- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 38
-
- Konu Sahibi mutsuzum2017
Merhaba kan degerlerim cıktı otoimmün hastaligim varmi diye bakildi negatov cikti cok sükür doktor iki tane daha kan testi var dedi ama gerek görmedi. Sende siklosporin damla kullanmastin demi göz kurulugu icin. Ben dün başladim ama gözümu asiri yakiyorDediğim gibi, eğer otoimün hastalığınız yoksa iyileşirsiniz panik yapmayın.
neden tekrar mutsuz oldunuzOtoimmün hastaligim varmi diye kan alindi negativ cikti cok sükür. Iki tane daha belirleyici kan testi varmis doktor gerek görmedi. Ben tabii bi iki saat mutlu oldum simdi yine ayni.
Ya cnm rahatsiz ediyorum kusura bakma sabahlari acamadigin oluyormu gözlerini kuruluktan? Ve gözlerin kanli damarlimi? Ben birde miyopum gözlük takiyorum. Veya bu durumla nasil başa cikiyosun cünkü ileri derecede var dedin kurulugun o yuzden soruyorum.Bana da verdi aynısını hiç bu kadar kötü bir şeymiş gibi düşünmedim yani kullanıyorum damlamı yaşıyorum hayatımı kız depresyona girecek başka bir konu bulamadın mıBana da aşırı kuruluk var gözünde dedi ki gözlerim çok acır gün içerisinde birbirine yapışıyor gibi hissediyorum tabi bilgisayarın başında çok vakit geçirmemden de kaynaklı. Yapıcak bi şey yok gözüm iyi görüyor çok şükür önemli olanda bu zaten :)
Göz kurulugu icin ne yapiyosun acaba? Batmalarin oluyormu acaba?Psikologa görünün. Bu ne ya insanlar ne dertlerle hastalıklarla boğuşuyor “biyli yişimik istimiyirim” Ayarıca o “MOREL” değil “ MORAL”
Şimdi soracaksınız sen de var mı diye evet bende de göz kuruluğu var 13 yıldır lens kullanıyorum 21 yıldır da gözlerim bozuk. Şuan 6.5 numara miyopum.
Göz kurulugunuz ne boyutta acaba?Dalga mi geciyorsunuz ironi mi yapiyorsunuz? Goz kurulugu ile birlikte goz tansiyonu var bende, kör olabilirim. Cidden baya çözümsüz bir hastaliginiz varmis.
Sana schirmer testi yapildimi acaba? Yapildiysa kac cikti acaba? Raporlu dedigin göz damlasi hangisi acaba ?Bende raporlu göz damlaları kullaniyorum evet kuruluk kötü ama ölmeyi isteyecegim çok daha büyük dertler var dünyada birsey derdimde banlanmim şimdi durdur yere gidip bi nörolojiyede görünün
Bence bi psikolog a falan görünün başka rahatsızliklarınız var gibi duruyorSana schirmer testi yapildimi acaba? Yapildiysa kac cikti acaba? Raporlu dedigin göz damlasi hangisi acaba ?
Sadece sordum kötümü ettimBence bi psikolog a falan görünün başka rahatsızliklarınız var gibi duruyor
yani bir göz kuruluğu için bu kadar dramaya gerek yokSadece sordum kötümü ettim
Evet iste göz kurulugu deyince ne varki diyosun öyle degil iste. Ben siddetli yasiyorum sendede varmi?yani bir göz kuruluğu için bu kadar dramaya gerek yok
üveit mi acaba gözdeki sıkımtıMerhaba
Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Üveit nedir dojtor öle bisey demedi romatizma cikmadi cok sükur. Lens kullanimindan dolayi olsu göz kuruluguüveit mi acaba gözdeki sıkımtı
çokda önmli bişey dgl romatizma canınızı sıkmayın
evet varEvet iste göz kurulugu deyince ne varki diyosun öyle degil iste. Ben siddetli yasiyorum sendede varmi?
Batmalarin cok oluyomu acabA?evet var
ve daha önce de yazmıştım senelerdir var
otoimmün bir hastalığım da var
göz ameliyatı olduğum için onun etkisi de var
ailemde de bir yaştan sonra herkeste var zaten
var da var yani
kimse sizin gibi dram yapmıyor ama
Bir psikologla mı görüşseniz ?Ölsem daha iyi.
Otoimmun ahastaligim yokmus kan alindi ana testi yapildi negativ cikti.evet var
ve daha önce de yazmıştım senelerdir var
otoimmün bir hastalığım da var
göz ameliyatı olduğum için onun etkisi de var
ailemde de bir yaştan sonra herkeste var zaten
var da var yani
kimse sizin gibi dram yapmıyor ama
oluyor tabi kiBatmalarin cok oluyomu acabA?
otoimmün hastalık öyle 1 tane testle anlaşılabilen bir şey değil. bin çeşit otoimmün hastalık var...Otoimmun ahastaligim yokmus kan alindi ana testi yapildi negativ cikti.
Yaptirimmi yani diger testleride? Benim kurulugum önceden yoktu lensten sonra oldu maalesef ama cok siddetli kurulugum varotoimmün hastalık öyle 1 tane testle anlaşılabilen bir şey değil. bin çeşit otoimmün hastalık var...
ama sizin gerçekten herşeyden önce bi sakin olmanız lazım
göz kuruluğu alerji gibi bir şey bir dünya kişide var
büyütecek bir şey değil
bu kadar dramla hayat geçmez.