- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 38
-
- Konu Sahibi mutsuzum2017
Geçen sene bana da gözlerinde kuruluk var damla kullanmalısın demişti. Düzenli de kullanmadım yani.. Ama şimdi kendi rahatlığıma anlam veremedim sen böyle panik yapınca..Merhaba
Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Merhaba bu abartılacak bir hastalık değil ki bende astigmattan dolayı kuruluk vardı iki yıla yakın kullandım geçmiş olsun çok daha büyük hastalıklar var yipratmayin kendiniziMerhaba
Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Ne ilaci kullandiniz acaba? Ama bende hic cikmadi göz yaşi.Merhaba bu abartılacak bir hastalık değil ki bende astigmattan dolayı kuruluk vardı iki yıla yakın kullandım geçmiş olsun çok daha büyük hastalıklar var yipratmayin kendinizi
Bende cok var kuruluk sabahlari gözlerimi acamiyorum.Geçen sene bana da gözlerinde kuruluk var damla kullanmalısın demişti. Düzenli de kullanmadım yani.. Ama şimdi kendi rahatlığıma anlam veremedim sen böyle panik yapınca..
Ölsem daha iyi.Damlayı kullanman lazım. Emin ol ucunda ölüm yok ve suni gözyaşını herkes kullanıyor
Damla ile düzelir inşallah.. Sıkma canını..Bende cok var kuruluk sabahlari gözlerimi acamiyorum.
Suni gözyaşı kullandım bende de neredeyse hiç yoktu hatta gözlerim kaşlarım bile hep şişti bu yüzden basım hep agrirdiNe ilaci kullandiniz acaba? Ama bende hic cikmadi göz yaşi.
Romatizmadan şüphelendiğine göre gözünüzde üveit var , geç kalmadan romatoloğa gidin..Merhaba
İroni mi yapıyorsunuz yoksa drama queen'lik ata sporu muÖlsem daha iyi.
Düzenli olarak kullanın damlanizi ben günde dört kez kullaniyirdumBende cok var kuruluk sabahlari gözlerimi acamiyorum.
Hey allahım yarabbim. Koskoca kadınsınız ne bu ergen tripleri. Ölün o zaman ne yapalım.Ölsem daha iyi.
Saka mi?Ölsem daha iyi.