- 21 Şubat 2022
- 1.776
- 2.764
-
- Konu Sahibi mutsuzum2017
Sunni gözyaşı ve dr verdiği bir ilaçlı damla var onları kullanıyorum. Damlayı 2 ay kullanıp ara veriyorum. Lensi uzun süre takınca batma oluyor ama bende daha çok kaşıntı oluşuyor. Gözlük takarken de kaşıntı başladımı durduramıyorum.Göz kurulugu icin ne yapiyosun acaba? Batmalarin oluyormu acaba?
Amin canım inşallah. Yaşım 25 iki senedir gidiyorum ben doktora ama hastaneden nefret ediyorum. Zaten ilacı alsamda kuruluğu az hissettiğim zamanlarda kullanmıyorum alıştırmak istemiyorum sonsuza kadarAllah senin nesenden herkese versin. Beni guldurdun allahta seni guldursun :) olsun yinede ihmal etme. Yasin kac buatada yas ilerledikcede kuruluk artiyi diyolar
Daha gencmissin bende 30um benim kuruluk lense bağli takmiyorum artik gözlugude sevmeden mecburen takiyorumAmin canım inşallah. Yaşım 25 iki senedir gidiyorum ben doktora ama hastaneden nefret ediyorum. Zaten ilacı alsamda kuruluğu az hissettiğim zamanlarda kullanmıyorum alıştırmak istemiyorum sonsuza kadar
Restasismi acaba raporlu olan?Sunni gözyaşı ve dr verdiği bir ilaçlı damla var onları kullanıyorum. Damlayı 2 ay kullanıp ara veriyorum. Lensi uzun süre takınca batma oluyor ama bende daha çok kaşıntı oluşuyor. Gözlük takarken de kaşıntı başladımı durduramıyorum.
Aynen aynen o ömrüm onunla geçiyorRestasismi acaba raporlu olan?
Resistasi ama günde sadece 2 kere kullanman lazim o gözyasini arttiriyomus bi faydazini gördunmu? Bende 10.günumdeyim buvunAynen aynen o ömrüm onunla geçiyor
Zaten iki damlamada bitiyor ben bir senedir kullanıyorum. Yok ya diğer damlalarla aynı benim için. Tabi herkeste farklı etki gösteriyor. Ama kirpiklerimde kepek etkisi yarattı onu hiç sevmedim. Bilmiyorum doktor damlalarda ki tüm şansını deneyecek gibi görünüyor bakalımResistasi ama günde sadece 2 kere kullanman lazim o gözyasini arttiriyomus bi faydazini gördunmu? Bende 10.günumdeyim buvun
Ya hicmi fayda etmedi? Göxyasini arttiriyor diyolar etkili bir ilac imiş. Bende kullaniyorum 10.günümdeyim insaallah faydasini göruruz :). Ya ben kör olucam diye korkuyorum bu kuruluktan göze zarar verecek diyeZaten iki damlamada bitiyor ben bir senedir kullanıyorum. Yok ya diğer damlalarla aynı benim için. Tabi herkeste farklı etki gösteriyor. Ama kirpiklerimde kepek etkisi yarattı onu hiç sevmedim. Bilmiyorum doktor damlalarda ki tüm şansını deneyecek gibi görünüyor bakalım
Sence gözlerim nasil duruyor resim ekliyorum. Sabahlari kalktigimda ikinci resim gibi duruyor gozlerim.Zaten iki damlamada bitiyor ben bir senedir kullanıyorum. Yok ya diğer damlalarla aynı benim için. Tabi herkeste farklı etki gösteriyor. Ama kirpiklerimde kepek etkisi yarattı onu hiç sevmedim. Bilmiyorum doktor damlalarda ki tüm şansını deneyecek gibi görünüyor bakalım
Siddetlimi yasiyor acaba goz kurulugunuAnnem yıllardır göz damlası kullanıyor. Hayat devam ediyor sıkmayın canınızı.
İlk zamanlar şiddetli idi. Çok gezdik doktor doktor. Gözü kızarır şiserdi resmen. Şimdi geçti bunlar düzenli kullanınca tabi.Siddetlimi yasiyor acaba goz kurulugunu
Ya hangi damlayi kullaniyo? Recetelimi?İlk zamanlar şiddetli idi. Çok gezdik doktor doktor. Gözü kızarır şiserdi resmen. Şimdi geçti bunlar düzenli kullanınca tabi.
Reçeteli. Adını öğrenip yazayım size olur mu ?Ya hangi damlayi kullaniyo? Recetelimi?
Evet lütfen cok mutlu olurum :) restasismi acaba? Birde annenin sikayetleri devam ediyormuReçeteli. Adını öğrenip yazayım size olur mu ?
Resmini yüklemeye çalıştım şimdi ama olmadı ya. Systane ve viscotears buldum şimdi evde.Ya hangi damlayi kullaniyo? Recetelimi?
Tamam tesekkur ederim sikayetleri devam ediyormu acanaResmini yüklemeye çalıştım şimdi ama olmadı ya. Systane ve viscotears buldum şimdi evde.
Rica ederim aslında kullandığı bir şey daha vardı ama onu bulamadım. Bulunca yazarım buraya. Ve hayır. Uzun zamandır hiçbir şikayetini duymadım. Ama dediğim gibi yıllardır kullanır annem. Hayatını falanda etkilemiyor artık. Siz de kendinizi üzmeyin yani. :)Tamam tesekkur ederim sikayetleri devam ediyormu acana
Ya inanirmisin yemeden icmeden kesildim resmen. Yasiyorum ama ruh gibi. Kizimla bile ilgilenemiyorum evle esimleRica ederim aslında kullandığı bir şey daha vardı ama onu bulamadım. Bulunca yazarım buraya. Ve hayır. Uzun zamandır hiçbir şikayetini duymadım. Ama dediğim gibi yıllardır kullanır annem. Hayatını falanda etkilemiyor artık. Siz de kendinizi üzmeyin yani. :)
Kuzu sen çok yıpratmışsın kendini yapma yahu. Değer mi güzel canını sıkmana ? Bak diyorum annem yıllardır kullanır hiçbir şikayeti yok inan. Ki ilk başlarda çok çektik , anlamadılar , şiş gözle falan gezdi ama şükür şimdi.Ya inanirmisin yemeden icmeden kesildim resmen. Yasiyorum ama ruh gibi. Kizimla bile ilgilenemiyorum evle esimle