- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 39
Bizede keçi boynuzunu yasaklamıstı karaciğer enzimlerimiz yüksekti bide ilaçların etkisini anlaması zor oluomusDNA hasar testine gore verecekmis canim. Bizim sayi 2-6 arasi, morfoloji 0di ensonki testte 3 cikti. Ileri hareketlilik 0. Bilmiyorum keciboynuzu ozlu bir karisim yediriyordum onu yedirme dedi. Emodex.in icinde senin hazirladigin karisimin hepsi var dedi
Anladim canim. Insan bir kere kayip yasayinca daha cok olcup tartiyor degil mi? Ben bilmiyordum denediginizi. Insallah hakkinda hayirlisi olurSuan ongorusmeye gidecegz baslama karari verirmiyiz hemn onu bilmiyrm ondan. 1 negatf tup bebegim var ztn cnm
bizim testlerimiz yoktu. Ama yinede tuketmeyin dedi.Bizede keçi boynuzunu yasaklamıstı karaciğer enzimlerimiz yüksekti bide ilaçların etkisini anlaması zor oluomus
Emodex kullanıyor musunuz canım ?selam kızlar sperm sayı ve hareketlilliği artıran bize önerebileceğiniz şeyler varmı?
çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu kürünü denemek istiyorum ama emin olamadım size sormak istedim.
Emodex kullanıyor musunuz canım ?
Eki Görüntüle 2055270 Kızlar biraz önce test yaptım hamileyim galiba. Sinirlerim boşaldı ağlıyorum. Duygularım çok karışık. Eşimi aradım görüntülü. Testi gösterdim o da hem gülüyor hem ağlıyor garibim. Denemelerimizin 8. Ayında oldu. İlaçlar,kürler,sabır... çok şükür allahıma. Öğleden sonra acile gidicem kan vermek için. İnşallah kanda da çıkar. Darısı hepinizin başına kızlar.
O da bitkisel sonuçta canım ve etkili doktor önerdiyse kesin kullanın. Bende sorun yoktu canım eşimde sperm hızı ve hareketliliği aorunu vardı. Birde morfoloji sınırdaydı. Emodex kullandı eşim. 4. Şişe bitmedi işte. İlk 2 ay keçiboynuzu kürü yaptım. Sonra keçiboynuzu öZü son ayda arı sütü bal polen propolis kullandık. Bu arada emodexe devam ettik hep.hayır kullanmıyoruz doktor önerdi ama bitkisel denesek dedim bi süre. siz kullandınızmı
çok sevindim gözünüz aydın canım. kan testi sonucunuda yaz mutlaka ama bence hamilesin test çok belli çünkü :) neler denediniz? eşinin problemi neydi? sendede sorun varmıydı peki cnım?
benim eşimde varikosel ameliytı oldu morfoloji 2. şu an hiç bişey kullanmıyor. ne alacağımı şaşırdım valla ya. sperm 8 ml hareketlilik %19O da bitkisel sonuçta canım ve etkili doktor önerdiyse kesin kullanın. Bende sorun yoktu canım eşimde sperm hızı ve hareketliliği aorunu vardı. Birde morfoloji sınırdaydı. Emodex kullandı eşim. 4. Şişe bitmedi işte. İlk 2 ay keçiboynuzu kürü yaptım. Sonra keçiboynuzu öZü son ayda arı sütü bal polen propolis kullandık. Bu arada emodexe devam ettik hep.
Proxeed plus havuc suyu zeytinyaginda bekletilmis 2 tane incir her sabah ac karnaselam kızlar sperm sayı ve hareketlilliği artıran bize önerebileceğiniz şeyler varmı?
çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu kürünü denemek istiyorum ama emin olamadım size sormak istedim.
Yaaaa super cok sevindim her sey gönlünce olsun canimEki Görüntüle 2055270 Kızlar biraz önce test yaptım hamileyim galiba. Sinirlerim boşaldı ağlıyorum. Duygularım çok karışık. Eşimi aradım görüntülü. Testi gösterdim o da hem gülüyor hem ağlıyor garibim. Denemelerimizin 8. Ayında oldu. İlaçlar,kürler,sabır... çok şükür allahıma. Öğleden sonra acile gidicem kan vermek için. İnşallah kanda da çıkar. Darısı hepinizin başına kızlar.
Emodex bize de ugurlu gelir insallah 2.siseye gececegizO da bitkisel sonuçta canım ve etkili doktor önerdiyse kesin kullanın. Bende sorun yoktu canım eşimde sperm hızı ve hareketliliği aorunu vardı. Birde morfoloji sınırdaydı. Emodex kullandı eşim. 4. Şişe bitmedi işte. İlk 2 ay keçiboynuzu kürü yaptım. Sonra keçiboynuzu öZü son ayda arı sütü bal polen propolis kullandık. Bu arada emodexe devam ettik hep.
Çok sağol canım benim. Sen de bir an önce kavuş hamiş haberine inşallah. İnan çok istiyorum senden bu haberi almayı.Yaaaa super cok sevindim her sey gönlünce olsun canim
Cnm cok sevindm super bir haber bu. Saglikla devami da gelir ins. Surecini bi daha yazarsn sevinirim sorun neydi ne nasil tedavi gordnz?Eki Görüntüle 2055270 Kızlar biraz önce test yaptım hamileyim galiba. Sinirlerim boşaldı ağlıyorum. Duygularım çok karışık. Eşimi aradım görüntülü. Testi gösterdim o da hem gülüyor hem ağlıyor garibim. Denemelerimizin 8. Ayında oldu. İlaçlar,kürler,sabır... çok şükür allahıma. Öğleden sonra acile gidicem kan vermek için. İnşallah kanda da çıkar. Darısı hepinizin başına kızlar.
