Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim kacarak daha cok acıyor canin ben bunu anladim.Kadere bak ki ilk evlendik rahmimden ameliyat oldum eve geldim yatirdi esim beni ise gitti ve kimsem yok kimse bilmiyor çünkü .Yan komsu dogum yapmis bebek sesi duyunca agla agla bi hal oldum. Tabii o zaman daha bebek düşünmüyoruz sadece iclendim yalnizim diye .Sonra bebek istemeye basladik yine ayni katta baska komsu doğum yapti su an bebegin sesi bile bizim evin icinde gibi. Ilk zamanlar bastirmak icin muzik falan açıyordum ama nereye kadar .Simdi dua ediyorum Rabbim bizim evimizi de cocuk sesiyle doldur diye :KK43: Allah yardimcimiz olsun haftasonu yasadigim üzücü anlar yüzünden cok duygusalim uyuyamiyorum
Allahım hepimize versin daha fazla yormadan yıpranmadan nasıl acı bi şey ya ben bi de hep olacak diye düşünürdüm eşimin tarafta da bizim tarafta da doğal yolla ikizi olan çok ben de doğal yolla bizim de iliz olabilir diye düşünürdüm ama aksine 1 taneyi arıyoruz şimdi hiç düşündüğüm gibi değilmiş

Niye böyle densizler bizleri bulur ki ya ???? Boşver cnm. Eşimde sıkıntı olduğunu öğrendik ameliyat oldu eşim kaynanam öğrenince inanmadı. Eşime benim yanımda bakayım aç ameliyat yerini dedi. Ben şok oldum. Kadında şoktaydı zaten. Nasıl olur hiçbir çocuğumda YÖK böyle bi sorun da nasıl sende olur dedi. Zaar ona göre ben sorunluydum oğlu asla olamazdı benim sorunumu kapatmak için de böyle bi yalan uydurduk. Tabi ameliyatı görünce inandı. Şimdi bana karşı bi iyi bi iyi anlatamam. Oğlunu terk edeceğimi düşünüyor galiba bu İyilikler ondan....
hep diyordu seni hacıya hocaya götürücem....,,
Muhtemelen bizde de oyle acik acik soylenmiyor ama .Hayirlisi duamiz belli duyanimiz belli

Niye böyle densizler bizleri bulur ki ya ???? Boşver cnm. Eşimde sıkıntı olduğunu öğrendik ameliyat oldu eşim kaynanam öğrenince inanmadı. Eşime benim yanımda bakayım aç ameliyat yerini dedi. Ben şok oldum. Kadında şoktaydı zaten. Nasıl olur hiçbir çocuğumda YÖK böyle bi sorun da nasıl sende olur dedi. Zaar ona göre ben sorunluydum oğlu asla olamazdı benim sorunumu kapatmak için de böyle bi yalan uydurduk. Tabi ameliyatı görünce inandı. Şimdi bana karşı bi iyi bi iyi anlatamam. Oğlunu terk edeceğimi düşünüyor galiba bu İyilikler ondan....
hep diyordu seni hacıya hocaya götürücem....,,
Aynısını ben de yaşadım resmen kv şimdi beni el üstünde tutuyor sanki terk edeceğimi sanıyor eski kafalar işte

Allahım hepimize versin daha fazla yormadan yıpranmadan nasıl acı bi şey ya ben bi de hep olacak diye düşünürdüm eşimin tarafta da bizim tarafta da doğal yolla ikizi olan çok ben de doğal yolla bizim de iliz olabilir diye düşünürdüm ama aksine 1 taneyi arıyoruz şimdi hiç düşündüğüm gibi değilmiş
Belli olmaz belki ikizin olur bi dur bakalim hem yasin benden bile kucuk sabir ben de 25 yaşındayım :) Kasımda evlilik yildonumumuz var 2.yilimiz olcak .Gecen yıl esim askerdeydi aglayarak gecirdik .Insallah bu yıl bebis en buyuk hediyemiz olur

Belli olmaz belki ikizin olur bi dur bakalim hem yasin benden bile kucuk sabir ben de 25 yaşındayım :) Kasımda evlilik yildonumumuz var 2.yilimiz olcak .Gecen yıl esim askerdeydi aglayarak gecirdik .Insallah bu yıl bebis en buyuk hediyemiz olur
İnşallah canım biz de 2. Yılımızı kutladık bu ay ,bizim ikiz olsa olsa tüp bebekle olur artık belki o da olmaz:KK43:

kizlar ben de 27 yasındayim, ankaradayim, 8 aydir bebek istiyoruz, tüp bebekle 1 kimyasal kaybim var. Beth18 Beth18

Beth18 Beth18 gibi mi ??? Bi deneme yapayım :)
tamam canim olmus

Kızlar bi şok yaşıyorum şu an eşimin kuzenine geldik eşi hamileymiş , kadının karnını görünce şok oldum, söylemediler hala daha muhabbeti geçmiyor galiba bizi üzmemek için haber bile vermediler zor duruyorum şu anda eve gitmek istiyorum :KK14:
neden boyle yapiyorlar ki. Sizin durumu biliyorlar mi? Peki hamile olduguni nasil anladin karnindan mi? Hic canini sikma ben inaniyorum Rabbimin izniyle helimizin olacak

