Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Adet ne zaman olurum bilmiyorum malum adet tarihlerim değişiyor ama 1 aya başlarım. Çok üzgünüm inşallah çok etkilenmez Ateş yok en azından diye seviniyorum. İyiyim çok şükür sen nasılsın?
Çok şükür iyiyim canım smir testind3 akinti çıkmış onun icin bu ay antibiyotik kullaniyorum 1 ocak adet tarihim o zaman başlıcaz insallah yakin zamanlarda denicez :)

Çok şükür iyiyim canım smir testind3 akinti çıkmış onun icin bu ay antibiyotik kullaniyorum 1 ocak adet tarihim o zaman başlıcaz insallah yakin zamanlarda denicez :)
😍 allahım senin bir önceki tedavinde peşpeşe pozitifler görmüştü bu sayfa inşallah bu kez de sen loves sonra da ben iniallahhhhhhhh. 💕💕 benim taze transfer olmayacağı için 2 ay sonrası falan transfer olurum sanırım.

😍 allahım senin bir önceki tedavinde peşpeşe pozitifler görmüştü bu sayfa inşallah bu kez de sen loves sonra da ben iniallahhhhhhhh. 💕💕 benim taze transfer olmayacağı için 2 ay sonrası falan transfer olurum sanırım.
Benim durumunda belirsiz yumurtam az oluyor ya bende merak ediyorum ne olacak bilmiyorum canım nasip Dua ediyorum 2 tanecik yumurtam olsunda 2si tranfer edilsin ikizlerin olsun tek de olsa olur ama ikiz istiyorum yıl olarak 35 olcak yaşım dua edin bana bu ay spora yazilmistim 2 hafta oldu gidiyorum Bakalim heyecanliyim :) hep beraber doğuralım insallahhhh

Benim durumunda belirsiz yumurtam az oluyor ya bende merak ediyorum ne olacak bilmiyorum canım nasip Dua ediyorum 2 tanecik yumurtam olsunda 2si tranfer edilsin ikizlerin olsun tek de olsa olur ama ikiz istiyorum yıl olarak 35 olcak yaşım dua edin bana bu ay spora yazilmistim 2 hafta oldu gidiyorum Bakalim heyecanliyim :) hep beraber doğuralım insallahhhh
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin. Senin bir önceki tedavini hiç ama hiç beğenmemiştim. O yüzden sen o tedaviyi hafızandan sil. İnşallah bu kez farklı olacaktır. 💕 ama hiç vazgeçme yaşına takılma. 40 yaşında tek embriyodan hamile kalanlar var. Spora gitmen iyi olmuş kilo verirsin. İnşallah hepimiz için güzel günler yakındır.

Merhaba,
Bizde varikosalden ameliyat olduk. Klemen ile reprodo isimli ilaçları verdi doktor. 2.aydaki testi ektedir. Doğal yolla hamiş kalabilir miyiz acaba? Dr. Acele etmeyin değerlerin düzelmesi 1 yılı bile bulabilir dedi. İlaç kullanıp bekleyip, kontrole gideceğiz. Başka şansımız yok şuan. :KK43::KK43: Eşimde tedavi pek düşünmüyor, dua edin doğal yolla olsun...

Eklentiler

• SPM GÜNCEL.JPG
    SPM GÜNCEL.JPG
    59,1 KB · Görüntüleme: 70
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin. Senin bir önceki tedavini hiç ama hiç beğenmemiştim. O yüzden sen o tedaviyi hafızandan sil. İnşallah bu kez farklı olacaktır. 💕 ama hiç vazgeçme yaşına takılma. 40 yaşında tek embriyodan hamile kalanlar var. Spora gitmen iyi olmuş kilo verirsin. İnşallah hepimiz için güzel günler yakındır.
Inşallah canım

Merhaba arkadaşlar ,
Benim 2 yıl içerisinde 2 tane biri 6 hafta biri 7 haftalık kürtajlarım oldu kalp atışı durması sebebiyle daha sonrasında araştırmaya başladık öncelikle bana bakıldı tüm testler yapıldı bende kan pıhtılaşması çıktı hafif düzeyde daha sonra ben yine emin olmamakla birlikte eşime de bakılmasını istedim eşimde ise sperm değerleri düşük çıktı toplam 21 milyon sperm volum 9 milyon hareket %20 morfoloji 1 idi doktorumuzu düşük yapmanın sebebi bu olabilir dedi ama o da bir varsayım yine daha sonra eşimden dobler istedi sonucu ise varikosel çıktı sag taraf 3. derece sol taraf 1. derece daha sonra çok olumsuz konuştu doktorumuz . Bizde tekrar başka devlet hastanesinde olan ürolojiye gittik oradaki doktor ise elle muayene etti ve varikoselin olmadıgını söyledi bizden tekrar utrason istedi sanırım şüphelendiği subklinik varikosel o da elle muayene belli olmayan ultrason da belli olan varikosel anlamında ona da ameliyat önermiyorlar . Şimdi demek istediğim benim gibi olan var mı sonucunda buradaki çogu kişiye bakıyorum boş gebelik kimyasal gebelik veya dış gebelik oluşmuş embriyo oluşanların çogu dogum yapmış. benim bebegimin kalp atışı başlayıp duruyor. böyle okumadım ben hiç. sizce ben ne yapmalıyım. Düşündükçe kafam o kadar çok karışıyor ki sizce bu düşükleri morfoloji mi etkiliyor yoksa pıhtılaşmamı etkiliyor.

Kizlar sizce var mi gebelik yoksa test mi bozuk adete 4 gün var

Eklentiler

• 20191216_112719.jpg
    20191216_112719.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 20191216_112710.jpg
    20191216_112710.jpg
    115,6 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar sizce gebelik olabilir mi ? Adete 4 gun var idrari biraz fazla damlattim sanirim. Varsa mucize olacak gercekten

Eklentiler

• 20191216_112710.jpg
    20191216_112710.jpg
    115,6 KB · Görüntüleme: 45
  • 20191216_112644.jpg
    20191216_112644.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 51
Evet 90bin 3 milyondan 90bine dusmustu 2 ay once
Anladım varikosel olabilir mi eşinizde. Benimde eşimin düştü varikosel vardı ameliyat oldu 2 ay oldu test yaptık çok iyi yüjselmiş sonuçlar. İnşallah sizinde bebiş vardır sağlıklıda dünyaya gelir tedaviye gerek kalmaz. Bugün hemen kan testini ver bence

X