- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
Nasıl ya diğerinde bariz belliydi bunda neden yokAhh tekrarladim ve sonuc
Diğeri ovulasyon testimiydi acaba canım üzüldüm gerçekten heveslenmiştikAhh tekrarladim ve sonuc
bu testler boyle canim ben erken gebelik testinde bile silik cizgiyi gorup kan vermistim digeri bozuktu demekki hayirlisi olsun insallah biran once kavusuruz bebeklerimizeAhh tekrarladim ve sonuc
Tahlili izin cihazla mi gözle mi. Olduğu önemli biz sirdaaan Bi hastanede cihazla yaprirdgimizda sonuç çok güzel çıkarken tüp bebek merkezinde işlerin aslında hiçte öyle olmadığını öğrendik tahliller arasında uçurum vardı eğer güvenli ise bu sonuçlarla çok rahat doğal. Yoldan gebe kalabilmenin gerekiyorCanım bizim sorunumuz daha önce iki taraflıydı bende rahim perdesi vardı. Eşimde de hız ve morfoloji sorunu. Ben iki kere histereskopi oldum. Eşimde ilaç kullandı. Önceki değerleri ileri hareket %7 morfoloji %3 sayı totalde 59 m,lyondu.İlaç kullanımından sonra sayı totalde 182 milyona 1 cc de 59 milyona ileri hareket %32 ye morfoloji de % 15 e çıktı. Sizce bu değerlerle doğal yoldan şansımız var mı? Daha önce tüp demişlerdi.
Döllenemediler mi. Kaç tanesi döllendikızlar bizde 3 yıllık evliyiz, 2bucuk yıl istemedik, sonra yumurta takibi yaptım olmadı, ilişkiden sonra yarım saat totoyu yüksekte tuttum bekledim olmadı, dedim bir terslik var. 3 ay denemeden sonra eşime test yaptırdık, sayı 8 milyon ve yüzde yüz hareketsiz çıktı. Doktor eşime neofortil, klomen, trental ve balık yağı başladı bu arada 1 ay kullandı ama biz tüpe başladık hemen. Çünkü kadın doğumcum hemen tüp bebeğe yönlendirmişti, bir tane bile sperm olsa bize yeter demişti, ama öyle olmuyormuş o iş:) tüp bebek denedik, çok yumurta vardı ama az embriyo oluştu, iki embriyo transfer ettiler, kimyasal gebelik geçirdim tutmadı malesefşimdi de kaan hocaya gittik , sperm canlılık testi, fsh ve total testesteron istedi, doğal yoldan olma sansı var dedi, nohut, ısırgan otu, yeşillik ve havuç önerdi. Sonuçları mail attık bekliyoruz bakalım.
ne demek istediginiz biraz acar misiniz bizde devlette yaptirdik hangisine itibar etmeliyiz ben mantiken hep tup bebek merkezlerinde daha kotu sonuclarin oldugunu dusunurdum.Tahlili izin cihazla mi gözle mi. Olduğu önemli biz sirdaaan Bi hastanede cihazla yaprirdgimizda sonuç çok güzel çıkarken tüp bebek merkezinde işlerin aslında hiçte öyle olmadığını öğrendik tahliller arasında uçurum vardı eğer güvenli ise bu sonuçlarla çok rahat doğal. Yoldan gebe kalabilmenin gerekiyor
Döllendi ama 3. tüp bebek tedavisinde oğluma kavuştum.Döllenemediler mi. Kaç tanesi döllendi
Valla cnm bizim de hikaye aynı sizinle hemen hemen devlette bende hemsireyim eşim gelip verdiğinde çok çok iyi normal e çok yakın çıkıyor hep hatta Dr ne tip bebeği degrkeriniz normal. Herkesi tüp bebeğe yollicak. Olsak dedi yani o derece ama tüp bebek merkezinde cihazla olcturmuyorlar deneyimli Bi laborantin daha doğru sonuçlar verdfni syluyolar ordaa ilk çıka. Sonuçta ağlayarak geldik yni eve o derece uçurum vardı bende itibar etmezdim ama hatta ilk yaptirdgmdada hemen tüp bebek demedik cihazda bakılan baz aldık bir yıl daha uğraştık olmadığına göre tüp bebek merkezlerinin kine daha çok. İtibar etmek gerekiyor gbi geldi banane demek istediginiz biraz acar misiniz bizde devlette yaptirdik hangisine itibar etmeliyiz ben mantiken hep tup bebek merkezlerinde daha kotu sonuclarin oldugunu dusunurdum.