Iyi aksamlar kizlar haftasonu gezince giremedim .Sirf kafa dağıtırım beklentisindeydim ama iki gun de kv ile dip dibeydik .Cok takilmadim bu duruma iyiydi ama gelin görün ki ziyaret ettigi akrabalarinin bebeklerini anlata anlata bitiremedi ben de cok üzüldüm. Esime dedim inadina gözümüze gözümüze sokuyor ayip ya dedim ...Bir de bi komsusu varmis surekli gelin hamile degil mi diyormus iyice sinirlerim zıpladı :KK43: Rabbim artik bebegimi gondersin de su sacma sapan insanlardan kurtulayim :KK43:
neden boyle yapiyor kv. Ya
Sizleri daha cok uzuyor. Esine soyle konussun ya da sen acik bir dille konussan
2 yıllık evliyim 8 aydır istiyoruz 7 ay once kimyasal gebelik geçirdim Yaşım 25 :)
Beth18 Beth18

kizlar ben de 27 yasındayim, ankaradayim, 8 aydir bebek istiyoruz, tüp bebekle 1 kimyasal kaybim var. Beth18 Beth18
hepinizi en basa yazicam canim sagol

En büyüğü de benim galiba ☺️
sen 31 din di mi canim bende 30um senden sonra benim snairim

Canım bugün aldık sonucu 84 çıktı :) iyidir herhalde dini? Ne kadar sürede 2 ye katlaması gerekiyordu biliyor musun canım ?

gözün aydın canımm sağ salim kucağına alırsın inş bebişini :

Kizlar bakin ne diyorum ben ilk sayfaya hepinizi ekliim Allah nasip ederde hamile kalirsak burayi birakmayalim ve tek tek orada hamile olan arkadaslarimizi gorunce bize ve bu topigi okuyanlara umut olsun olmaz mi?
Gerci nasil yapilacagini bilmiyorum ama ilk sayfada degisiklik yapiliyordu saniyorum ki
Siz bana
Yaşinizi
Kac aydir denediginizi
Ilinizi yazin
Bende ekliim
Ama beni de etiketleyin goreyim
Eklemek istedikleriniz olursa bana yazin onlarida listeye ekliim olur mu???

3 senelik evliyim 2 senedir istiyoruz ankaradayım yaş 25 canım :)

selam kızlar mutlu haftalar dilerim hepinize :))

bişey sorucam sorun sadece eşinizdemi yoksa sizdede sıkıntı varmı?
benim yumurtalıklarım yavaş ve adet düzensizliğim var birde kilo vermem gerekiyor şu an bi macun kullanıyorum inş faydasını görürüm :)

gözün aydın canımm sağ salim kucağına alırsın inş bebişini :

3 senelik evliyim 2 senedir istiyoruz ankaradayım yaş 25 canım :)
Çok teşekkür ederim canım. Darısı bütün isteyenlerin başına inaşallah. Bugün doktora gittik tekrar beta baktılar. Sonucu birazdan almaya gidicem. İnşallah yükaelmiştir.

Merhaba
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.ancak yazmak kısmet oldu.arkadaşlar bende amh düşüklüğü var eşimde ise sperm morfolojisnde düşüklük %1. Ürolog aşılamaya uygun değerler dedi.2 aydır çok zor zamanlar geçirdik.bu arada 5 yıldır evliyim1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz.aranızda benzer durumda olan var mı?tavsiyeleriniz nedir?

tamam canim olmus

neden boyle yapiyorlar ki. Sizin durumu biliyorlar mi? Peki hamile olduguni nasil anladin karnindan mi? Hic canini sikma ben inaniyorum Rabbimin izniyle helimizin olacak

neden boyle yapiyor kv. Ya
Sizleri daha cok uzuyor. Esine soyle konussun ya da sen acik bir dille konussan

hepinizi en basa yazicam canim sagol

sen 31 din di mi canim bende 30um senden sonra benim snairim
İlk denemeye başladığımızda siz düşünüyor musunuz diye sormuştu ben de düşünüyoruz artık demiştim sonra olmayınca eşim kuzeniyle dertleşmiş o yüzden biliyorlar yani evet karnını gördüm eşime sordum evet hamileymiş dedi dondum kaldım bi şey diyemedim

selam kızlar mutlu haftalar dilerim hepinize :))

bişey sorucam sorun sadece eşinizdemi yoksa sizdede sıkıntı varmı?
benim yumurtalıklarım yavaş ve adet düzensizliğim var birde kilo vermem gerekiyor şu an bi macun kullanıyorum inş faydasını görürüm :)
Ben de bi sorun yok dedi canım jinekolog hatta o istedi eşimden sperm testini ama bu gidişle stresten bende de başlıcak sorunlar Allah korusun

Defnelfin Defnelfin tebrik ederim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin☺️ 3 yıllık evliyim 29 yasımın sonundayım :) maalesef bir düşüğüm var bebeğim beni bırakalı 1 yıl oldu . 10 aydır deniyoruz maalesef gelmedi bebeğim .

X