- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 39
Çok şükür iyiyim canım smir testind3 akinti çıkmış onun icin bu ay antibiyotik kullaniyorum 1 ocak adet tarihim o zaman başlıcaz insallah yakin zamanlarda denicez :)Adet ne zaman olurum bilmiyorum malum adet tarihlerim değişiyor ama 1 aya başlarım. Çok üzgünüm inşallah çok etkilenmez Ateş yok en azından diye seviniyorum. İyiyim çok şükür sen nasılsın?
Çok şükür iyiyim canım smir testind3 akinti çıkmış onun icin bu ay antibiyotik kullaniyorum 1 ocak adet tarihim o zaman başlıcaz insallah yakin zamanlarda denicez :)
Benim durumunda belirsiz yumurtam az oluyor ya bende merak ediyorum ne olacak bilmiyorum canım nasip Dua ediyorum 2 tanecik yumurtam olsunda 2si tranfer edilsin ikizlerin olsun tek de olsa olur ama ikiz istiyorum yıl olarak 35 olcak yaşım dua edin bana bu ay spora yazilmistim 2 hafta oldu gidiyorum Bakalim heyecanliyim :) hep beraber doğuralım insallahhhhallahım senin bir önceki tedavinde peşpeşe pozitifler görmüştü bu sayfa inşallah bu kez de sen loves sonra da ben iniallahhhhhhhh. benim taze transfer olmayacağı için 2 ay sonrası falan transfer olurum sanırım.
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin. Senin bir önceki tedavini hiç ama hiç beğenmemiştim. O yüzden sen o tedaviyi hafızandan sil. İnşallah bu kez farklı olacaktır.Benim durumunda belirsiz yumurtam az oluyor ya bende merak ediyorum ne olacak bilmiyorum canım nasip Dua ediyorum 2 tanecik yumurtam olsunda 2si tranfer edilsin ikizlerin olsun tek de olsa olur ama ikiz istiyorum yıl olarak 35 olcak yaşım dua edin bana bu ay spora yazilmistim 2 hafta oldu gidiyorum Bakalim heyecanliyim :) hep beraber doğuralım insallahhhh
Himm ben normal tahlil zannettim. Belki gecer ozamana kadar.Tüp bebeğe başlayacağız. Döllemek için sperm verecek tahlil için değil. O yüzden tedirginim.
İyi çok şükür ama 1 gün baya terledi falan inşallah 1 günden bir şey olmaz ne diyeyim. Spermler pamuk ipliğine bağlı sanki.Himm ben normal tahlil zannettim. Belki gecer ozamana kadar.
Valla sperm hassasliği yedi bitirdi bizi :))İyi çok şükür ama 1 gün baya terledi falan inşallah 1 günden bir şey olmaz ne diyeyim. Spermler pamuk ipliğine bağlı sanki.
Inşallah canımİnşallah canım rabbim gönlüne göre versin. Senin bir önceki tedavini hiç ama hiç beğenmemiştim. O yüzden sen o tedaviyi hafızandan sil. İnşallah bu kez farklı olacaktır.ama hiç vazgeçme yaşına takılma. 40 yaşında tek embriyodan hamile kalanlar var. Spora gitmen iyi olmuş kilo verirsin. İnşallah hepimiz için güzel günler yakındır.
Bence hamilesiniz gidip kan testi verin. Gayet belirgin çizgilerKizlar sizce gebelik olabilir mi ? Adete 4 gun var idrari biraz fazla damlattim sanirim. Varsa mucize olacak gercekten
Hayırlı olsun bu arada. Kan testi yapınca haberi yazın bizedeKizlar sizce gebelik olabilir mi ? Adete 4 gun var idrari biraz fazla damlattim sanirim. Varsa mucize olacak gercekten
90 bin mi milyon mu? Çünkü binse geeçekten mucize. Allah yoktan var eder hiç belli olmazİnsallah hic ihtimal yoktu esimin sperm sayisi 90 bindi varsa mucize olacak insallah cok sagolun
Anladım varikosel olabilir mi eşinizde. Benimde eşimin düştü varikosel vardı ameliyat oldu 2 ay oldu test yaptık çok iyi yüjselmiş sonuçlar. İnşallah sizinde bebiş vardır sağlıklıda dünyaya gelir tedaviye gerek kalmaz. Bugün hemen kan testini ver benceEvet 90bin 3 milyondan 90bine dusmustu 2 ay once
keske erken gebelikle tekrarlasaniz testiKizlar sizce gebelik olabilir mi ? Adete 4 gun var idrari biraz fazla damlattim sanirim. Varsa mucize olacak gercekten