Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allahım hepimize versin daha fazla yormadan yıpranmadan nasıl acı bi şey ya ben bi de hep olacak diye düşünürdüm eşimin tarafta da bizim tarafta da doğal yolla ikizi olan çok ben de doğal yolla bizim de iliz olabilir diye düşünürdüm ama aksine 1 taneyi arıyoruz şimdi hiç düşündüğüm gibi değilmiş

Muhtemelen bizde de oyle acik acik soylenmiyor ama .Hayirlisi duamiz belli duyanimiz belli

Aynısını ben de yaşadım resmen kv şimdi beni el üstünde tutuyor sanki terk edeceğimi sanıyor eski kafalar işte

Belli olmaz belki ikizin olur bi dur bakalim hem yasin benden bile kucuk sabir ben de 25 yaşındayım :) Kasımda evlilik yildonumumuz var 2.yilimiz olcak .Gecen yıl esim askerdeydi aglayarak gecirdik .Insallah bu yıl bebis en buyuk hediyemiz olur

İnşallah canım biz de 2. Yılımızı kutladık bu ay ,bizim ikiz olsa olsa tüp bebekle olur artık belki o da olmaz

kizlar ben de 27 yasındayim, ankaradayim, 8 aydir bebek istiyoruz, tüp bebekle 1 kimyasal kaybim var. Beth18

Beth18 gibi mi ??? Bi deneme yapayım :)
tamam canim olmus

neden boyle yapiyorlar ki. Sizin durumu biliyorlar mi? Peki hamile olduguni nasil anladin karnindan mi? Hic canini sikma ben inaniyorum Rabbimin izniyle helimizin olacak

neden boyle yapiyor kv. Ya
Sizleri daha cok uzuyor. Esine soyle konussun ya da sen acik bir dille konussan
2 yıllık evliyim 8 aydır istiyoruz 7 ay once kimyasal gebelik geçirdim Yaşım 25 :)
Beth18

kizlar ben de 27 yasındayim, ankaradayim, 8 aydir bebek istiyoruz, tüp bebekle 1 kimyasal kaybim var. Beth18
hepinizi en basa yazicam canim sagol

En büyüğü de benim galiba
sen 31 din di mi canim bende 30um senden sonra benim snairim

Canım bugün aldık sonucu 84 çıktı :) iyidir herhalde dini? Ne kadar sürede 2 ye katlaması gerekiyordu biliyor musun canım ?

gözün aydın canımm sağ salim kucağına alırsın inş bebişini :

3 senelik evliyim 2 senedir istiyoruz ankaradayım yaş 25 canım :)

selam kızlar mutlu haftalar dilerim hepinize :))

bişey sorucam sorun sadece eşinizdemi yoksa sizdede sıkıntı varmı?
benim yumurtalıklarım yavaş ve adet düzensizliğim var birde kilo vermem gerekiyor şu an bi macun kullanıyorum inş faydasını görürüm :)

gözün aydın canımm sağ salim kucağına alırsın inş bebişini :

3 senelik evliyim 2 senedir istiyoruz ankaradayım yaş 25 canım :)
Çok teşekkür ederim canım. Darısı bütün isteyenlerin başına inaşallah. Bugün doktora gittik tekrar beta baktılar. Sonucu birazdan almaya gidicem. İnşallah yükaelmiştir.

Merhaba
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.ancak yazmak kısmet oldu.arkadaşlar bende amh düşüklüğü var eşimde ise sperm morfolojisnde düşüklük %1. Ürolog aşılamaya uygun değerler dedi.2 aydır çok zor zamanlar geçirdik.bu arada 5 yıldır evliyim1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz.aranızda benzer durumda olan var mı?tavsiyeleriniz nedir?

İlk denemeye başladığımızda siz düşünüyor musunuz diye sormuştu ben de düşünüyoruz artık demiştim sonra olmayınca eşim kuzeniyle dertleşmiş o yüzden biliyorlar yani evet karnını gördüm eşime sordum evet hamileymiş dedi dondum kaldım bi şey diyemedim

Ben de bi sorun yok dedi canım jinekolog hatta o istedi eşimden sperm testini ama bu gidişle stresten bende de başlıcak sorunlar Allah korusun

Defnelfin tebrik ederim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin 3 yıllık evliyim 29 yasımın sonundayım :) maalesef bir düşüğüm var bebeğim beni bırakalı 1 yıl oldu . 10 aydır deniyoruz maalesef gelmedi bebeğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…