- 23 Temmuz 2014
- 6.185
- 17.434
-
- Konu Sahibi mutsuzum2017
Doktorlarda sadece kötü haberi verip gönderiyorlar4 kere suni göz yaşi kullandim bu saate kadar meaala. Sidettli kuruluk var dedibdoktor
Batman olmuyormu hic?Yok benim o kadar değil. Güneş gözlüğü ile çık mutlaka onu da doktor tavsiyesi ile al ki daha çok zarar vermesin. Benim batma olmuyor sadece birbirine yapışıyor arada. Moralini bu kadar çok bozarsan daha kötü hissedersin. Başka şeyler düşün. Çalışıyor musunuz peki?
Yanma batma olmuyormu gün icinde. Mesala otobüste cam acik olursa gözlerimi cok etkiliyo sendede öylemiDoktorlarda sadece kötü haberi verip gönderiyorlarHayır varsa yap işte ne yapılacaksa. Size başka bi tedavi yöntemi uygulaması gerek bence elbet vardır çözümü ya da kuvvetli bir damla ilaç vs. Bana da doktor ilk gördüğünde çok fazla aşırı kuruluğun var dedi her zaman verdiği damlayı verdi gönderdi hayır tepkisini duyan ameliyatlık olacağını düşünüyor
Yok olmuyor kız olsun mu istiyorsun anlamadımYanma batma olmuyormu gün icinde. Mesala otobüste cam acik olursa gözlerimi cok etkiliyo sendede öylemi
Yok olmuyor kız olsun mu istiyorsun anlamadımBenim çocukken değişik bir huyum vardı güneşe çıplak gözle bakmaya çalışırdım zorlardım kendimi tabi kötü etkilediğini bilmezdim ama arkadaşlar bakamıyorum ben dedikçe ben bakacağım o güneşe diye inat ettim salakça bi hırs işte Sonra ciddi ciddi rahat bi şekilde bakmaya başladım mesela arkadaşlarla fotoğraf çekilirken hepsinin gözü kısıktır benimse sonuna kadar açıktır demek ki işe yaramış dedim Allah'tan zararı olmadı normalde gerçekten çok kötü bi şey güneşe bakmak. Ondan mıdır nedir öyle güneş gözümü hiç etkilemez hatta annem güneş gözlüksüz dışarı çıkmaz bana zorla aldırmaya çalıştı yıllarca. Çok şükür öyle sorunlarım olmadı hiç ama bi gün rimelin fırçasını gözümün içine soktum baya acımıştı o günden beri bi bulanıklık oluştu önce doktor zedelenme olmuş dedi uzun bi süre kendine gelemedi sonra kuruluktan dedi. Bende amaan dedim kendi haline bıraktım yoksa cidden insanı yıpratıyor sürekli gözle uğraşmak
Ay yok niye istiyeyim batmalar cok kötü. Capaklanmami cok oluyor acaba sende.Yok olmuyor kız olsun mu istiyorsun anlamadımBenim çocukken değişik bir huyum vardı güneşe çıplak gözle bakmaya çalışırdım zorlardım kendimi tabi kötü etkilediğini bilmezdim ama arkadaşlar bakamıyorum ben dedikçe ben bakacağım o güneşe diye inat ettim salakça bi hırs işte Sonra ciddi ciddi rahat bi şekilde bakmaya başladım mesela arkadaşlarla fotoğraf çekilirken hepsinin gözü kısıktır benimse sonuna kadar açıktır demek ki işe yaramış dedim Allah'tan zararı olmadı normalde gerçekten çok kötü bi şey güneşe bakmak. Ondan mıdır nedir öyle güneş gözümü hiç etkilemez hatta annem güneş gözlüksüz dışarı çıkmaz bana zorla aldırmaya çalıştı yıllarca. Çok şükür öyle sorunlarım olmadı hiç ama bi gün rimelin fırçasını gözümün içine soktum baya acımıştı o günden beri bi bulanıklık oluştu önce doktor zedelenme olmuş dedi uzun bi süre kendine gelemedi sonra kuruluktan dedi. Bende amaan dedim kendi haline bıraktım yoksa cidden insanı yıpratıyor sürekli gözle uğraşmak
Yok şükür oda olmaz. Çay kullanırsan gözüne onu önlüyor. Kuzenimin çocukken çapak problemi vardı ama hala gözümün önüne geliyor o hali kıyamam gözünü asla açamazdı kendisi uhu ile yapıştırılmış gibiydi şoka uğramıştım ve her gün düzenli olarak sabahları olurdu bu durum. Anca annesi açmaya çalışırdı yıkaya yıkaya en sonunda doktor bi damla verdi iyi geldi. Yani o duruma bile çözüm bulunuyordu eskiden. Hatta bi ismi varmış o çapaktan dolayı yapışmanın ama unuttum. O daha kötü yalnız. Benim kirpiklerde kepeklenme oluyor biraz rimelden mi kaşımaktan bilmiyorumAy yok niye istiyeyim batmalar cok kötü. Capaklanmami cok oluyor acaba sende.
