Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba. Bizim sayı da sıfırlandı.doktor iğne tedavisi vermişti. Yükselmedi bi türlü sayımız iğnelerle. Bende iğneleri bırakıp takviye yapıyorum sadce
Promotil kullanıyor. Tribestan diye bir ilaç. Arginin. Arisutu.ve keci boynuzu özü kullandiriyorum. Bakalım ise yarayacakmi...zaten sayimiz 0 olduğu için kaybedecek birşeyimiz kalmadı...

Merhaba kızlar 2 yıl önce eşimin değerlerini öğrenince ben de bu sayfaya gelmiştim. Eşimde sayı 200 bin hareketsizlik %100 idi. Hemen tüp bebek yaptırdık 6 tane geliştiği halde ilki tutmadı sonra dondurulmuşlardan denedim yine olmadı 1 sene ara verdik 1 yıllık sürede eşimde tekrar üroloji doktoruna gitti doktor promeny m, evicap birkaç bişey daha verdi 3 ay kullandı hicbir değişim olmadı. İlaçlara devam etmedi tekrar tüp bebek merkezi araştırmaya başladık ilk memleketimizde deneyelim dedik ama aklım bu sayfada tanıdığım bir arkadaşımın yaptırdığı ve pozitif aldığı yerde kaldı. Onlarında problemi aynıydı onlar bize umut oldu. Ankara tüp bebek merkezi Cem Atabekoglu 'na gitmeye karar verdik tabi embriyolog Sinan özkavukçu da ebriyologumuz olmalıydı. Aynı arkadaşım gibi yaptırdık tüm işlemleri rapor aldık gitmeden doktoru aradım embriyologu aradım hepsi gelin yardımcı oluruz dediler çok şükür pozitif aldık keseleri de gördük. Tabiki orası vesile oldu nasip buguneymiş demek istediğim umutsuz olduğunuz o an rabbim veriyor inşallah tez zamanda isteyen buradaki tüm arkadaşlarıma nasip olur. Yazmamın amacı arkadaş bana umut oldu ben de belki birilerine umut olurum diye.

Bu denememizde de 6 tane gelişti ve doktor ilk günden 5. Güne gideceğiz hepsi çok iyi dedi ben korktum ya gitmezse elim boş dönerse diye ama onlar kararlıydı 5 tanesi 5. Güne geldi en iyi 2 transfer oldu 3 u donduruldu. Biz bunu işe yaramadı diye düşündüğümüz vitamin ilaçlara yorumladık. Doğal bala ceviz ve çörek otuda ekleyip yemişti o aralar belki testlerde sonuç vermedi ama kalitesi arttı diye düşündük. Kullandığı ilaçlar promeny m balık yağı evicap arısütü hap olan.

Arkadaşlar ben çok yeniyim.Biz yazdıklarım dışında ekstra bişey yapmadık çünkü bizim değerler pek düzeltilecek gibi degil.

kizlar acaba bildiri mi gitmiyor arkadaslara bayadir yorum yapniyorlar diye. 2017de ugrasan bi cogubun vebekleri var simdi hatta suan hamile olanda var keske gorseler. biz mi etiketlesek acaba nasil bi yol izlediler bize anlatsalar

ay birini buldum 😊 canim ben merak ediyorum bizimde spermle ilgili problemlerimiz var 2 yil oncesinde sizde bu konularda skinti yasiyormusunuz simdi anladigim kadariyla bebekleriniz var Allah bagislasin tedavinz nasil oldu tup bebek asilama mi denediniz yoksa spermler normale donup dogal yollami gebe kaldiniz. ? kusura bakmayin bizim icin en iyisi bu yollardan gecen biriyle konusmak.

ay kizlar 300 sayfa okudum hala biriniz cevap vermediniz ask olsun :) keske simdi aktif olaaydi bu topik nasil guzel sohnet edip dertlesmisiniz an an paylasmissiniz herseyi.

anka3334 anka3334 meraba canım benim eşimde sayı ve hareket sorunu vardı varikosel ameliyatı olmuştu ama yinede gebe kalamamıştım. bendede yumurta yavaşlığı vardı. 5 senelik evliyiz 4 senedir istiyorduk. artık tamam dedik aşılamayla başlayalım tedaviye. ama çok şükür buna gerek kalmadan rabbim doğal yolla nasip etti. en son eşim 2 ay promen-k diye bi vit. kullandı bende yumurta geliştirici ilaç kullandım çok şükür ilk ay nasip oldu. daha merak ettiğin bişey varsa sor kısaca özetledim ben

X