Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sizin adiniza gercekten sevindim okudum bi cok yorumunuzu. bizim suan ileri hareket 21 yavas 42 40 mlyon sayimiz var acaba yeterli mi artmasimi gerekiyor mu sayi nasi sizce bide gunde bi defa prexeed plus kullaniyoruz keciboynuzu ozuyle. verebileceginiz bi tavsiye varsa dinlerim. saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi.

Morfolojiniz kac ?sperm problemlerinde cokk buyuk degisiklikler olmuyor malesef ,cok kafayi yormayin bence.sizin degerleriniz ile hmen gebe kalmak mumkun olmasa da 1yil icinde olmasi lazim.olmuyorsa baska bir sorun vardir .eger sizin herseyiniz normalse 1 2 yil icinde gebelik olusur.
Biz 6 ydir ugrasiyoruz ama ben hic gebe kalamadim .hep sebebpsiz dendi ,esimin ileri ve yerin de toplam 45 50 arasi ,morfoloji 1 2 3 degisiyor ,varikosel ameliyati oldu .yillar icinde emodex,promotil men ,omepa ,maca ,proxeed kullandi bir tup bebek parasi verdik vitaminlere ama degisim olmadi morfoloji 2 ise 3 oluyor ileri 30 ise 35 oluyor cok degisiklik beklemeyin bence .
Bu arada bunca ugras sonu cikolata kistim cikti endometriosis varmis ,aslinda hicbirsey sebepsiz degil ,esimden kotu degerleri olanlar hep cocuk sahibi oldu biz olamadik ,bendeki sorun gec farkedildi.

morfolojiye baktirmadik henuz bende de bi problem var mi bilmiyorum acikcasi sadece tsh icin ilac kullaniyorum. bizde bi kere test verdik yukseldigini gorunce umutlandim acikcasi doktorda bu degerlerle olur dedi ama bilmiyorum arastirdikcada bi sey cikiyor

Morfoloji onemli ,yasiniz ve nekadar suredir istediginiz de onemli ileri arastirmalar icin .
Sizde adetinizin 2. 3. Gunu hormon testlerinizi yaptirin d vitamini seviyenizi olcturun ,aclik sekerinize 3aylik seker olcumu yaptirin.Adetinizin 21.gunu progesteronunuza baktirin .Bunlar ilk adim olarak onemli

kan testlerimde sorun yok sadece progesteron olcturmedim. morfolojiyide yasadigimiz sehirde bakmiyorlar ama ilk firsatta baktircaz insallah.

çok sağol canım
sayınız bence gayet iyi bizim o kadar yoktu hatırladığım kadarıyla
ileri hızınız yükselirse çok iyi olur
eşim bide macun kullandı
bence moral çok önemli ve aklından çıkarmak
ben hiç ummadığım anda hamile kaldım

ne guzel bizde bu cumleyi birgun kurariz insallah tesekkur ederim tekrar umut oluyor okudukca.

Arkadaşlar eşim grip oldu. Grip spermi etkiliyormuydu ya inanır mısınız? Unuttum !
Ateş falan Yok nezle gibi. Ses gitti. Offf tam da tüp bebek öncesi. Çok kötü oldum.
Geçen hafta grip aşısı olmuştu

Arkadaşlar eşim grip oldu. Grip spermi etkiliyormuydu ya inanır mısınız? Unuttum !
Ateş falan Yok nezle gibi. Ses gitti. Offf tam da tüp bebek öncesi. Çok kötü oldum.
canim ates yoksa cok etkisi olmamistir. ilac kullandi mi c vitaminiyle atlatmaya calisin tup bebekte zaten kaliteli spermleri ayristiriyorlar diye biliyorum doktorunuza yinede soylersiniz ama ates yukselmediyse enfeksiyon artip antibiyotik kullanmadiysaniz skinti etmeyin.

Zaten grip aşısı oldu onun etkisiyle bir kırıklık var tam grip de değil nezle gibi. İlaç kullandırmıyorum. C vit takviyesi veriyorum. Ateş yok. Yarın dinlenecek inşallah ateşlenmez. Onca emek üstüne maddiyatta eklenince insan çok üzülüyor. İyi spermleri ayrıştırıyorlar ama bizde hız Yok desek yeridir. O yüzden ayrışacak sperm sınırlı. Rabbim yardım etsin.

Etkiliyor canım ne zaman başlıyorsunuz tekrar nasılsın bu arada bu tedaviyi oluruna bırakalım hiç bise araştırmayalım bende hiç bise okuyasım yok sonuçta nasipp

Etkiliyor canım ne zaman başlıyorsunuz tekrar nasılsın bu arada bu tedaviyi oluruna bırakalım hiç bise araştırmayalım bende hiç bise okuyasım yok sonuçta nasipp
Adet ne zaman olurum bilmiyorum malum adet tarihlerim değişiyor ama 1 aya başlarım. Çok üzgünüm inşallah çok etkilenmez Ateş yok en azından diye seviniyorum. İyiyim çok şükür sen nasılsın?

Adet ne zaman olurum bilmiyorum malum adet tarihlerim değişiyor ama 1 aya başlarım. Çok üzgünüm inşallah çok etkilenmez Ateş yok en azından diye seviniyorum. İyiyim çok şükür sen nasılsın?
Okadardan birsey olmaz cnm .Rahat ol ,stres yapma bence .

İnşallah canım. Bugün baya terledi falan koktum 1/2 saat inşallah etkilemez gerçekten. İnsan üzülüyor ister istemez. Sen nasılsın? Başladın mı transfer sürecine?
1 ay surerse tahlil niye veriyorsunuz?
Biraz iyilesince verseydiniz daha iyi olmazmi

İnşallah canım. Bugün baya terledi falan koktum 1/2 saat inşallah etkilemez gerçekten. İnsan üzülüyor ister istemez. Sen nasılsın? Başladın mı transfer sürecine?
Gecici menopozdayim suan ,ocak 27 gibi baslayacagim transfer hazirligina .rahatim artik oluacagi varsa olacak ,nasipte yoksa da yapacak birsey yok yeni tedaviye hazirlanacagim ,bu sefer istanbulda deneyecegim .

Gecici menopozdayim suan ,ocak 27 gibi baslayacagim transfer hazirligina .rahatim artik oluacagi varsa olacak ,nasipte yoksa da yapacak birsey yok yeni tedaviye hazirlanacagim ,bu sefer istanbulda deneyecegim .
Bu geçici menenizi da Baya duyuyorum hatta bir yakınım böyle doğal hamile kaldı akabinde. Hayırlıyla bu kez olur inşallah. Biz ne yaparsak yapalım olmayacağı varsa olmuyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…