Morelim cok bozuk :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya cok kişide varda herkez şiddetli sekilde yasamiyo göz kurulugunu yoksa bende abartmazdim sabahlari gözlerimi acamiyorum kuruluktan. Sjögren mi var sizde?

Birazda olsa rahatladiniz tesekkur ederim.

Aynen sabahları çok zorluyor acıyor daha doğrusu açarken gün içerisinde de birbirine yapışır gibi oluyor zaten ilk doktora gitme sebebim oydu. Sonra gözümde kızarıklık oluştu ama geçmedi hani olur ya gözlerin ağlamış gibi kıpkırmızı olur ya da bi şey kaçar ama geçer mutlaka benim bildiğin önce sağda oluştu kızarıklık sonra solda doktora yok mu çaresi kızarıklığı geçiren bi ilaç diyorum var diyor ama hiçbir işe yaramadı hatta önce o kızarıklığın olduğu yerde batma var şu damlayı kullan dedi yok aynı. Beni gören ağladın mı diye soruyor artık Çok şükür görme problemim yok hatta numarası kaç dedim 0.5 mi ne dedi yani numara bile değilmiş ama bu gidişle olursa bu kuruluktan olacak :) Yalnız çay batırıyorum arada bu makyaj pamuklarıyla o damladan daha iyi geliyor :)

Ay aynen aynen sabahlari acamiyorum kan canagi givi benim gözler. Sen cok rahat karsiliyosun nasil yapiyosun? Ben depresyona girdim

Bende senin gibi rahat karsiyabilsem keske. Ben raporlu ilac kullaniyorum göz yasi miktarini arttiriyomuş. Kilcal damarlar sende hep bellimi?

Ay aynen aynen sabahlari acamiyorum kan canagi givi benim gözler. Sen cok rahat karsiliyosun nasil yapiyosun? Ben depresyona girdim
Valla diğer dertlerim unutturuyor bunu Keşke tek derdim bu olsa. Benim yapım hep neşeli olumludur ben depresyona giremem kolay kolay. Hayvanlar gibi ağladığım gün bile ardından gülen bi insanım tabi gören deli der o ayrı ama hayatım çok hareketli olduğundan olsa gerek bazen aklıma gelmiyor aşırı yapışma veya acıdığında da yüzümü yıkayıp çayı bekletiyorum o sakinleştiriyor. Bozmayın moralinizi :)

Kiz vallaha senin yaninda duran neşeli olur :) konusmsk iyi geldi seninle. Oeki kilcal damarlar daha cok bellimi sende acaba?

Gozun kirmizimi hep

Bende senin gibi rahat karsiyabilsem keske. Ben raporlu ilac kullaniyorum göz yasi miktarini arttiriyomuş. Kilcal damarlar sende hep bellimi?
Evet sürekli var. Zaten doktora öncelikle onlar için çare bulmasını rica ettim ama dediğim gibi batma var bu damlayla geçer diyip geçiştirdi. Rahatım diyorum ama 8 9 farklı göz doktoruna gittim ben hepsi de farklı konuştu 3 ünün ortak noktası kuruluktu Bana göz yaşı damlası verdi birde bu günlük kullanılan küçük tüp gibi şeyler var birbiriyle bitişik şişede birini açtın mı o gün kullanabiliyorsun sadece onu verdi bir tane daha vermişti toplamda 3 damlayı gün içerisinde kullanmamı istedi yemek yemekten çok damla damlatır oldum

Kiz vallaha senin yaninda duran neşeli olur :) konusmsk iyi geldi seninle. Oeki kilcal damarlar daha cok bellimi sende acaba?
Olumsuz negatif kişileri uzaklaştır yanından gözün bile şifa bulur Belli maalesef geçmiyor gözümün ağı ne güzel bembeyazdı eskiden şimdi ağlamış gibi geziyorum

Bende valla senin gibi normak karsilamk istiyorum :) yemeden icmeden kesildim valla . Ben normalde lens kullaniyodum gözluge gectim gozlukdende nefret etsemde takmak zorundayim derecem yüksek baya.

