Morelim cok bozuk :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay lütfen lens yasaklandığı halde kullanmayın, üstüme vazife değil ama çok zorluklar çektim bu yüzden. görünce yazmak istedim

ay lütfen lens yasaklandığı halde kullanmayın, üstüme vazife değil ama çok zorluklar çektim bu yüzden. görünce yazmak istedim
Gözlük camlarımı inceltip gözlüğe geçicem inşallah. Maskeden dolayı devam ettim lense. Maske gözlükle çok zor oluyordu.

Gözlük camlarımı inceltip gözlüğe geçicem inşallah. Maskeden dolayı devam ettim lense. Maske gözlükle çok zor oluyordu.
eğer lazer olmuyorsa taktırabilirseniz göz içi lensten şimdilik çok memnunum. biraz maliyetli ama gözlüğe göre çok konforlu

eğer lazer olmuyorsa taktırabilirseniz göz içi lensten şimdilik çok memnunum. biraz maliyetli ama gözlüğe göre çok konforlu
Lazerden daha doğrusu gözle ilgili herhangi cerrahi bir müdahaleden korkuyorum. Ama bir araştıracağım. Çok teşekkür ederim

Herkes demiş takınti yapmissin. Benim baska rahatsizliklarimda var onlari takmiyorum sadece göz kurulugunu cok takinti haline getirdim oda göz oldugu icin hassas organ yani. Birde doktor deyince hic gözyasin yok moralim cok bozuldu üzüldüm.

Sende romatizma ciktimi kronik kuruluk var dedinde. Schirmer testi yaptirdinmi?

Sende romatizma ciktimi kronik kuruluk var dedinde. Schirmer testi yaptirdinmi?
Çıkmadı. Bendeki evaporative mgd çıktı. Yani gözyaşı mukus ve yağ tabakam düzgün çalışmadığı için göz yaşım hızlı buharlaşıyor. Sağlıklı insanın gözünde göz yaşı 10 saniye kalıyosa benim 3 saniye kalıyor. 1 sene restasis kullandım sonrasında schirmerim 20’nin üstüne çıktı.

Benimde schirmer testim yükselirmi acaba? Bende cabuk buharlasmiyor 17 saniye cikti.

Bende raporlu göz damlaları kullaniyorum evet kuruluk kötü ama ölmeyi isteyecegim çok daha büyük dertler var dünyada birsey derdimde banlanmim şimdi durdur yere gidip bi nörolojiyede görünün

Bende raporlu göz damlaları kullaniyorum evet kuruluk kötü ama ölmeyi isteyecegim çok daha büyük dertler var dünyada birsey derdimde banlanmim şimdi durdur yere gidip bi nörolojiyede görünün
Hangi ilaclari kullaniyosunuz acaba bana siklosporin damla yazdi ondanmi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…