- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Maşallah canım, hayırlı uğurlu olsunSonuç iyi canım iki katına çıkmış çok şükür. Folik asitle devam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım, hayırlı uğurlu olsunSonuç iyi canım iki katına çıkmış çok şükür. Folik asitle devam :)
Çok üzüldüm canım benim. Sen umudunu yitirme sakın iyi düşün iyi olsun. İnşallah en yakın zamanda bebiş haberlerini alırız.Defnelfin tebrik ederim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin 3 yıllık evliyim 29 yasımın sonundayım :) maalesef bir düşüğüm var bebeğim beni bırakalı 1 yıl oldu . 10 aydır deniyoruz maalesef gelmedi bebeğim .
bizimde sayı 8 milyon ileri hareket %19 morfoloji %2. keçiboynuzu aldım kaynatıp içiricem bugün başlıcaz. bide çakşır suyu aldık onada yarın başlıcaz inşallah. değerler aynı. daha öncedemi böyleydi eşinin canım?Canım 1 ay kullandık bu ikinci ayimız şuan için birşey diyemem doktor en az 3 ay da etki eder dedi.sayi bizde 8 milyon ileri hareket %20 bizde de durum kötü morfoloji %2 bakalm bir ay sonra test yapicaz :) insalalh güzel sonuçlar alırız hep beraber
Fitili niye almadın ki canım? Yaranın sebebini söyledi mi doktor? Tahriş gibi bir şey olsa pişik kremi sürünce iyi gelir diyeceğim ama hafif bi tahriş olsa iki aya çoktan geçmesi lazım. Bence ihmal etme sen tekrar bir git doktora. Allah korusun yara büyüyüp de sorun oluşturmasın...Kizlar bir sey sorcam ben 2 ay once altran muayene oldum ve yara oldugunu soyledi dr fitil kullanamam ilac yazin dememe ragmen ilac yazmadi fitili almadim bile .Ara ara yanma oluyor ama su an cok ciddi avi ve yanma hissi var .Daha once boyle bir durum yasayan oldu mu ?
Ben böyle çerçeveli falan bir şeyler koymak istiyordum ama böyle daha iyi sanki bunu koyalım içerisinde düzenlemeler yaparım. Gerçekten ellerine sağlık canım benim. Sagol@limonlutarcinlikek böyle bir temel liste yaptım ama bak bakalım beğenecek misin. Bilmediğim yerlere de X yazdım, sen zaten düzenlemeyi yaparsın canım.
- Limonlutarcinlikek 30, İstanbul, X yıldır bekliyor
- Defnelfin 29, Antalya, 8 aydır bekliyor --- HAMİLE
- Gulay123 24, İstanbul, 11 aydır bekliyor
- Zeynep6302 31, X ilinde, 2,5 yıldır bekliyor
- Afilim92 25, X ilinde, 8 aydır bekliyor
- Serenita90 27, Ankara, 8 aydır bekliyor
- Sekerim00 25, Ankara, 2 yıldır bekliyor
- Cehita88 29, X ilinde, 10 aydır bekliyor
- Eylul41213 25, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
- LezzetliCipetpet 24, İstanbul, 1 aydır bekliyor
Çok sevindim canım. Allah sağlıkla dogurmayi nasip etsin inşallah. Siz Kaan Aydos tarafından tedavi oluyorsunuz değil mi? Birde onun söylediği şeylerin dışına çıktınız mı benim eşim asla farklı bişey kullanmıyor illaki dr.un söylediklerini yapıyor.Sonuç iyi canım iki katına çıkmış çok şükür. Folik asitle devam :)
canım kaşıntı falan var mı?Kizlar bir sey sorcam ben 2 ay once altran muayene oldum ve yara oldugunu soyledi dr fitil kullanamam ilac yazin dememe ragmen ilac yazmadi fitili almadim bile .Ara ara yanma oluyor ama su an cok ciddi avi ve yanma hissi var .Daha once boyle bir durum yasayan oldu mu ?
dert etme buradaki çoğu arkadaşın öyle ama kürler ve Kaan Aydos un tedavisiyle Allahin izniyle bebek sahibi olacağız insalahKızlar merhaba eşim bugün test yaptırdı sonuç hüsran sayı çok düşmüş hareket sıfır morfolojıyede sperm azlığından bakılamamış
canım fitili kullanmaktan korkma, enfeksiyon ilerlerse tüplerde tıkanıklığa bile sebeb olabilir, bir de sende sıkıntı olmasın. Tablet halinde içince o kadar etkili olmuyor.Kizlar bir sey sorcam ben 2 ay once altran muayene oldum ve yara oldugunu soyledi dr fitil kullanamam ilac yazin dememe ragmen ilac yazmadi fitili almadim bile .Ara ara yanma oluyor ama su an cok ciddi avi ve yanma hissi var .Daha once boyle bir durum yasayan oldu mu ?
Kaan aydostan cevap 1 ay sonra gelecek o zamanda tedavi aksayacak diye korkuyorumdert etme buradaki çoğu arkadaşın öyle ama kürler ve Kaan Aydos un tedavisiyle Allahin izniyle bebek sahibi olacağız insalah
ama hepimiz öyleyiz bende daha tedaviye baslayamadimKaan aydostan cevap 1 ay sonra gelecek o zamanda tedavi aksayacak diye korkuyorum
tamam canımBeth18 canım listeye benide eklermisin 2,5 yıldır uğraşıyoruz yaş 29 Ankara
tedavide ne kullanıyordunuz? kaç ay oldu? Biraz daha sabır et canım ya hareket 0 ken tüp bebek denedim ama tutmadı, değerleri biraz düzeltmeden olmuyor malesef...Kızlar merhaba eşim bugün test yaptırdı sonuç hüsran sayı çok düşmüş hareket sıfır morfolojıyede sperm azlığından bakılamamış
Canım tedaviye mayısta başladık hasar 35ti emodeks ve klomen le başladık hasar 8e düştü şimdide promotil trental ve endol kullanıyoruz hareketi yükseltemedik sayıda düştü zatentedavide ne kullanıyordunuz? kaç ay oldu? Biraz daha sabır et canım ya hareket 0 ken tüp bebek denedim ama tutmadı, değerleri biraz düzeltmeden olmuyor malesef...
pardon canım yaş 27 olacaktı kafam çok dalgın bugüntamam canım