Olumsuz negatif kişileri uzaklaştır yanından gözün bile şifa bulur Belli maalesef geçmiyor gözümün ağı ne güzel bembeyazdı eskiden şimdi ağlamış gibi geziyorum
Allah neseni hic boxmasin valla benim bile morelim yerine geldi. Ben kendimi engelli gibi hissediyorum damladan dolayi. Batmalarim cok oluyo .

Bende gitmisimdir o kadar göz doktoruna bende hepsi hem gözüm alerji olmus hemde asiri kuruluk varmis. Sendede ileri derecedemi? Benimde gözümün aki bemveyazdi önceden

Allah neseni hic boxmasin valla benim bile morelim yerine geldi. Ben kendimi engelli gibi hissediyorum damladan dolayi. Batmalarim cok oluyo .
Allah şifa versin öncelikle moralini bozma desemde haklısın insanın elinde olmuyor tabi. Başka şeylerle ilgilen uğraş unuttur kısacası. Ben sürekli seyahat edip üstüne sporla ilgilendiğimden cidden aklıma bile gelmiyor evet batmalar oluyor ama depresyona girecek kadar değil. Yüzünü yıkayamadığın durumlarda avene termal suyu var normalde ciltte ki kızarıklık için kullanılıyor ama su bildiğin bu ben yolculukta yüzüme genel olarak sıkıp 5 dk gözlerimi dinlendiriyorum oda iyi geliyor :)

Bende gitmisimdir o kadar göz doktoruna bende hepsi hem gözüm alerji olmus hemde asiri kuruluk varmis. Sendede ileri derecedemi? Benimde gözümün aki bemveyazdi önceden
Valla o kadarını bilmiyorum göz doktoruna gitmiyorum artık hep aynı cevaplar ve ilaçlar veriyor çünkü. Belki senin ki kadar değildir ama önceden hiç böyle bi sorunum yoktu tabi bilgisayarda çok vakit geçirmeminde etkisi oldu diye düşünüyorum. Ama kızarıklık kalıcı değildi önceden. Tek tesellim göz numaramın olmaması. Alerjiden hiç bahsetmediler ama bazen şunu hissediyorum böyle karıncalanma oluyor ve acayip kaşınıyor hani elin kolun böyle tatlı tatlı kaşınır ya onun gibi elimi sokup içine kaşıyasım geliyor resmen ama yapmıyorum mikrop kapıyor çünkü hemen yıkıyorum yüzümü

Sende cokmu varmis kuruluk? Benim gözlerim kasinmiyo ona bisey diyemiyecegim birsey ama lense karşi alerji olmuşum. Evet göz doktotlari ayni seyleri diyo hep. Ben raporlu göz yasini arttiran damla kullaniyorum suan sor bi istersen doktoruna :). Goz damarlarinda artiş varmi acaba? Ayyy morelim bozuk olunca sana yazicam artik

En son gittiğim doktorun tepkisi '' ooww bayaağğ kuruluk var gözünde normal bu kadar sıkıntı yaşaman '' demişti seviyesi bu Banada raporlu verdi sürekli zahmet etme buraya diye ama gel gör ki şansız bi insanımdır neşeli olduğum kadar benim alacağım damla artık raporlu verilmiyormuş tamda almaya gittiğimde 1 hafta önce çıkmış bu karar şimdi randevu alacağım ama başka hastalık olursa vücudumda onunla gideyim diyorum hastalık biriktiriyorum ben hastaneye öyle gidiyorum asdfghjk. Önemli değil istediğin zaman yazabilirsin :)

Allah senin nesenden herkese versin. Beni guldurdun allahta seni guldursun :) olsun yinede ihmal etme. Yasin kac buatada yas ilerledikcede kuruluk artiyi diyolar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…