Morelim cok bozuk :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan böyle hissetmeniz normal insan bir an için hasta olunca herşeyden umudunu kesiyor ben grip bile olsam böyle oluyorum. Ama iyileştiğim an yeniden hayata başlamış gibi Tedavisi varsa düzelecekse geçecek ölecek birşey yok emin olun

Çok geçmiş olsun .yakınımda da benzer rahatsızlık çıktı bağ doku romatizması...bacaklarda vaskulit..merak ettim neden yatalak bakıma muhtaç hale geliyorsunuz .zor bir hastalık gerçekten orası ayrı ama bu hale getiren ne..bacak agrilarimi

Kitleniyor tüm vücudum. Ankilozan spondilit hastasıyım. Kalça ve omurgamı tutuyor romatizma. Yataktan kalkamıyorum yani. Kortizon iğne olmam gerekiyor. Olmak istemiyorum. Bir tek lohusalığımda kortizon aldım. Çok kötüydüm ve bebeğimin bana ihtiyacı vardı.

Çok geçmiş olsun Rabbim tez şifa versin ins

Umarım cevap verirsin naz96. Istedivin zaman yazabilirsin demistin. Ben cok kötüyüm bu göz kuruluğu beni yedi bitirdi gerxekten hayattan sogudum yemek yemiyorum su bile icmiyorum artik sende boyle oldunmu hissettinmi hic??

Umarım cevap verirsin naz96. Istedivin zaman yazabilirsin demistin. Ben cok kötüyüm bu göz kuruluğu beni yedi bitirdi gerxekten hayattan sogudum yemek yemiyorum su bile icmiyorum artik sende boyle oldunmu hissettinmi hic??
Merhaba başka bir doktora git istersen yinede ben bu kadar acı çekmiyorum ne yalan söyliyim. Dün hatta eczacı nemlendirici verdi onu kullandım sabah kalkarken birbirine yapışıyor ama yüzümü yıkayınca kendine geliyor. Bu söylediklerini aynı hislerini doktora da söyle belki başka tedavi yöntemi uygularlar normal değil çünkü çok gözünün bu denli kuruması.

Sabahlari yapismiyo ama kuruluktan acamiyorum bi kac kez kirpinca düzeliyor. Yanma batmalarim oluyor gün icinde günes zarar veriyor gözüme öyle sendede böylemi

4 kere suni göz yaşi kullandim bu saate kadar meaala. Sidettli kuruluk var dedibdoktor

Sabahlari yapismiyo ama kuruluktan acamiyorum bi kac kez kirpinca düzeliyor. Yanma batmalarim oluyor gün icinde günes zarar veriyor gözüme öyle sendede böylemi
Yok benim o kadar değil. Güneş gözlüğü ile çık mutlaka onu da doktor tavsiyesi ile al ki daha çok zarar vermesin. Benim batma olmuyor sadece birbirine yapışıyor arada. Moralini bu kadar çok bozarsan daha kötü hissedersin. Başka şeyler düşün. Çalışıyor musunuz peki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…