Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Sperm test sonucunda yıkama öncesi sperm var (79 milyon) (A: 7 milyon, B: 28 milyon, C: 65 milyon, PHSS: 7) ancak yıkama sonrası sperm rastlanmaması, baş kuyruk boyun kısımlarının ölçülememesi ne demek?

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum burda yazılanları. Bizde de eşimde problem var. 7 yıldır evliyim 3 yıldır deniyoruz ama olmuyor. Bende dermoid kisti var ondan olmuyor sanıyordum ama öyle değilmiş. Eşimi 9 ay önce anca ikna ettim hastaneye gitmesi için öyle ortaya çıktı ileri hızlı hareketimiz hiç yok, sayımız ilk testte iki milyon, ikincisinde üç milyon ve sonuncuda 1,5 milyon çıktı keçiboynuzu kürü bize de pek iyi gelmedi. Pek çok şey denedik ama henüz hiç ilerleme kaydedemedik.

Herkese hayırlı ramazanlar .Rabbim bu mubarek ay hürmetine kucaklarinizi doldursun insallah .
@aylll takvimini gorunce gozlerim doldu .Masallah kuzum .

Biz açıkçası proxeed ürününe bakmıştık. üründen sonuç aldık.

bizim sperm sayımız 78 milyondu hareket yüzde 4 dü morfoloji 0 dı 1 ay impryl kullandık ve eşim 1 ay sigarayı bıraktı sayımız 12 milyona düştü anlam veremedik ama hareket yüzde 24 oldu morfoloji 5 e yükseldi doktor bir sene devam et dedi ama ben çok korkuyorum kızlar sayı dahada düşermi diye bu vitaminler veya sigaranın kesilmesi sayıyı temellimi düşüdü yoksa

uyuma ve beslenme dışında bebeğinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz ? farklı yaptığınız birşey var mi ?

Önemli olan sayısı değilde ileri hızı diye biliyorum ben. Ama sayıda neden düşmüş anlam veremedim açıkçası. Aynı yerde mi test yaptırdınız?

Aslında sayı düşmüş ama morfoloji ve hareket çok iyi artmış.normal yolla hamile kalınabilir böyle bildiğim kadarıyla. İmprl dediğiniz şu mu ben kullanıyorum kendim için erkekler de kullanılıyormuş demek ki dr mu verdi bunu? Bende eşime kullandırsam mı, eşimin sonuçları şöyle.

Eklentiler

• 8E1932E9-326A-47A2-AF6E-64C76AEFC301.jpeg
    231,4 KB · Görüntüleme: 97
  • 8F5BB5B5-A268-48A9-91E7-9D0856840449.jpeg
    121,9 KB · Görüntüleme: 94
Bence değerler iyi sanki ama sayı düşmüş.

Evet doktor verdi diğer destek takviyelerinden biraz farklı içeriği hep b vitamini türevleri hücre enerji ihtiyacı içinmiş tavsiye ederim ben sigarada etken tabi unutmamak lazım

Evet doktor verdi diğer destek takviyelerinden biraz farklı içeriği hep b vitamini türevleri hücre enerji ihtiyacı içinmiş tavsiye ederim ben sigarada etken tabi unutmamak lazım
ben 1-2 aydır kullanıyorum zaten. Eşimin sonuçlarını yukarda verdim sizce durum nasıl?

Morfoloji bozuk birde hareket biraz az biraz ama sigara ve alkol varsa kessin birde takviye ile daha iyi olur

ben 1-2 aydır kullanıyorum zaten. Eşimin sonuçlarını yukarda verdim sizce durum nasıl?
Sayınız çok iyi ama ileri hareket sıfır bunun için havuç suyu öneririm yada günde 2 havuç yesin keçiboynuzu özü falan kullanıyorsa aynı anda kullanmasın bir de morfoloji de baş defekti fazla bunun için de sigara alkol varsa bıraksın ve q10 takviyesi alsın

Kızlar merhaba benim eşimin 3 ay önce testte 8 milyon soerm (totalde) %62.5 hareketli ve 10.9 morfoloji vardı en son yaptırdığımız testte 5 milyon sperm -%50 hareketli %88 normal başlı çıktı .. bu süreçte KLomen ve artmed kullandı tüp bebek tedavisine başlayacağız bu ay ama bu düşüş neden olmus olabilir ? Fsh 26 keci boynuzu kürü yapmıştık sanırım fsh yüksek olunca onun yapılmaması gerekirmiş onun ve klomenin etkisi olabilir mi ? Bu sonuçlarla tüp bebek tutar mı sizce?

Fsh yüksekse keçi boynuzu maf eder malesef tüp bebek için 1 sperm bile yeterli canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…