- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.432
-
- Konu Sahibi mutsuzum2017
Canım annem yanımda değil şu an soramıyorum.Merhaba canim gözüm sence nasil duruyor?Eki Görüntüle 3074461 sendede varmi bu damarlar pisikolojim cok bozuldu
Nasil yani?Sizin göz yaşı kuruluğundan çok kuruntu probleminiz var.
Sence cok kirmizimi duruyorCanım annem yanımda değil şu an soramıyorum.Ama resmini attım gelince cevap yazayım olur mu ?
Yok değil. Annemin baya kan çanağı olurdu.Sence cok kirmizimi duruyor
Çok geçmiş olsun .yakınımda da benzer rahatsızlık çıktı bağ doku romatizması...bacaklarda vaskulit..merak ettim neden yatalak bakıma muhtaç hale geliyorsunuz .zor bir hastalık gerçekten orası ayrı ama bu hale getiren ne..bacak agrilarimiİltihaplı romatizmam var sürekli göz doktoruna gidiyorum gözlerimde böyle bir problem olacak mı diye ama çıkmadı henüz.
Dua edin romatizma çıkmasın. Yılda 2 kez en az ikişer hafta yatalak bakıma muhtaç hale geliyorum 20 yaşımdan beri. Daha böyle bir cümle kurmadım.
Seninde varmi o damarlardan acaba?Yok değil. Annemin baya kan çanağı olurdu.
Dikkatli bakınca var.Seninde varmi o damarlardan acaba?
Seninde varmi o damarlardan acabaYok değil. Annemin baya kan çanağı olurdu.
Ya cok tessekkur ederim resim atabilirmisin acana :) ben flashli cekiuorum sanki tek bende varmis gibi geliyor cok uzuluyorumDikkatli bakınca var.
Canım geçen denedim ama yüklemeyi beceremedim resim. Ama tek sen de yok yani inan.Seninde varmi o damarlardan acaba
Ya cok tessekkur ederim resim atabilirmisin acana :) ben flashli cekiuorum sanki tek bende varmis gibi geliyor cok uzuluyorum
Tamam canim tesekkur ederim yinede :)Canım geçen denedim ama yüklemeyi beceremedim resim. Ama tek sen de yok yani inan.
Sendedemi ayni damarlar var cnmTamam canim tesekkur ederim yinede :)
Çok geçmiş olsun .yakınımda da benzer rahatsızlık çıktı bağ doku romatizması...bacaklarda vaskulit..merak ettim neden yatalak bakıma muhtaç hale geliyorsunuz .zor bir hastalık gerçekten orası ayrı ama bu hale getiren ne..bacak agrilarimi
Çok geçmiş olsun Rabbim tez şifa versin insKitleniyor tüm vücudum. Ankilozan spondilit hastasıyım. Kalça ve omurgamı tutuyor romatizma. Yataktan kalkamıyorum yani. Kortizon iğne olmam gerekiyor. Olmak istemiyorum. Bir tek lohusalığımda kortizon aldım. Çok kötüydüm ve bebeğimin bana ihtiyacı vardı.
Çok geçmiş olsun Rabbim tez şifa versin ins
Umarım cevap verirsin naz96. Istedivin zaman yazabilirsin demistin. Ben cok kötüyüm bu göz kuruluğu beni yedi bitirdi gerxekten hayattan sogudum yemek yemiyorum su bile icmiyorum artik sende boyle oldunmu hissettinmi hic??Zaten iki damlamada bitiyor ben bir senedir kullanıyorum. Yok ya diğer damlalarla aynı benim için. Tabi herkeste farklı etki gösteriyor. Ama kirpiklerimde kepek etkisi yarattı onu hiç sevmedim. Bilmiyorum doktor damlalarda ki tüm şansını deneyecek gibi görünüyor bakalım
Merhaba başka bir doktora git istersen yinede ben bu kadar acı çekmiyorum ne yalan söyliyim. Dün hatta eczacı nemlendirici verdi onu kullandım sabah kalkarken birbirine yapışıyor ama yüzümü yıkayınca kendine geliyor. Bu söylediklerini aynı hislerini doktora da söyle belki başka tedavi yöntemi uygularlar normal değil çünkü çok gözünün bu denli kuruması.Umarım cevap verirsin naz96. Istedivin zaman yazabilirsin demistin. Ben cok kötüyüm bu göz kuruluğu beni yedi bitirdi gerxekten hayattan sogudum yemek yemiyorum su bile icmiyorum artik sende boyle oldunmu hissettinmi hic??
Sabahlari yapismiyo ama kuruluktan acamiyorum bi kac kez kirpinca düzeliyor. Yanma batmalarim oluyor gün icinde günes zarar veriyor gözüme öyle sendede böylemiMerhaba başka bir doktora git istersen yinede ben bu kadar acı çekmiyorum ne yalan söyliyim. Dün hatta eczacı nemlendirici verdi onu kullandım sabah kalkarken birbirine yapışıyor ama yüzümü yıkayınca kendine geliyor. Bu söylediklerini aynı hislerini doktora da söyle belki başka tedavi yöntemi uygularlar normal değil çünkü çok gözünün bu denli kuruması.
4 kere suni göz yaşi kullandim bu saate kadar meaala. Sidettli kuruluk var dedibdoktorMerhaba başka bir doktora git istersen yinede ben bu kadar acı çekmiyorum ne yalan söyliyim. Dün hatta eczacı nemlendirici verdi onu kullandım sabah kalkarken birbirine yapışıyor ama yüzümü yıkayınca kendine geliyor. Bu söylediklerini aynı hislerini doktora da söyle belki başka tedavi yöntemi uygularlar normal değil çünkü çok gözünün bu denli kuruması.
Yok benim o kadar değil. Güneş gözlüğü ile çık mutlaka onu da doktor tavsiyesi ile al ki daha çok zarar vermesin. Benim batma olmuyor sadece birbirine yapışıyor arada. Moralini bu kadar çok bozarsan daha kötü hissedersin. Başka şeyler düşün. Çalışıyor musunuz peki?Sabahlari yapismiyo ama kuruluktan acamiyorum bi kac kez kirpinca düzeliyor. Yanma batmalarim oluyor gün icinde günes zarar veriyor gözüme öyle sendede böylemi