Tebrik ederim, kan testinde de güzel bir değer göreceksinizdir, çok net ikinci çizgiEki Görüntüle 2055270 Kızlar biraz önce test yaptım hamileyim galiba. Sinirlerim boşaldı ağlıyorum. Duygularım çok karışık. Eşimi aradım görüntülü. Testi gösterdim o da hem gülüyor hem ağlıyor garibim. Denemelerimizin 8. Ayında oldu. İlaçlar,kürler,sabır... çok şükür allahıma. Öğleden sonra acile gidicem kan vermek için. İnşallah kanda da çıkar. Darısı hepinizin başına kızlar.
Bizim toplamda 8 ay oldu deniyoruz. Son 4 ayı tedaviyle geçti. Olmayınca 4. Ayda eşim test yaptırdı. Sperm sayısı,hareketliliği ve morfoloji sıkıntısı çıktı. Hatta ilk testte lökosit bile vardı. Lökosit için antibiyotik kullandı eşim. O geçti hemen çok şükür. Sonra emodex ve keçiboynuzu kürü kullandık ilk 2 ay. Sonra emodex keçiboynuzu özü ve evicap kullandık. Son ay da arı sütü bal polen propolis karışımı ve emodexle devam ettik. İlk testimizde mlde 12 milyondu sonrakinde 25 milyon çıktı. İleri hareketlilik 4 tü şimdi 12. Yerinde hareketlilik 12 idi şimdi 20 oldu. Morfoloji ilk testte who’ya göreydi %61 di. İkincide krugere göre %4 çıktı. Toplam da 48 milyonken 85 milyon oldu. Yani toplamda 4 aylık tedaviyle oldu canım.Cnm cok sevindm super bir haber bu. Saglikla devami da gelir ins. Surecini bi daha yazarsn sevinirim sorun neydi ne nasil tedavi gordnz?
İnşallah canım ya. Sağlıklıdır inşallah. Darısı isteyen herkesin başınaTebrik ederim, kan testinde de güzel bir değer göreceksinizdir, çok net ikinci çizgihayırlısıyla kucağınıza da alırsınız inşallah
Bizim sayi hic artmiyor cnm ml 14 milyonda kaldi en son morf %2 cikti hiz normal. Emodeksin 5. Kutusu bitmek uzere bizde hep umutla bekliyrz ama saha sonuc yok. Tup bebek gorusmesine gidecegz. Acaba birkac ay beklesem dogal yolla olurmu bilmem kafam cok karisik. Mayistan beri tedavideyiz bakalim nezmn kismet olacak. Sizde dna hasari cikmismydi sadece spermiyogrami duzetmek icinmi tedavi oldnzBizim toplamda 8 ay oldu deniyoruz. Son 4 ayı tedaviyle geçti. Olmayınca 4. Ayda eşim test yaptırdı. Sperm sayısı,hareketliliği ve morfoloji sıkıntısı çıktı. Hatta ilk testte lökosit bile vardı. Lökosit için antibiyotik kullandı eşim. O geçti hemen çok şükür. Sonra emodex ve keçiboynuzu kürü kullandık ilk 2 ay. Sonra emodex keçiboynuzu özü ve evicap kullandık. Son ay da arı sütü bal polen propolis karışımı ve emodexle devam ettik. İlk testimizde mlde 12 milyondu sonrakinde 25 milyon çıktı. İleri hareketlilik 4 tü şimdi 12. Yerinde hareketlilik 12 idi şimdi 20 oldu. Morfoloji ilk testte who’ya göreydi %61 di. İkincide krugere göre %4 çıktı. Toplam da 48 milyonken 85 milyon oldu. Yani toplamda 4 aylık tedaviyle oldu canım.
Dna hasarı baktırmadık ki hiç canım. Doktora söylediğimde bana internette çok takılma dedi konuyu kapattı direk. :) sayı hız tedavisi oldu bizimki sadece aynen. Morfoloji için de ona da takılmayın dio doktor. İnşallah tüpe gerek kalmadan normal olur canım.Bizim sayi hic artmiyor cnm ml 14 milyonda kaldi en son morf %2 cikti hiz normal. Emodeksin 5. Kutusu bitmek uzere bizde hep umutla bekliyrz ama saha sonuc yok. Tup bebek gorusmesine gidecegz. Acaba birkac ay beklesem dogal yolla olurmu bilmem kafam cok karisik. Mayistan beri tedavideyiz bakalim nezmn kismet olacak. Sizde dna hasari cikmismydi sadece spermiyogrami duzetmek icinmi tedavi oldnz
Ins cnm dua et bizlerede sen simdi hamissinDna hasarı baktırmadık ki hiç canım. Doktora söylediğimde bana internette çok takılma dedi konuyu kapattı direk. :) sayı hız tedavisi oldu bizimki sadece aynen. Morfoloji için de ona da takılmayın dio doktor. İnşallah tüpe gerek kalmadan normal olur canım.
Şimdi de o korku başladı işte. İnşallah her şey güzel ilerler bakalım hayırlısı. Dualarım sizinle inanın. Bizi bizden başka kimse anlayamaz zaten :)Ins cnm dua et bizlerede sen simdi hamissinbakalim kan degerin nasil gelecek