Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tahlili izin cihazla mi gözle mi. Olduğu önemli biz sirdaaan Bi hastanede cihazla yaprirdgimizda sonuç çok güzel çıkarken tüp bebek merkezinde işlerin aslında hiçte öyle olmadığını öğrendik tahliller arasında uçurum vardı eğer güvenli ise bu sonuçlarla çok rahat doğal. Yoldan gebe kalabilmenin gerekiyor

Evet kizlar saglik olsun ne diyim ama ilk defa bu kadar umutlandim galiba. Rabbim hepimize en kisa zamanda nasip etsin ins. Yaş 37 1 yıldır deniyiruz olmuyor esimin sperm sayisi düşük takviye vs vs kullaniyoruz 1 aydır

Döllenemediler mi. Kaç tanesi döllendi

ne demek istediginiz biraz acar misiniz bizde devlette yaptirdik hangisine itibar etmeliyiz ben mantiken hep tup bebek merkezlerinde daha kotu sonuclarin oldugunu dusunurdum.

ne demek istediginiz biraz acar misiniz bizde devlette yaptirdik hangisine itibar etmeliyiz ben mantiken hep tup bebek merkezlerinde daha kotu sonuclarin oldugunu dusunurdum.
Valla cnm bizim de hikaye aynı sizinle hemen hemen devlette bende hemsireyim eşim gelip verdiğinde çok çok iyi normal e çok yakın çıkıyor hep hatta Dr ne tip bebeği degrkeriniz normal. Herkesi tüp bebeğe yollicak. Olsak dedi yani o derece ama tüp bebek merkezinde cihazla olcturmuyorlar deneyimli Bi laborantin daha doğru sonuçlar verdfni syluyolar ordaa ilk çıka. Sonuçta ağlayarak geldik yni eve o derece uçurum vardı bende itibar etmezdim ama hatta ilk yaptirdgmdada hemen tüp bebek demedik cihazda bakılan baz aldık bir yıl daha uğraştık olmadığına göre tüp bebek merkezlerinin kine daha çok. İtibar etmek gerekiyor gbi geldi bana

Tüp bebek merkezinde 6 saat sonra aldık sonucu 6 saate canlı kalan sper. Sayısına kadar bakıldı sanırım onlar daha dovru

Merhaba kızlar test sonuçları nasıl? Bilenler yorumlayabilir mi lütfen

Eklentiler

• 428FD40C-727C-46DD-AE32-088D6B83C21D.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 86
Morfoloji biraz düşük diğerleri normal. Sınırlar içerisinde gayet güzel ama morfoloji ye tekrar baktiein cnk o spermin yumurtayı delme kapasitesini gösteriyor o sknti ki olunca doğal. Yoldan gebelik gecikiyor
Doktor sperm sayısı da düşük dedi ama bide morfolojinin kaç olması gerekiyor?

ben tam anlamadım test sonucu 44 ml yazan mı yoksa 15 ml yazan mı olması gereken 44 çıkan 15 ml olabilir mi acaba
Şimdi sizde 44 milyon yazan sonuc 1 ml deki sperm sayınız onda alt değer 15 milyon yani onun üstünde olduğunuza göre normal Bi rakamdasiniz toplam sayınız da100 küsür bisey oda normal morfoloji yüzde 4 olması gereken en az rakam sizin yüzde 2 yani standartlara uymayan morfoloji

Sağolun şimdi anladım. Peki morfoloji için bi tedavi var mı yükselmesi için? Biz 1 yıldır çocuk deniyoruz henüz olmadı bende bi problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…