Eşinizin en son ki sperm değerleri nasıldı ?sperm değerleri düşük denildi tüp bebekle gebe kalırsınız ancak dediler ama daha transfer olmadan gebe kaldım sukur Allahın işi
Benim eşim uzunca bi sure kullandı canımImpyrl kullanan oldumu arkadaşlar eşlerinizden
Önemli olan sayısı değilde ileri hızı diye biliyorum ben. Ama sayıda neden düşmüş anlam veremedim açıkçası. Aynı yerde mi test yaptırdınız?bizim sperm sayımız 78 milyondu hareket yüzde 4 dü morfoloji 0 dı 1 ay impryl kullandık ve eşim 1 ay sigarayı bıraktı sayımız 12 milyona düştü anlam veremedik ama hareket yüzde 24 oldu morfoloji 5 e yükseldi doktor bir sene devam et dedi ama ben çok korkuyorum kızlar sayı dahada düşermi diye bu vitaminler veya sigaranın kesilmesi sayıyı temellimi düşüdü yoksa
Bence değerler iyi sanki ama sayı düşmüş.bizim sperm sayımız 78 milyondu hareket yüzde 4 dü morfoloji 0 dı 1 ay impryl kullandık ve eşim 1 ay sigarayı bıraktı sayımız 12 milyona düştü anlam veremedik ama hareket yüzde 24 oldu morfoloji 5 e yükseldi doktor bir sene devam et dedi ama ben çok korkuyorum kızlar sayı dahada düşermi diye bu vitaminler veya sigaranın kesilmesi sayıyı temellimi düşüdü yoksa
Evet ama sayıya takılma dedi doktor bize hareket için impryl çinko desteğe devam dedi hekimBence değerler iyi sanki ama sayı düşmüş.
Evet doktor verdi diğer destek takviyelerinden biraz farklı içeriği hep b vitamini türevleri hücre enerji ihtiyacı içinmiş tavsiye ederim ben sigarada etken tabi unutmamak lazımAslında sayı düşmüş ama morfoloji ve hareket çok iyi artmış.normal yolla hamile kalınabilir böyle bildiğim kadarıyla. İmprl dediğiniz şu mu ben kullanıyorum kendim için erkekler de kullanılıyormuş demek ki dr mu verdi bunu? Bende eşime kullandırsam mı, eşimin sonuçları şöyle.
ben 1-2 aydır kullanıyorum zaten. Eşimin sonuçlarını yukarda verdim sizce durum nasıl?Evet doktor verdi diğer destek takviyelerinden biraz farklı içeriği hep b vitamini türevleri hücre enerji ihtiyacı içinmiş tavsiye ederim ben sigarada etken tabi unutmamak lazım
Sayınız çok iyi ama ileri hareket sıfır bunun için havuç suyu öneririm yada günde 2 havuç yesin keçiboynuzu özü falan kullanıyorsa aynı anda kullanmasın bir de morfoloji de baş defekti fazla bunun için de sigara alkol varsa bıraksın ve q10 takviyesi alsınben 1-2 aydır kullanıyorum zaten. Eşimin sonuçlarını yukarda verdim sizce durum nasıl?