Kuruluktanmi acamiyosun sabahlari, bende öyle oluyor. Bendede yok capak herkeste olduğu kadar oluyor sabahlari cok sukur. Yapişma olmuyor bende dedigim gibi yanma batma oluyor, kirpik hissi varmis arada oluyor. Kirmiziligin gectimi gözünde acaba? Bende sabahlari daha cok kızarik oluyor gün icinded3 değisiyor. Kepek varsa kirpik dibi iltihabin olabulir.Yok şükür oda olmaz. Çay kullanırsan gözüne onu önlüyor. Kuzenimin çocukken çapak problemi vardı ama hala gözümün önüne geliyor o hali kıyamam gözünü asla açamazdı kendisi uhu ile yapıştırılmış gibiydi şoka uğramıştım ve her gün düzenli olarak sabahları olurdu bu durum. Anca annesi açmaya çalışırdı yıkaya yıkaya en sonunda doktor bi damla verdi iyi geldi. Yani o duruma bile çözüm bulunuyordu eskiden. Hatta bi ismi varmış o çapaktan dolayı yapışmanın ama unuttum. O daha kötü yalnız. Benim kirpiklerde kepeklenme oluyor biraz rimelden mi kaşımaktan bilmiyorum
Ay birde kurulugu hissediyomusunYok şükür oda olmaz. Çay kullanırsan gözüne onu önlüyor. Kuzenimin çocukken çapak problemi vardı ama hala gözümün önüne geliyor o hali kıyamam gözünü asla açamazdı kendisi uhu ile yapıştırılmış gibiydi şoka uğramıştım ve her gün düzenli olarak sabahları olurdu bu durum. Anca annesi açmaya çalışırdı yıkaya yıkaya en sonunda doktor bi damla verdi iyi geldi. Yani o duruma bile çözüm bulunuyordu eskiden. Hatta bi ismi varmış o çapaktan dolayı yapışmanın ama unuttum. O daha kötü yalnız. Benim kirpiklerde kepeklenme oluyor biraz rimelden mi kaşımaktan bilmiyorum
Çok şükür çapak acıma yok. Sabahları açmakta zorlanmam normal aslında çünkü geç uyuyorum sürekli bilgisayar başındayım ya da kitapla uğraşıyorum zaten böyle böyle başlıyor göz problemleri de :) Benim öyle çok kafaya takacak kadar yok diyebilirim. Kızarıklık geçmiyor o kırmızı damar hep var. Gözlük takıyor musunuz? Belki oda iyi gelebilir size.Kuruluktanmi acamiyosun sabahlari, bende öyle oluyor. Bendede yok capak herkeste olduğu kadar oluyor sabahlari cok sukur. Yapişma olmuyor bende dedigim gibi yanma batma oluyor, kirpik hissi varmis arada oluyor. Kirmiziligin gectimi gözünde acaba? Bende sabahlari daha cok kızarik oluyor gün icinded3 değisiyor. Kepek varsa kirpik dibi iltihabin olabulir.
Kiz o zaman niye diyosun acima var diye batma var diye bende sevinmistim tej degilim diueÇok şükür çapak acıma yok. Sabahları açmakta zorlanmam normal aslında çünkü geç uyuyorum sürekli bilgisayar başındayım ya da kitapla uğraşıyorum zaten böyle böyle başlıyor göz problemleri de :) Benim öyle çok kafaya takacak kadar yok diyebilirim. Kızarıklık geçmiyor o kırmızı damar hep var. Gözlük takıyor musunuz? Belki oda iyi gelebilir size.
''Ne olsun istiyorsun bende mi yaşayayım bunu'' derken hayır tabi ki niye isteyeyim demiştiniz mutlu oldunuz şimdi çok ilginçsiniz gerçekten. Ayrıca günlerdir size moral vermek için yorum yapıyorum burada bir daha konu açıp intihar etmekten bahsetmişsiniz sizin göz doktoruna değil bir psikoloğa ihitacınız var ciddi söylüyorum bunu. Hatta yatarak tedavi olmanızı tavsiye ederim. Zira intihar sebebiniz saçma olduğu kadar birinin sizinle aynı durumu yaşamasına sevinecek kadar değişik ruh haline sahipsiniz.Kiz o zaman niye diyosun acima var diye batma var diye bende sevinmistim tej degilim diue