Canım hiç kullanmadan olmaz bence. Toplam mı 8 milyon ?benim eşimde varikosel ameliytı oldu morfoloji 2. şu an hiç bişey kullanmıyor. ne alacağımı şaşırdım valla ya. sperm 8 ml hareketlilik %19
hayirli olsun :) itiraf edeyin başkalarinin gebelik haberine burulduğum oluyor ama seninkine gerçekten çok sevindimEki Görüntüle 2055270 Kızlar biraz önce test yaptım hamileyim galiba. Sinirlerim boşaldı ağlıyorum. Duygularım çok karışık. Eşimi aradım görüntülü. Testi gösterdim o da hem gülüyor hem ağlıyor garibim. Denemelerimizin 8. Ayında oldu. İlaçlar,kürler,sabır... çok şükür allahıma. Öğleden sonra acile gidicem kan vermek için. İnşallah kanda da çıkar. Darısı hepinizin başına kızlar.
Yaa canım çok teşekkür ederim. Mutlu ettin beni. Darısı sana inşallah.hayirli olsun :) itiraf edeyin başkalarinin gebelik haberine burulduğum oluyor ama seninkine gerçekten çok sevindim
amin canim inşallah, umut oldun bana. Daha bu sabah esimle doğal yoldan unudum yok insallah biraz hareket artarsa yine tüp bebek deneyelim falan diyordum, senin haberin mutlu etti beni. Nazar değmesin, sağlicakla kucağina da alirsin insallah :))Yaa canım çok teşekkür ederim. Mutlu ettin beni. Darısı sana inşallah.
Amin tatlım benim. İnşallah sizin de değerler artar normal yoldan hamiş olursun sen de. İnanın sizden haberleri aldıkça ben de çok mutlu oluyordum zaten. Ben de hep burdan umut doldum inan.amin canim inşallah, umut oldun bana. Daha bu sabah esimle doğal yoldan unudum yok insallah biraz hareket artarsa yine tüp bebek deneyelim falan diyordum, senin haberin mutlu etti beni. Nazar değmesin, sağlicakla kucağina da alirsin insallah :))
Canım bugün aldık sonucu 84 çıktı :) iyidir herhalde dini? Ne kadar sürede 2 ye katlaması gerekiyordu biliyor musun canım ?hayır kullanmıyoruz doktor önerdi ama bitkisel denesek dedim bi süre. siz kullandınızmı
çok sevindim gözünüz aydın canım. kan testi sonucunuda yaz mutlaka ama bence hamilesin test çok belli çünkü :) neler denediniz? eşinin problemi neydi? sendede sorun varmıydı peki cnım?
Gun asiri 2ye katliyo canim pazar ayni saatte yaptirCanım bugün aldık sonucu 84 çıktı :) iyidir herhalde dini? Ne kadar sürede 2 ye katlaması gerekiyordu biliyor musun canım ?
Hayırlı olsun canm çok sevindim Rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:)Canım bugün aldık sonucu 84 çıktı :) iyidir herhalde dini? Ne kadar sürede 2 ye katlaması gerekiyordu biliyor musun canım ?
Amin canım benim çok sağol. Darısı bekleyen herkesin başına.Hayırlı olsun canm çok sevindim Rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Bence kürü daha faydalı. Tozunu kullanırız diye aldım ben. Daha hiç açmadım bile. Tabi yine sen bilirsin canım.Kızlar sizce keciboynuzu kürü mü tozu mu daha faydalıdır?
canim benim cok sevindim Allahim burada tedavi goren tum arkadaslarima ve bana da nasipveder insallah.Eki Görüntüle 2055270 Kızlar biraz önce test yaptım hamileyim galiba. Sinirlerim boşaldı ağlıyorum. Duygularım çok karışık. Eşimi aradım görüntülü. Testi gösterdim o da hem gülüyor hem ağlıyor garibim. Denemelerimizin 8. Ayında oldu. İlaçlar,kürler,sabır... çok şükür allahıma. Öğleden sonra acile gidicem kan vermek için. İnşallah kanda da çıkar. Darısı hepinizin başına kızlar.
Çok teşekkür ederim canım benim. Amin inşallah sizlere de en yakın zamanda nasip olur. Dua ediyorum sizlere de inanın. Bizim bebiş de inşallah sağlıklı olur şu ilk zamanları atlatalım da bi.Kizlar gunaydin gerci ogle oldu ama
Kafa dagitmak icin dunde konserdeydik
O yuzden gmhic giremedim
Ama girince cok sevindim
Defnelfin hamile
Topigimizin ilk bebegi ve hamisi belli oldu
canim benim cok sevindim Allahim burada tedavi goren tum arkadaslarima ve bana da nasipveder insallah.
insallah canim sagol dualarin icin inan cok sevindim. Nasil umut oldun bize bilemezsin. Ama burayi birakma olur mu? Pazartesi tekrar kan verecksin degil mi? Bide insan inanamiyor degil mi? Onca sabir ugras ve emekten sonra bir lutuf bu...Çok teşekkür ederim canım benim. Amin inşallah sizlere de en yakın zamanda nasip olur. Dua ediyorum sizlere de inanın. Bizim bebiş de inşallah sağlıklı olur şu ilk zamanları atlatalım da bi.
Cumartesi acilden kan verdim beta için. 84 çıktı. Yarına da doktordan randevu aldım bakalım tekrar isticek mi betayı. Meraktayım ben de.insallah canim sagol dualarin icin inan cok sevindim. Nasil umut oldun bize bilemezsin. Ama burayi birakma olur mu? Pazartesi tekrar kan verecksin degil mi? Bide insan inanamiyor degil mi? Onca sabir ugras ve emekten sonra bir lutuf bu...
cok komikCumartesi acilden kan verdim beta için. 84 çıktı. Yarına da doktordan randevu aldım bakalım tekrar isticek mi betayı. Meraktayım ben de.
Ya çook değişik bişey var ama yok gibi. Hamilemiyim ben şimdi diyorum sürekli. Gece uykumdan uyandım sürekli. Eşim de öyle benim gibi şaşkın. Sanki benim karnımda diyor :))
İnşallah sağlıklıdır canım.cok komik
Evet oyle oluyor karninda ama 7-8.haftada hissetmeye basliyorsun. Miden falan bulaniyor. Tabi olmayadabilir. Insallah cok sagliklidir canim
Sende kac hasinda oldugunu
Kac aydir denediginizi
Ilini
Yazarsan ekliim en bas sayfaya
Burayi okuyan hekese umut olursun
Profilinde yazan değil mi o zaman :))