Valla cnm bizim de hikaye aynı sizinle hemen hemen devlette bende hemsireyim eşim gelip verdiğinde çok çok iyi normal e çok yakın çıkıyor hep hatta Dr ne tip bebeği degrkeriniz normal. Herkesi tüp bebeğe yollicak. Olsak dedi yani o derece ama tüp bebek merkezinde cihazla olcturmuyorlar deneyimli Bi laborantin daha doğru sonuçlar verdfni syluyolar ordaa ilk çıka. Sonuçta ağlayarak geldik yni eve o derece uçurum vardı bende itibar etmezdim ama hatta ilk yaptirdgmdada hemen tüp bebek demedik cihazda bakılan baz aldık bir yıl daha uğraştık olmadığına göre tüp bebek merkezlerinin kine daha çok. İtibar etmek gerekiyor gbi geldi bana
Morfoloji biraz düşük diğerleri normal. Sınırlar içerisinde gayet güzel ama morfoloji ye tekrar baktiein cnk o spermin yumurtayı delme kapasitesini gösteriyor o sknti ki olunca doğal. Yoldan gebelik gecikiyorMerhaba kızlar test sonuçları nasıl? Bilenler yorumlayabilir mi lütfen
3. Transfer mi yoksa süreci enbastan tekrar mı yumurta toplama filanDöllendi ama 3. tüp bebek tedavisinde oğluma kavuştum.
Doktor sperm sayısı da düşük dedi ama bide morfolojinin kaç olması gerekiyor?Morfoloji biraz düşük diğerleri normal. Sınırlar içerisinde gayet güzel ama morfoloji ye tekrar baktiein cnk o spermin yumurtayı delme kapasitesini gösteriyor o sknti ki olunca doğal. Yoldan gebelik gecikiyor
hareket sayi iyi ama morfoloji 2ise o sıkınti galiba.Merhaba kızlar test sonuçları nasıl? Bilenler yorumlayabilir mi lütfen
Morfoloji en az yüzde 4 olması gerekiyor sperm sayısı dünya Sağlık örgütüne gore 1 ml de 15 milyon en az sizinki kaçtı biomiyrm amaDoktor sperm sayısı da düşük dedi ama bide morfolojinin kaç olması gerekiyor?
44 milyon standartlar dahilinde Bi rakam Doktorunuz neden öyle ddi bilemedimMorfoloji en az yüzde 4 olması gerekiyor sperm sayısı dünya Sağlık örgütüne gore 1 ml de 15 milyon en az sizinki kaçtı biomiyrm ama
44 milyon standartlar dahilinde Bi rakam Doktorunuz neden öyle ddi bilemedim
Şimdi sizde 44 milyon yazan sonuc 1 ml deki sperm sayınız onda alt değer 15 milyon yani onun üstünde olduğunuza göre normal Bi rakamdasiniz toplam sayınız da100 küsür bisey oda normal morfoloji yüzde 4 olması gereken en az rakam sizin yüzde 2 yani standartlara uymayan morfolojiben tam anlamadım test sonucu 44 ml yazan mı yoksa 15 ml yazan mıolması gereken 44 çıkan 15 ml olabilir mi acaba
Sağolun şimdi anladım. Peki morfoloji için bi tedavi var mı yükselmesi için? Biz 1 yıldır çocuk deniyoruz henüz olmadı bende bi problem yokŞimdi sizde 44 milyon yazan sonuc 1 ml deki sperm sayınız onda alt değer 15 milyon yani onun üstünde olduğunuza göre normal Bi rakamdasiniz toplam sayınız da100 küsür bisey oda normal morfoloji yüzde 4 olması gereken en az rakam sizin yüzde 2 yani standartlara uymayan morfoloji