canim olur tabiki. ben istanbul yaziyorum o zaman sana
tamam canimİnşallah sağlıklıdır canım.
Yaş 29
8 ay
Antalya
Tamamcanim olur tabiki. ben istanbul yaziyorum o zaman sana
Etiketleme nasıl oluyor ben bilmiyorum onu cnm yaş 31,2.5 senedir uğraş veriyoruzKizlar bakin ne diyorum ben ilk sayfaya hepinizi ekliim Allah nasip ederde hamile kalirsak burayi birakmayalim ve tek tek orada hamile olan arkadaslarimizi gorunce bize ve bu topigi okuyanlara umut olsun olmaz mi?
Gerci nasil yapilacagini bilmiyorum ama ilk sayfada degisiklik yapiliyordu saniyorum ki
Siz bana
Yaşinizi
Kac aydir denediginizi
Ilinizi yazin
Bende ekliim
Ama beni de etiketleyin goreyim
Eklemek istedikleriniz olursa bana yazin onlarida listeye ekliim olur mu???
Cnm bu hafta çok yoğundum ondan cvp yazamadım. Bebişin hayırlı olsun çok sevindik bize de umut oldu. Maşallah diyelim Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşEki Görüntüle 2055270 Kızlar biraz önce test yaptım hamileyim galiba. Sinirlerim boşaldı ağlıyorum. Duygularım çok karışık. Eşimi aradım görüntülü. Testi gösterdim o da hem gülüyor hem ağlıyor garibim. Denemelerimizin 8. Ayında oldu. İlaçlar,kürler,sabır... çok şükür allahıma. Öğleden sonra acile gidicem kan vermek için. İnşallah kanda da çıkar. Darısı hepinizin başına kızlar.
herkesi eklicem canim. Etiketleme şoyle. Etiketleyecgin kisinin basina @ isareti koyuyorsun. MeselaEtiketleme nasıl oluyor ben bilmiyorum onu cnm yaş 31,2.5 senedir uğraş veriyoruz
herkesi eklicem canim. Etiketleme şoyle. Etiketleyecgin kisinin basina @ isareti koyuyorsun. Meselazeynepppppppp gibi
Takilma canim insanlar da kirmaktan korkuyor .hassas davranmislar ne güzel.Kızlar bi şok yaşıyorum şu an eşimin kuzenine geldik eşi hamileymiş , kadının karnını görünce şok oldum, söylemediler hala daha muhabbeti geçmiyor galiba bizi üzmemek için haber bile vermediler zor duruyorum şu anda eve gitmek istiyorum
Ay cnm ya çık hemen o ortamdan kendine eziyet yaşatma hiç. Bu gibi şeyleri bende çok yaşıyorum malesef ..... ama sanki ben biraz duyarsızlaştım artık eskisi gibi acıtmıyor canımıKızlar bi şok yaşıyorum şu an eşimin kuzenine geldik eşi hamileymiş , kadının karnını görünce şok oldum, söylemediler hala daha muhabbeti geçmiyor galiba bizi üzmemek için haber bile vermediler zor duruyorum şu anda eve gitmek istiyorum
Evet öyle kız resmen karnını saklıyor allahım sabır versin hepimizeTakilma canim insanlar da kirmaktan korkuyor .hassas davranmislar ne güzel.
Bahane buldum şimdi yarın iş var filan diyorum ama yeni geldik mecbur oturuyorum işte allahım dayanma gücü ver zor tutuyorum kendimi ağlamamak içinAy cnm ya çık hemen o ortamdan kendine eziyet yaşatma hiç. Bu gibi şeyleri bende çok yaşıyorum malesef ..... ama sanki ben biraz duyarsızlaştım artık eskisi gibi acıtmıyor canımı
Canim kacarak daha cok acıyor canin ben bunu anladim.Kadere bak ki ilk evlendik rahmimden ameliyat oldum eve geldim yatirdi esim beni ise gitti ve kimsem yok kimse bilmiyor çünkü .Yan komsu dogum yapmis bebek sesi duyunca agla agla bi hal oldum. Tabii o zaman daha bebek düşünmüyoruz sadece iclendim yalnizim diye .Sonra bebek istemeye basladik yine ayni katta baska komsu doğum yapti su an bebegin sesi bile bizim evin icinde gibi. Ilk zamanlar bastirmak icin muzik falan açıyordum ama nereye kadar .Simdi dua ediyorum Rabbim bizim evimizi de cocuk sesiyle doldur diyeAy cnm ya çık hemen o ortamdan kendine eziyet yaşatma hiç. Bu gibi şeyleri bende çok yaşıyorum malesef ..... ama sanki ben biraz duyarsızlaştım artık eskisi gibi acıtmıyor canımı
Canım orda herkese açık zaten gözüküyor o yüzden dedim. Kötülük yok bunda.çok kötüsün
Canim ağlama şöyle düşün senin mucizen seni bi yerlerde bekliyor sadece zamani gelince sana verilecek o sadece senin ve ona kavusacaksinBahane buldum şimdi yarın iş var filan diyorum ama yeni geldik mecbur oturuyorum işte allahım dayanma gücü ver zor tutuyorum kendimi ağlamamak için
Amin canım çok sağol. Hepinize en yakın zamanda nasip etsin allahım.Cnm bu hafta çok yoğundum ondan cvp yazamadım. Bebişin hayırlı olsun çok sevindik bize de umut oldu. Maşallah diyelim Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inş
Niye böyle densizler bizleri bulur ki ya ???? Boşver cnm. Eşimde sıkıntı olduğunu öğrendik ameliyat oldu eşim kaynanam öğrenince inanmadı. Eşime benim yanımda bakayım aç ameliyat yerini dedi. Ben şok oldum. Kadında şoktaydı zaten. Nasıl olur hiçbir çocuğumda YÖK böyle bi sorun da nasıl sende olur dedi. Zaar ona göre ben sorunluydum oğlu asla olamazdı benim sorunumu kapatmak için de böyle bi yalan uydurduk. Tabi ameliyatı görünce inandı. Şimdi bana karşı bi iyi bi iyi anlatamam. Oğlunu terk edeceğimi düşünüyor galiba bu İyilikler ondan....Iyi aksamlar kizlar haftasonu gezince giremedim .Sirf kafa dağıtırım beklentisindeydim ama iki gun de kv ile dip dibeydik .Cok takilmadim bu duruma iyiydi ama gelin görün ki ziyaret ettigi akrabalarinin bebeklerini anlata anlata bitiremedi ben de cok üzüldüm. Esime dedim inadina gözümüze gözümüze sokuyor ayip ya dedim ...Bir de bi komsusu varmis surekli gelin hamile degil mi diyormus iyice sinirlerim zıpladıRabbim artik bebegimi gondersin de su sacma sapan insanlardan kurtulayim