Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sayınız çok iyi ama ileri hareket sıfır bunun için havuç suyu öneririm yada günde 2 havuç yesin keçiboynuzu özü falan kullanıyorsa aynı anda kullanmasın bir de morfoloji de baş defekti fazla bunun için de sigara alkol varsa bıraksın ve q10 takviyesi alsın
ileri hareket 0 olunca normal yoldan gebelik oluşmaz değil mi? Sigara da var evet

Normal yoldan olmaz yani bu şekilde?
Canım normal yoldan olmaz diyemeyiz hiçbir zaman olur ama sağlıklı embriyo olurmu o süpheli.Bende morfoloji 0 iken normal yolla kaldım ama 2 ay sonunda bebeğin kalbi durdu sağlıksızmış yani sebebi suan bilinmiyor bile ben spermden oldugunu düşünüyorum.Daha dün ilaçla düşük yaptım inan çok kötü rabbim kmseye yasatmasın bu gibi sperm dusukluklerinde en iyisi tüp bebek yaptırmak orda sonucta saglıklı sperm ve yumurta secilerek döllendiriliyo embriyo oluştuuryolar

ileri hareket 0 olunca normal yoldan gebelik oluşmaz değil mi? Sigara da var evet
Oluşmaz diye bişey diyemeyiz ama sizi zorlar zaman alır. Sigarayı bıraktırmaya çalış. Ayrıca yeyip içtiğiniz şeylere de dikkat edin abur cubur yemeyin paketli gıdalar kullanmayın doğal ve sağlıklı beslenmeye çalışın bol meyve ve bol su içsin eşin

Canım normal yoldan olmaz diyemeyiz hiçbir zaman olur ama sağlıklı embriyo olurmu o süpheli.Bende morfoloji 0 iken normal yolla kaldım ama 2 ay sonunda bebeğin kalbi durdu sağlıksızmış yani sebebi suan bilinmiyor bile ben spermden oldugunu düşünüyorum.Daha dün ilaçla düşük yaptım inan çok kötü rabbim kmseye yasatmasın bu gibi sperm dusukluklerinde en iyisi tüp bebek yaptırmak orda sonucta saglıklı sperm ve yumurta secilerek döllendiriliyo embriyo oluştuuryolar
1 tüp bebek denememiz oldu ama 1 tane döllenme oldu o da ilerlemedi. Benim de yumurtam az kimde sıkıntı bilmiyorum.

Geçmiş olsun çok, inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine.

Oluşmaz diye bişey diyemeyiz ama sizi zorlar zaman alır. Sigarayı bıraktırmaya çalış. Ayrıca yeyip içtiğiniz şeylere de dikkat edin abur cubur yemeyin paketli gıdalar kullanmayın doğal ve sağlıklı beslenmeye çalışın bol meyve ve bol su içsin eşin
Saol canım dikkat ediyorum ama daha fazla edicem bundan sonra.

merhaba ben de 12 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldılar. 3 hafta önce. patoloji sonucu temiz çıktı. ama morfoloji sıfırdı eşimin, o yüzden bebeğim genetik teste de gitti. siz gönderdiniz mi genetiğe
bu arada çok geçmişş olsun, rabbim sabır versin inşallah.
Merhabalar benim de 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. Kan testi yaptırdigimda kan pıhtılaşmasi olduğum için bebegimin kalbi durdu. Sen test yaptırdın mi kan pıhtılaşması için

Merhabalar benim de 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. Kan testi yaptırdigimda kan pıhtılaşmasi olduğum için bebegimin kalbi durdu. Sen test yaptırdın mi kan pıhtılaşması için
merhabalar. rabbim sabır versin hepimize inşallah.
sağlıklı sıhhatli yavrularımızı olsun inşallah
genetik test sonucumuz geldi, turner sendromu çıktı bebeğimde. o yüzden kaybetmişiz. bu bebeklerin yüzde doksan dokuzu anne karnında ölüyormuş zaten.
kürtajdan sonra 1 defa adet gördükten sonra eşimle beraber kan verdik, hem pıhtılaşma hem de genetik test için. birkaç haftaya çıkar galiba sonucumuz.

merhabalar. rabbim sabır versin hepimize inşallah.
sağlıklı sıhhatli yavrularımızı olsun inşallah
genetik test sonucumuz geldi, turner sendromu çıktı bebeğimde. o yüzden kaybetmişiz. bu bebeklerin yüzde doksan dokuzu anne karnında ölüyormuş zaten.
kürtajdan sonra 1 defa adet gördükten sonra eşimle beraber kan verdik, hem pıhtılaşma hem de genetik test için. birkaç haftaya çıkar galiba sonucumuz.
Sizinde basınız saolsun büyük geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın böyle acılar insAllah. Sonuçlar önemli çıkınca yazarsın burdan bizimde bilgimiz olsun bakalım doktor ne dicek.

Sizinde basınız saolsun büyük geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın böyle acılar insAllah. Sonuçlar önemli çıkınca yazarsın burdan bizimde bilgimiz olsun bakalım doktor ne dicek.
Cok tesekkur ederim. Amin . Yazarim muhakkak. Mübarek gunlerdeyiz, dua edelim bol bol. Insallah rabbim hepimizin duasini kabul eder.

Sayınız çok iyi ama ileri hareket sıfır bunun için havuç suyu öneririm yada günde 2 havuç yesin keçiboynuzu özü falan kullanıyorsa aynı anda kullanmasın bir de morfoloji de baş defekti fazla bunun için de sigara alkol varsa bıraksın ve q10 takviyesi alsın

Merhabalar. Bende eşime havuç suyu veriyorum. Neden keçiboynuzu ile birlikte verilmiyor. Ben veriyordum

Umutsuz olma sakın. Dua et. Allahım ol der oluverir. 1 tane bile yeter. Bende kaan aydos a gitsem mi gitmesem mi bilemedim. Kimileri kötü yorum yapmış kimileri iyi. Özel olmazsa eşin ne gibi tedaviye başladı. Benim eşime proxeed plus verdiler sadece onu kullanıyor. Ekstra e vitamini al diyorum ama zararı olur mu bilemedim

Kaan aydosu kesinlikle tavsiye etmiyorum. 1-2 ilaç veriyor. Ki bilindik ilaçlar. Onun yerine kendin çok sıkı bir takiple beslenme uygulayabilirsin biz gittik hiç memnun kalmadık.

Merhaba canim sonuclarimiz cikti, ne ben de ne esimde genetik bir problem cikmadi. Ben ekstra 1 tüp fazla kan vermistim, pıhtılaşmaya da bakilsin diye, cok cok az seviyede bi pıhtılaşma cikmis. Yarin doktoruma soracağım ne yapmam gerekir diye

X