kaan hocaya gittik canım, ilaç tedavisi başladı kasım başı gibi tekrar test istedi, trental ve impryl kullanıyor.-Pandora- siz ne aşamadasınız canım
Evet canım kaan aydosa başladık tedaviye halada onunla devam ediyoruz bilmiyorum bnde neden düştüğünü ilaçlardan mı diye düşünüyorum zeytinyağlı incir havuç suyu keçiboynuzu pekmezi başladık inşallah onlar yükseltir. Başka kürler de araştırıyorum
Sizin değerler ne durumda peki ilaç dışında başka bişey kullanıyor musunuzkaan hocaya gittik canım, ilaç tedavisi başladı kasım başı gibi tekrar test istedi, trental ve impryl kullanıyor.
bize keciboynuzunukullanmayin dedi size böyle bişey dedi mi? Keçiboynuzu aslında sayıyı yukseltiyorEvet canım kaan aydosa başladık tedaviye halada onunla devam ediyoruz bilmiyorum bnde neden düştüğünü ilaçlardan mı diye düşünüyorum zeytinyağlı incir havuç suyu keçiboynuzu pekmezi başladık inşallah onlar yükseltir. Başka kürler de araştırıyorum
Yok canım demedi keçiboynuzu tozu ısırgan otu çayı nohut bol yeşillik vs. bunları söyledi bizebize keciboynuzunukullanmayin dedi size böyle bişey dedi mi? Keçiboynuzu aslında sayıyı yukseltiyor
Sizdeki sorun ne pekibize keciboynuzunukullanmayin dedi size böyle bişey dedi mi? Keçiboynuzu aslında sayıyı yukseltiyor
Evet 35 ti hasar onu düşürdük çok şükürBizde de sadece keçiboynuzu yok şimdilik
DNA hasarı çıktı mi
evet bakalım bizde test verdik sonuç çıkınca inşallah devam edecegiz. Hasar için neler kullanmistiniz?Evet 35 ti hasar onu düşürdük çok şükür
tamam canım ekliim ne kadar zamandir deniyorsunuz? C canduKızlar merhaba biz bugün aşılama için başvurduk Zeynepkamile. Rapor alacağız Zeynep Kamilden daha sonrasınbda da aşılama yapılacak. Benide ekler misiniz listeye yaşım 29 İstanbul
biz emodex.i 1.5 ay olacak kullandığımız inşallah varsa da biraz düzelmiştir. Ne kadar kullandınız emodex.iHasar için emodeks kullandık sadece canım
İnşallah canım 4 kutu bitirdik hasar tekrarlanmasın diye şimdide promotil kullanıyoruzbiz emodex.i 1.5 ay olacak kullandığımız inşallah varsa da biraz düzelmiştir. Ne kadar kullandınız emodex.i
Canim düzelir takilma bizim de %48 ciktiKızlar eşimin dna hasarı 54 çıktı
Olmadi alalim kadin yazali 2 ayi gecti recetesiz veriyorlar mi acabacanım fitili kullanmaktan korkma, enfeksiyon ilerlerse tüplerde tıkanıklığa bile sebeb olabilir, bir de sende sıkıntı olmasın. Tablet halinde içince o kadar etkili olmuyor.
bizim sayi 8 milyondu o 45 milyon oldu ama hiz ve morfoloji 0, canlilik da yüzde 25. Ilaç disinda hocanin önerdigi besinler nohut, yesillik, incir, havuçSizin değerler ne durumda peki ilaç dışında başka bişey kullanıyor musunuz