Merhaba kızlar 2 yıl önce eşimin değerlerini öğrenince ben de bu sayfaya gelmiştim. Eşimde sayı 200 bin hareketsizlik %100 idi. Hemen tüp bebek yaptırdık 6 tane geliştiği halde ilki tutmadı sonra dondurulmuşlardan denedim yine olmadı 1 sene ara verdik 1 yıllık sürede eşimde tekrar üroloji doktoruna gitti doktor promeny m, evicap birkaç bişey daha verdi 3 ay kullandı hicbir değişim olmadı. İlaçlara devam etmedi tekrar tüp bebek merkezi araştırmaya başladık ilk memleketimizde deneyelim dedik ama aklım bu sayfada tanıdığım bir arkadaşımın yaptırdığı ve pozitif aldığı yerde kaldı. Onlarında problemi aynıydı onlar bize umut oldu. Ankara tüp bebek merkezi Cem Atabekoglu 'na gitmeye karar verdik tabi embriyolog Sinan özkavukçu da ebriyologumuz olmalıydı. Aynı arkadaşım gibi yaptırdık tüm işlemleri rapor aldık gitmeden doktoru aradım embriyologu aradım hepsi gelin yardımcı oluruz dediler çok şükür pozitif aldık keseleri de gördük. Tabiki orası vesile oldu nasip buguneymiş demek istediğim umutsuz olduğunuz o an rabbim veriyor inşallah tez zamanda isteyen buradaki tüm arkadaşlarıma nasip olur. Yazmamın amacı arkadaş bana umut oldu ben de belki birilerine umut olurum diye.