- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 38
-
- Konu Sahibi mutsuzum2017
Evet yedim bitirdim kendimi stresten kasim döķuldu yorgun ve bitkin dustumKuzu sen çok yıpratmışsın kendini yapma yahu. Değer mi güzel canını sıkmana ? Bak diyorum annem yıllardır kullanır hiçbir şikayeti yok inan. Ki ilk başlarda çok çektik , anlamadılar , şiş gözle falan gezdi ama şükür şimdi.
Normal kullanmaya devam etsin hiçbir sıkıntısı kalmaz diyor. Ve stres artırır hiç esef etmesin diyor.Evet yedim bitirdim kendimi stresten kasim döķuldu yorgun ve bitkin dustum
Ay canim allah razi olsun bende ellerinden öperim annenin :). Restasis göz yasini arttiriyor diyolar bende ona yeni basladim birde annene sorarmisin baslarda batma yanmasi varmiymis? Ve simdi nasilBak aradım annemi şimdi senin için.Restasis evde bulamadığım ürünmüş. Onu kullanmış ama memnun kalmamış o yüzden dediğim markalara geçmiş. Sanırım benim yazdıklarım ithal ürünlermiş. Annem kuru göz fazla ışığı , rüzgarı sevmez diyor. Gözünü korusun diyor. Gözlerinden öpüyor.
Cok stresliyim bu batmalardan yanmalardan dolayiNormal kullanmaya devam etsin hiçbir sıkıntısı kalmaz diyor. Ve stres artırır hiç esef etmesin diyor.
Hepimizden razı olsun inşAllah.Ay canim allah razi olsun bende ellerinden öperim annenin :). Restasis göz yasini arttiriyor diyolar bende ona yeni basladim birde annene sorarmisin baslarda batma yanmasi varmiymis? Ve simdi nasil
Yok kuşum stres artırıyor diyor. Ve doktoruna dikkat etsin diyor. İlk zaman çok gezdik biz doktor doktor ama anlamadılar mesela kuru gözü.Cok stresliyim bu batmalardan yanmalardan dolayi
Evet gözümde kiprik varmis hissi givi surekli ama annende öylemiydi acaba?Hepimizden razı olsun inşAllah.Ve evet çok varmış. Gözüne kum kaçmış gibi hissediyormuş ilk zamanlar. Şimdi bir şeyim yok diyor şükür. Ama dediğim gibi düzenli kullanıyormuş.
Yok bende anladilar kuru göz oldugunu hemen allahtanYok kuşum stres artırıyor diyor. Ve doktoruna dikkat etsin diyor. İlk zaman çok gezdik biz doktor doktor ama anlamadılar mesela kuru gözü.
Evet canım varmış o his. Ama zamanla azalmış şu an yokmuş. Ama kullanmadığım da öyle hissediyorum yine diyor.Evet gözümde kiprik varmis hissi givi surekli ama annende öylemiydi acaba?
Şükür şükür. Bizi anlamadılar gözlük verdiler habire. Dahada şişti falan.Yok bende anladilar kuru göz oldugunu hemen allahtan
Evet damla kullanmazsan geliyor. Annenin hayatini etkiliyormu beni cok etkiliyor hayattan sogudum resmenEvet canım varmış o his. Ama zamanla azalmış şu an yokmuş. Ama kullanmadığım da öyle hissediyorum yine diyor.
Etkilemiyormuş çünkü düzenli kullanıyormuş. İnan kullandıktan sonra etkileyen bir durumu yokmuş hayatı. Ama sen böyle kendini üzerek , strese sokarak azdırırsın gözlerini. Endişe etme , ilacını kullan ve kafana takma.Evet damla kullanmazsan geliyor. Annenin hayatini etkiliyormu beni cok etkiliyor hayattan sogudum resmen
Sabahtan belli telefon elimde iki aydir resmen sadece kuru göz arastiriyorum internetten yildim.Etkilemiyormuş çünkü düzenli kullanıyormuş. İnan kullandıktan sonra etkileyen bir durumu yokmuş hayatı. Ama sen böyle kendini üzerek , strese sokarak azdırırsın gözlerini. Endişe etme , ilacını kullan ve kafana takma.
Yok aman naptın. Kafanı çok takmissin.Sabahtan belli telefon elimde iki aydir resmen sadece kuru göz arastiriyorum internetten yildim.
Evet cok takinti yaptim galiba demi ama gozlerim kirmizi kirmizi oda moralimi bozuyorYok aman naptın. Kafanı çok takmissin.
Kullandıkça geçiyor canım. Hiç kalmıyor inan o kırmızılık o batma.Evet cok takinti yaptim galiba demi ama gozlerim kirmizi kirmizi oda moralimi bozuyor
Canim merhaba senin gözlerin nasil? Resim ekledimOlumsuz negatif kişileri uzaklaştır yanından gözün bile şifa bulurBelli maalesef geçmiyor gözümün ağı ne güzel bembeyazdı eskiden şimdi ağlamış gibi geziyorum
seninde böylemi?Zaten iki damlamada bitiyor ben bir senedir kullanıyorum. Yok ya diğer damlalarla aynı benim için. Tabi herkeste farklı etki gösteriyor. Ama kirpiklerimde kepek etkisi yarattı onu hiç sevmedim. Bilmiyorum doktor damlalarda ki tüm şansını deneyecek gibi görünüyor bakalım
Merhaba canim gözüm sence nasil duruyor?sendede varmi bu damarlar pisikolojim cok bozulduKullandıkça geçiyor canım. Hiç kalmıyor inan o kırmızılık o batma.
Sizin göz yaşı kuruluğundan çok kuruntu probleminiz var.Ölsem daha iyi.