayin olur mu benim yasim 30Benim de yaş 25 1,5 senelik evliyiz 1 senedir istiyoruz. Buarada benim kayınvalidem sanki ben mecburum gibi oğluna davranıyo bi de o sıkıştırıyo gel git ara sor hergün sesini duyayım hergün günlük ne yaptın rapor alayım
ne kadar tatlisin canim cok sagol. Nasil mutlu oldum sagol@limonlutarcinlikek böyle bir temel liste yaptım ama bak bakalım beğenecek misin. Bilmediğim yerlere de X yazdım, sen zaten düzenlemeyi yaparsın canım.
- Limonlutarcinlikek 30, İstanbul, X yıldır bekliyor
- Defnelfin 29, Antalya, 8 aydır bekliyor --- HAMİLE
- Gulay123 24, İstanbul, 11 aydır bekliyor
- Zeynep6302 31, X ilinde, 2,5 yıldır bekliyor
- Afilim92 25, X ilinde, 8 aydır bekliyor
- Serenita90 27, Ankara, 8 aydır bekliyor
- Sekerim00 25, Ankara, 2 yıldır bekliyor
- Cehita88 29, X ilinde, 10 aydır bekliyor
- Eylul41213 25, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
- LezzetliCipetpet 24, İstanbul, 1 aydır bekliyor
ayy insallah canim Rabbim hepimize nasip etsininşallah bizde hamile diye listeye girebiliriz.
Sonuç iyi canım iki katına çıkmış çok şükür. Folik asitle devam :)ne yaptin canim sonuc ne cok merak ediyoruz??
Var canim hormonlarla ilgili degilde benim sag tupum tikali esiminde senin esinle benzer sorunlari var biz kaan aydosa gittik DNA hasarina baktiracagiz cikarsa ona gore tedavi uygulayacak
Canim hep olacak bunlar cevremizde ve insallah bizimde olacak umudunu kaybetme
cok gencsiniz daha kv.ye de takilmayin olur mu benim yasim 303 ay sonra 31ime girecegim